Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Nespresso U D50 - inklusive mjölkskummare

Nespresso U D50 Pure Black with Aeroccin

  Art.nr: 184586
  • Touch-knappar
  • Snabb uppvärmning
  • 3 förprogramerade koppstorlekar
  • Mjölkskummare
  • Droppfri teknologi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nespresso U D50 - inklusive Aeroccino 3 mjölkskummare

Nespresso startade för över 27 år sedan (1986) med en enkel men revolutionerande idé om hur man skapar en perfekt kopp espresso. Nespresso konceptet har revolutionerat och format sättet som flera miljoner människor idag njuter av en espresso. Tack vare flertalet innovationer och hög kvalité har Nespresso utvecklats från att vara en pionjär och trändsättare för kapselkaffe till en referens världen över.

U från Nespresso – den användarvänliga och kompakta maskinen med en modulbaserad design. Maskinen har en vattentank och magnetisk droppbricka som är anpassningsbar. Tillaga perfekt Espresso eller vanlig kopp kaffe av högsta kvalitet med endast ett knapptryck. Maskinen har 3 förprogrammerade koppstorlekar.

Nespresso U D50 har en stilren design. Maskinens kompakta utformning gör den diskret och passande i alla miljöer. U D50 har även en inställbar kopphöjd så att du kan använda vanliga koppar och större glas för exempelvis en latte. 

Aeroccino 3 - mjölkskummare

Varmt eller kallt mjölkskum på bara några sekunder. Kan även användas till att värma mjölk. Mjölkskummaren är i svart retrodesign och har en maximal kapacitet för mjölkskum: 120 ml och för varm mjölk: 240 ml

Automatisk avstängning och perfekt resultat

Nespresso U D50 är utrustad med automatisk avstängning om du inte använt din kapselmaskin på 9 minuter.  Ett unikt patenterat system för extraktion och bryggning släpper lös kaffets alla smaker och aromer vilket ger dig en fantastisk smakupplevelse.

Ovanpå din färdiga espresso bildas en tjock slät crema vilket bevarar aromerna i koppen. Tack vare ett högt tryck på 19bar, en idealisk vattentemperatur med hjälp av ett termoblock och en perfekt bryggtid får du ett fulländat resultat.

16 kapslar med kaffe av absolut högsta kvalitet medföljer

Nespresso-kapslar är återvinningsbara via det svenska återvinningssystemet med cirka 5 800 stationer runt om i landet. Lämna kapslarna som de är till metallåtervinning d.v.s. kaffet behöver inte separeras från kapseln.

Nespresso erbjuder i dagsläget upp till 16 olika smaker med toner av kakao, vin, trä, blommor, honung och mycket mer. Det finns 7st olika espressosmaker, 3st koffeinfria smaker, 3st Lungo och 3st Pure orginal. Det finns en smak för varje individ. 

Nespresso lämnar 5 års garanti på U-serien

Komplettera ditt köp

(7 st)
  • 4 tabletter á 1,8 g
  • För rengöring av espresso- och kaffemaskier
  • Universal - passar alla märken

29:-

Nespresso Nespresso U D50 Pure Black with Aeroccin A3D50-EU-BK-NE Nespresso U D50 - inklusive Aeroccino 3 mjölkskummare Nespresso startade för över 27 år sedan (1986) med en enkel men revolutionerande idé om hur man skapar en perfekt kopp espresso. Nespresso konceptet har revolutionerat och format sättet som flera miljoner människor idag njuter av en espresso. Tack vare flertalet innovationer och hög kvalité har Nespresso utvecklats från att vara en pionjär och trändsättare för kapselkaffe till en referens världen över. U från Nespresso – den användarvänliga och kompakta maskinen med en modulbaserad design. Maskinen har en vattentank och magnetisk droppbricka som är anpassningsbar. Tillaga perfekt Espresso eller vanlig kopp kaffe av högsta kvalitet med endast ett knapptryck. Maskinen har 3 förprogrammerade koppstorlekar. Nespresso U D50 har en stilren design. Maskinens kompakta utformning gör den diskret och passande i alla miljöer. U D50 har även en inställbar kopphöjd så att du kan använda vanliga koppar och större glas för exempelvis en latte.  Aeroccino 3 - mjölkskummare Varmt eller kallt mjölkskum på bara några sekunder. Kan även användas till att värma mjölk. Mjölkskummaren är i svart retrodesign och har en maximal kapacitet för mjölkskum: 120 ml och för varm mjölk: 240 ml Automatisk avstängning och perfekt resultat Nespresso U D50 är utrustad med automatisk avstängning om du inte använt din kapselmaskin på 9 minuter.  Ett unikt patenterat system för extraktion och bryggning släpper lös kaffets alla smaker och aromer vilket ger dig en fantastisk smakupplevelse. Ovanpå din färdiga espresso bildas en tjock slät crema vilket bevarar aromerna i koppen. Tack vare ett högt tryck på 19bar, en idealisk vattentemperatur med hjälp av ett termoblock och en perfekt bryggtid får du ett fulländat resultat. 16 kapslar med kaffe av absolut högsta kvalitet medföljer Nespresso-kapslar är återvinningsbara via det svenska återvinningssystemet med cirka 5 800 stationer runt om i landet. Lämna kapslarna som de är till metallåtervinning d.v.s. kaffet behöver inte separeras från kapseln. Nespresso erbjuder i dagsläget upp till 16 olika smaker med toner av kakao, vin, trä, blommor, honung och mycket mer. Det finns 7st olika espressosmaker, 3st koffeinfria smaker, 3st Lungo och 3st Pure orginal. Det finns en smak för varje individ.  Nespresso lämnar 5 års garanti på U-serien Okategoriserade produkter 5 2 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter