Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Luta dig tillbaka och låt roboten göra jobbet

Neato XV Signature Pro

  Art.nr: 192060
 • 360 graders laserstyrd navigation
 • Minnesfunktion för rengjorda ytor
 • RPS - intelligent rumsmätning
 • Undviker inredning och andra hinder
 • Trappsensor

Recensioner

Snittbetyg
(61 st)

 • JohnAsh 2015-08-21

  Bäst

  Är det bösta jag köpt i husshålsmaskiner för vanlig dammsugning ör så oerhört tråkigt..nu trycker jag på startknapp och gör något annat medans det dammsugs.
  Det ända negativa ör filtret som behöver bytas ganska ofta men det går att borsta rent det med en mjukare borste.
  Sen låter maskinen rött mycket men det ör det många dammsugare som gör.
  Så köp den... Nu!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • JosefineM 2015-07-14

  Smart och söt

  Är mycket nöjd med denna. Den scannar av rummet och tar alla ytor bit för bit mycket noga. En gång fastnade den i några långa fransar vi har på en matta och i stället för att slita och köra sönder stannade den upp och bad om hjälp. Tar sig bra över trösklar. Gillar starkt :)

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • 2015-06-21

  Bäst i test

  Har igen tidigare erfarenhet av robotdammsugare. Men ska man ha en så får man vad man betalar för. I senaste numret i råd och rön fick den näst högsta poäng. Medan kusinen Botvac som är dyrare hamnade lång ner. Den gör sitt jobb med bravur, har en labrador som fäller mängder med hår. Efter som det är en av få robotar som suger och borstar lämnar den inget efter sig.,medan andra sopar runt smutsen. Nu räcker det att ta fram den vanliga dammsugaren 1 gång i veckan.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Uppsalabon 2015-06-08

  Efter en andra chans

  Första neaton fick problem så vi bytte den utan några som helst konstigheter. Neato skickade t o m ett bud för att hämta dammsugaren. Den nya dammsugaren fungerar felfritt. Jag låter den gå två gånger om dagen då vi har en allergiker i hushållet. Blir faktiskt chockad varje gång över hur mycket skit den lyckas få upp. Den är liite dålig på att ta i hörn/kanter men överlag SUPERBRA.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • 491adam 2015-06-03

  glad överraskning

  Har kört den nyinköpta dammsugarroboten Neato
  Signature några gånger och är imponerad avrengörningskapaciteten.Trodde inte att vi hade
  så mycket damm o hår(mest katt) på golven.roboten är dessutom väldigt artig i sin konversation.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Den bara stannar och vill att jag ska göra ren borsten men den stannar ändå fast jag har gjort det. Någon som vet vad jag ska göra?

  Ylvis 2015-03-08
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Tråkigt att detta ska vara så! Det låter inte bra. Om rengöring inte gör att det blir bättre kan du kontakta vår kundservice så ska de göra sitt bästa för att hjälpa dig i detta ärende.

   SebastianNetOnNet 2015-03-25
 • står inget om det i mina papper har bara läst att det går att ladda ner ! men var finnes usbporten?

  BertilB 2014-07-16
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Man kopplar in enheten till datorn via USB och laddar ner senaste mjukvaran från Neatos hemsida. //Robin

   RobinJ 2014-09-11
  • Det finns en liten svart gummibit på framsidan som du får ta loss. Den är lite fyrkantig med ett streck i. Ta en liten mejsel och lyft loss skyddsbiten. Bakom den finns ett uttag. Kabel måste du köpa till separat, men jag tog en kabel som jag haft till en MP3-spelare och den funkade fint. Mycket enkel uppdatering via Neatos hemsida.

   FruC 2014-11-09
  • till ovanför till höger om displayen , på sidan sitter 2 st gummi ploppar, en för laddning och en usb port. peta bort dom

   JimmyB 2015-01-11
  • Det finns en liten gummiplugg på den sidan som man laddar mot. Där finns en mini-usb

   Helage 2015-05-13

Teknisk specifikation

Allmänt
Dammkapacitet 0,66liter
Navigeringsmetod Systematisk identifiering
Rengöringshastighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kollisionssensor Ja
Trappsensor Ja
Tröskelklättring Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Virtual Wall Nej
Ljudnivå Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Drifttid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batterityp Ni-Mh
Laddningstid 2 timmar
Automatisk laddning Ja
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 330,0 mm
Höjd 102,0 mm
Djup 318,0 mm
Vikt 3,9 kg
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Laddstation, Strömkabel, Manual, Snabbstartsguide, Borste, Kombineringsborste, 2 st Filter, Markörer för rumavskiljning
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Neato Signature Pro robotdammsugare har skapat en ny standard för robotdammsugarens rengöringseffektivitet, oavsett om det gäller mattor, trägolv, linoleum, klinkers eller dylikt.

Neato Signature Pro - Ger dig ett renare och hälsosammare hem

Signature Pro är efterföljaren till XV25 med samma prestanda men i ny läcker färg!

Ett högpresterande sugsystem bestående av en kraftig sugmotor, centrifugal kompressionsteknik kombinerat med ett optimerat och minimalt kompressionsrum, Helix-borste samt allergifilter garanterar en mycket effektiv dammsugning.

Signature Pro avsöker blixtsnabbt rummet efter hinder och andra föremål. Avsökningen lagras i minnet, likt en karta över rummet som Signature arbetar efter. När avsökningen är klar påbörjar den dammsuga. Neato Signature Pro kör smidigt runt alla fysiska föremål. Den arbetar för övrigt lika effektivt i ljus som i mörker. Den specialutvecklade designen innebär att Signature Pro effektivt kan rengöra längs väggar och i hörn.

Rengör enkelt flera sammanhängande rum

När Neato Signature Pro är färdig med ett rum går den automatiskt vidare till nästa. Vid behov åker Neato Signature Pro själv tillbaka till laddningsstationen för ny laddning. Eftersom roboten kommer ihåg laddningsstationens placering hittar den snabbt tillbaka, även om den arbetar i ett annat rum.

När den är laddad återvänder den till den plats där den avbröt rengöringen och återupptar dammsugningen därifrån. Robotdammsugaren kan dammsuga i ca 45-60 minuter på varje laddning.

Programmering av städprogram

Programmering av rengöringen är snabb och enkel och möjlighet finns att programmera veckans sju dagarindividuellt. Den inbyggda trappsensorn förhindrar roboten från att falla ner i trappor eller från avsatser.

Unikt borst- och filtersystem för husdjur- och allergi

Neato-modellens styrka består i att det är den enda robotdammsugaren som verkligen fungerar som en dammsugare med sug, och att den dammsuger golvet effektivt och systematiskt. Neato Signature Pro-modellen har utvecklats med en helt ny Helix-borste, som består av en kombination av borst och gummiläppar. Tillsammans med ett effektivt nyutvecklat filtersystem blir effekten att robotdammsugaren samlar upp mer än 3 gånger så många fina dammpartiklar. Den kraftigt förbättrade sug- och uppsamlingsförmågan i kombination med en tätare rengöringsfrekvens visar sig vara bättre än den manuella rengöringen, som ofta är ytlig och typiskt genomförs endast en eller två gånger i veckan.

Neato Signature Pro-modellens rengöringseffektivitet gör att den passar särskilt väl för personer med husdjur och för dem som har astma och allergi, eftersom Neato är unik i sin förmåga att uppfånga allergener som dammkvalster, husdjurens hudfjäll och hår samt sporer från mögelsvampar.

Specifikationer

Innehåll

Titta även på

Samsung Powerbot VR9000
(1 st)
 • 311 mm bred borste
 • Intelligent navigation
 • Point Cleaning

5 490:-

Neato Neato XV Signature Pro Neato Signature Pro robotdammsugare har skapat en ny standard för robotdammsugarens rengöringseffektivitet, oavsett om det gäller mattor, trägolv, linoleum, klinkers eller dylikt.Neato Signature Pro - Ger dig ett renare och hälsosammare hemSignature Pro är efterföljaren till XV25 med samma prestanda men i ny läcker färg!Ett högpresterande sugsystem bestående av en kraftig sugmotor, centrifugal kompressionsteknik kombinerat med ett optimerat och minimalt kompressionsrum, Helix-borste samt allergifilter garanterar en mycket effektiv dammsugning.Signature Pro avsöker blixtsnabbt rummet efter hinder och andra föremål. Avsökningen lagras i minnet, likt en karta över rummet som Signature arbetar efter. När avsökningen är klar påbörjar den dammsuga. Neato Signature Pro kör smidigt runt alla fysiska föremål. Den arbetar för övrigt lika effektivt i ljus som i mörker. Den specialutvecklade designen innebär att Signature Pro effektivt kan rengöra längs väggar och i hörn.Rengör enkelt flera sammanhängande rumNär Neato Signature Pro är färdig med ett rum går den automatiskt vidare till nästa. Vid behov åker Neato Signature Pro själv tillbaka till laddningsstationen för ny laddning. Eftersom roboten kommer ihåg laddningsstationens placering hittar den snabbt tillbaka, även om den arbetar i ett annat rum.När den är laddad återvänder den till den plats där den avbröt rengöringen och återupptar dammsugningen därifrån. Robotdammsugaren kan dammsuga i ca 45-60 minuter på varje laddning.Programmering av städprogramProgrammering av rengöringen är snabb och enkel och möjlighet finns att programmera veckans sju dagarindividuellt. Den inbyggda trappsensorn förhindrar roboten från att falla ner i trappor eller från avsatser.Unikt borst- och filtersystem för husdjur- och allergiNeato-modellens styrka består i att det är den enda robotdammsugaren som verkligen fungerar som en dammsugare med sug, och att den dammsuger golvet effektivt och systematiskt. Neato Signature Pro-modellen har utvecklats med en helt ny Helix-borste, som består av en kombination av borst och gummiläppar. Tillsammans med ett effektivt nyutvecklat filtersystem blir effekten att robotdammsugaren samlar upp mer än 3 gånger så många fina dammpartiklar. Den kraftigt förbättrade sug- och uppsamlingsförmågan i kombination med en tätare rengöringsfrekvens visar sig vara bättre än den manuella rengöringen, som ofta är ytlig och typiskt genomförs endast en eller två gånger i veckan.Neato Signature Pro-modellens rengöringseffektivitet gör att den passar särskilt väl för personer med husdjur och för dem som har astma och allergi, eftersom Neato är unik i sin förmåga att uppfånga allergener som dammkvalster, husdjurens hudfjäll och hår samt sporer från mögelsvampar.SpecifikationerInnehåll Robotdammsugare 4,3 61 3190,0000 new True