Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Robotdammsugare med trappsensor

Skantic Robot Cleaner 10

  Art.nr: 190952
 • Smart-Cleaning
 • Trappsensor
 • Drifttid: 45 minuter
 • Dammbehållare 180ml
 • Kompakt

Recensioner

Snittbetyg
(56 st)

 • tvillingmamman 2015-10-06

  underbar liten krabat!

  Denna billiga lilla damsugarrobbot funkar tipp topp hemma hos oss.
  Vi har två barn men inga djur.
  Höll koll på Sven (dom vi döpt honom till) första gången han städade ett nytt rum för att kolla vad han klarar av. Han fastnar inte under element, stöter inte i särskilt hårt mot ben, väggar, m.m.
  Bra städ program där han går längs hela rummets alla väggar.
  Batteriet räcker än så länge mer än 45 min. (Upp mot 60 min)
  Jag har en annan robot som var dyrare men som är mycket sämre än denna.
  Jag tycker man får mycket för pengarna och rekommenderar verkligen denna.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • FormyZee 2015-09-09

  Hundhår putsväck..

  Detta är min första robot så jag har ju inget att jämföra med, annat än mina förväntningar på produkten och priset.
  Med det sagt var väl mina förväntningar ganska låga, med tanke på det pris gap på 1500:- som är till nästa "billiga" robot. Jag köpte det helt på andras recensioner här.
  Jag bor på 80 kvadrat, ganska mycket möbler o annat som är i vägen en tonåring och hund. Så utmaning saknas inte för en stackars robot. Har nu kört den i en dryg vecka, 30 min om dagen får den ströva fritt och göra vad den vill och resultatet är enastående, jämfört med mina förväntningar. Naturligtvis kan den inte trolla sig in i hörnen och annat, men det den presterar tar bort en enorm procent av städningen. Jag märker den stora skillnaden på avsaknaden av hundhår om inte annat,,sjukt trevlig maskin. Nu vet jag inte om en robot för 5000:- presterar mycket bättre, det skulle vara om den tvättade golvet och kokade kaffe oxå isf. Jag ser iallafall ingen anledning att betala onödiga pengar för robotgarage och självladdning, investerar hellre i en till sådan här och låter dom slåss om dammet ^^ Som övriga sagt, behållaren för smuts är lite liten och första dagen fick den tömmas ett par gånger då den hittade lite gamla synder under sängen i form av blyga dammråttor. Men nu när den kommit till rätta tömmer jag endast efter den är klar för dagen. Den är inte den smartaste botten och saknar både lokalsinne och gps, men den kompenserar detta med järnhård vilja att sniffa upp damm genom att stånga sig fram tills det går. Batteriet tycker jag räcker längre än annonserat, har kört den upp till en timme som test på kapacitet, så 2 ECO program kan man köra utan laddning (2x30min). Jag rekommenderar verkligen denna.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Jossy 2015-08-19

  Mycket bra med tanke på priset.

  Den funkar helt utmärkt och gör sitt jobb med bravur. Man ska dock se till att tömma den ofta om man har mycket damm då det är en liten behållare.
  Jag har en 64kvm lägenhet och för den passar den perfekt och klarar av alla hinder utan problem.. Kan bara rekommendera denna!!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Tobbetopp 2015-08-17

  Bästa hitills!

  Jag har haft massor utav Robotdammsugare runt 4000kr klassen med massa smarta funktioner som självladdning, dammlaser etc men köpte nu denna till sommarstugan.
  Jag har aldrig varit så nöjd och hade hellre ersatt mina andra robotar med denna idag och sparat pengarna.
  Detta är exakt vad en robotdammsugare ska vara och behöver inte vara mer än så!
  Den är enkel och prisvärd, de andra funktionerna som dyrare med timer att den åker till laddningsstation etc låter bra men det är ofta en robotdammsugare fastnar någonstans tyvärr mattor, kläder, kablar, köksstolar, köksbord etc.
  Denna få man hämta jämnt men det har jag 9 fall av 10 fått göra på dem andra med! Sen kanske dem andra dammsög lite mer men denna samlar på sig bra mängd damm och kör man den varje dag typ så har man det väldigt rent i hushållet.
  Jag rekommenderar denna till alla! köp!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Stepout 2015-08-16

  Rekommenderas varmt

  Väldigt prisvärd dammsugare, gör ett förvånansvärt bra jobb, om den ibland fastnar i mattan så brukar den allt som oftast tas sig loss på egenhand. Inte särskilt högljudd, betydligt tystare än en vanligt dammsugare. Brukar kolla någon serie eller film på tv när den sköter jobbet:)

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
  • JohanLLL 2015-10-09

   Helt ok för va billig hade önskat att den hade orkat köra upp för mina trösklar

Frågor & svar

Avbryt
 • Har ni batterier till Skandic Robot Cleaner 10? Alt vad har batteriet för beteckning?

  FrilleAnders 2015-06-23
  Avbryt
 • var får man tag på fler filter av det som sitter på undersidan

  Powergod66 2014-08-01
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Se artikelnummer 191580. //Robin

   RobinJ 2014-09-11
 • MagnusJ 2013-12-03
  Avbryt

  Svar

  • Ungefär 27 cm i diam och 8 cm hög.

   PetaFlux 2013-12-30
  • diam c:a 275mm, höjd c:a 70mm

   nobody 2014-01-19
  • ca 280mm i diameter samt ca 75mm hög.

   mrChristian 2014-02-03
  • Knappt 30 cm i diameter och drygt 7 cm hög.

   Cepe 2014-02-04
  • H 7,5 cm. Diameter 26 cm

   mosselimossan 2014-12-06
  • Roboten är 270 mm i diameter och 76 mm på höjden

   Jonas75 2015-01-09
  • Product Dimensions Metric Length(längd) 31.8 cm Width(bredd) 33.0 cm Height(höjd) 10.2 cm Weight(vikt) 3.9 kg

   JimmyB 2015-01-11

Produktbeskrivning

Skantic - Robotdammsugare med trappsensor

Skatic robotdammsugare är den lilla roboten som hjälper dig med städningen hemma så att du kan göra annat, roligare än att städa. Denna minirobotdammsugare är utrustad med funktioner som är lämpliga för att städa golvytor i hemmet och kontoret, t.ex. trä, kakel och linoleum.

Smart-Cleaning program

Robotdammsugaren 5 olika rengöringslägen. I illustrationen nedan ser du de olika rengöringslägena som roboten växlar mellan under städningen mellan.

Städprogram

Dammbehållare

Dammbehållaren i robotdammsugaren har en kapacitet på 180ml innan den behöver tömmas. Tömningen sker enkelt i din vanliga papperskorg så inga påsbyten eller liknande krävs för att underhålla din robot.

Drift och laddning

I robotdammsugaren sitter ett NiMH batteri på 800 mA vilket ger en drifttid på c:a 45 minuter och en laddningstid på endast 5 timmar. 

Trappsensor

Dammsugaren känner av trappor samt avsatser och undviker automatiskt dessa vilket säkertställer att roboten inte ramlar ner för trappor och går sönder.

Roboten är 270 mm i diameter och 76 mm på höjden.

Innehåll

 • Skantic robot cleaner 10
 • Batteri
 • Batteriladdare
 • 2 borstar
 • Bruksanvisning

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Hoover RBC040
(1 st)
 • Dammdetektor
 • Schemaläggning
 • HEPA-filter

1 990:-

Skantic Skantic Robot Cleaner 10 Skantic - Robotdammsugare med trappsensorSkatic robotdammsugare är den lilla roboten som hjälper dig med städningen hemma så att du kan göra annat, roligare än att städa. Denna minirobotdammsugare är utrustad med funktioner som är lämpliga för att städa golvytor i hemmet och kontoret, t.ex. trä, kakel och linoleum.Smart-Cleaning programRobotdammsugaren 5 olika rengöringslägen. I illustrationen nedan ser du de olika rengöringslägena som roboten växlar mellan under städningen mellan.DammbehållareDammbehållaren i robotdammsugaren har en kapacitet på 180ml innan den behöver tömmas. Tömningen sker enkelt i din vanliga papperskorg så inga påsbyten eller liknande krävs för att underhålla din robot.Drift och laddningI robotdammsugaren sitter ett NiMH batteri på 800 mA vilket ger en drifttid på c:a 45 minuter och en laddningstid på endast 5 timmar. TrappsensorDammsugaren känner av trappor samt avsatser och undviker automatiskt dessa vilket säkertställer att roboten inte ramlar ner för trappor och går sönder.Roboten är 270 mm i diameter och 76 mm på höjden.Innehåll Skantic robot cleaner 10 Batteri Batteriladdare 2 borstar Bruksanvisning Robotdammsugare 4,3 56 599,0000 new True