Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Robotklippare för gräsmattor upp till 500m2

Robomow MC500

  Art.nr: 201953
  • Upp till 500 m2
  • Klippbredd: 28 cm
  • Klipphöjd: 15-60 mm
  • Laddtid: 60-90 min
  • Styr via mobil/surfplatta

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Robomow MC500

Denna gräsklippare, som är enkel att använda, ger utmärkt värde för pengarna kombinerat med förstklassig prestanda för medelstora trädgårdar med 0-500 m2 storlek. Kompakt och exakt, Robomow MC500 kommer att ha din gräsmatta klippt och trimmad på ett kick, utan krångel och utan problem, så att du kan luta dig tillbaka och njuta!

Basstation

MC500 laddas vid sin basstation och stannar där när den inte klipper. Robomow lämnar basstationen på egen hand, klipper gräset och återvänder för laddning och väntar på nästa körning.

Regnsensor

Robotgräsklipparen har en inbyggd regnsensor vilket låter dig att välja om den skall köras eller inte när det regnar eller är fuktigt.

Flera zoner & unikt kantläge

Robomow kan hantera trädgårdar med flera zoner och klippa vardera zon individuellt. Det är den enda robotgräsklipparen som når hela vägen ut till kanten av dess undersida. Den är dessutom ensam om att ha ett speciellt kantläge, i vilket den följer områdets gränstråd för att täcka gräsmattans kanter.

Barnlås & säker användning

Säkerhetsfunktion med barnlås förhindrar att Robomow används av barn eller andra som inte känner till hur roboten används på ett säkert sätt. Klipparbladen stannar omedelbart om roboten lyfts från marken eller lutas i vertikal position. När stötfångaren känner av ett objekt så stannar bladen och den byter körriktning.

Stöldskydd

Robotgräsklipparen kan låsas med en PIN-kod och ett larm aktiveras om någon försöker flytta den utan att ange koden.

Klarar lutningar

Robomow klarar av att klippa i lutningar och små backar i din trädgård som lutar upp till 35%. Detta ger roboten en större flexibilitet.

Stålblad

Robomow är den enda robotgräsklipparen som använder stålblad för tungt arbete och håller en hel säsong. Detta gör även att försäsongens första klippning som brukar innebära längre gräs går som en dans.

Fjärråtkomst & program för mobilen

Robotgräsklipparen låter dig kommunicera och förbli ansluten till den var du än befinner dig i världen. Du kan köra och ge roboten kommandon genom din mobiltelefon eller surfplatta.

Appen heter "Robomow App." och hämtas gratis från Apple Appstore. I dagsläget finns inget stöd för Android.

Snabbare klippning & ekonomiläge

Tack vare de breda bladen som har en bredd på 28 cm klipper Robomow gräsmattan snabbt och smidigt och ger dig mer fritid på gräsmattan. Du kan använda ECO-läget för att köra Robomow med minsta möjliga energiåtgång vid gräsklippning och trädgårdsunderhåll.

Tystgående

MC500 är mycket kraftfull men är dessutom mycket tyst och låter dig njuta av din gräsmatta och den friska luften även när den klipper.

201953 201953 Robomow Robomow MC500 PRD7006Y Robomow MC500Denna gräsklippare, som är enkel att använda, ger utmärkt värde för pengarna kombinerat med förstklassig prestanda för medelstora trädgårdar med 0-500 m2 storlek. Kompakt och exakt, Robomow MC500 kommer att ha din gräsmatta klippt och trimmad på ett kick, utan krångel och utan problem, så att du kan luta dig tillbaka och njuta!*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen>BasstationMC500 laddas vid sin basstation och stannar där när den inte klipper. Robomow lämnar basstationen på egen hand, klipper gräset och återvänder för laddning och väntar på nästa körning.RegnsensorRobotgräsklipparen har en inbyggd regnsensor vilket låter dig att välja om den skall köras eller inte när det regnar eller är fuktigt.Flera zoner & unikt kantlägeRobomow kan hantera trädgårdar med flera zoner och klippa vardera zon individuellt. Det är den enda robotgräsklipparen som når hela vägen ut till kanten av dess undersida. Den är dessutom ensam om att ha ett speciellt kantläge, i vilket den följer områdets gränstråd för att täcka gräsmattans kanter.Barnlås & säker användningSäkerhetsfunktion med barnlås förhindrar att Robomow används av barn eller andra som inte känner till hur roboten används på ett säkert sätt. Klipparbladen stannar omedelbart om roboten lyfts från marken eller lutas i vertikal position. När stötfångaren känner av ett objekt så stannar bladen och den byter körriktning.StöldskyddRobotgräsklipparen kan låsas med en PIN-kod och ett larm aktiveras om någon försöker flytta den utan att ange koden.Klarar lutningarRobomow klarar av att klippa i lutningar och små backar i din trädgård som lutar upp till 35%. Detta ger roboten en större flexibilitet.StålbladRobomow är den enda robotgräsklipparen som använder stålblad för tungt arbete och håller en hel säsong. Detta gör även att försäsongens första klippning som brukar innebära längre gräs går som en dans.Fjärråtkomst & program för mobilenRobotgräsklipparen låter dig kommunicera och förbli ansluten till den var du än befinner dig i världen. Du kan köra och ge roboten kommandon genom din mobiltelefon eller surfplatta.Appen heter "Robomow App." och hämtas gratis från Apple Appstore. I dagsläget finns inget stöd för Android.Snabbare klippning & ekonomilägeTack vare de breda bladen som har en bredd på 28 cm klipper Robomow gräsmattan snabbt och smidigt och ger dig mer fritid på gräsmattan. Du kan använda ECO-läget för att köra Robomow med minsta möjliga energiåtgång vid gräsklippning och trädgårdsunderhåll.TystgåendeMC500 är mycket kraftfull men är dessutom mycket tyst och låter dig njuta av din gräsmatta och den friska luften även när den klipper. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter