Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Luftfuktare för rum på upp till hela 125 m²

Wilfa Hue-6B

  Art.nr: 177769
 • Lämplig för rum på upp till 125 m²
 • Ultrasonisk luftfuktare producerar varm eller kall ånga
 • Maximal luftfuktkapacitet på 400 ml/h
 • Timerfunktion, 1-12 timmar
 • Indikator för tom vattentank

Recensioner

Snittbetyg
(24 st)

 • donut 2015-11-17

  Mycket nöjd med denna produkt

  Lätt att använda, lagom storlek
  Helt ok design, smälter in fint.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Maartin 2015-04-08

  Helt okej luftfuktare för ett sådant pris.

  Jag har märkt av en del negativa aspekter:
  - Det kan vara tungt att fylla om man är väldigt gammal/har nedsatt funktion i händerna.
  - Den har 3 olika nivåer där den sprutar olika mängder vatten, 1, 2 och 3 varav 1 är den lägsta. Jag har prövat att sätta den på olika höjder men oavsett vad jag än gör så blir det alltid blött där den "sprutar" efter ett tag OM jag kör på 2 och 3. 1an fungerar bra.
  - Hyffsat starkt neonljus som kan vara irriterande om man har den i sovrummet.
  - Hygrometern visar felaktig luftfuktighet vilket gör att funktionen där du ställer in den att behålla en viss luftfuktighet inte fungerar.
  - Vattentanken håller inte alls lika länge som jag läst på faktabladen, när jag kör konstant på lägsta så håller det inte ens 24 timmar = blir en del vattenbyten om du ska ha den på varje dag.

  Positiva aspekter:
  - Låg ljudnivå
  - Kan du ha den igång i flera timmar (t.ex. medan du går till jobbet) så räcker det att ha den på 1an tills du kommer hem. Den har täckt ca 40m2 för mig och har blivit som en tropisk djungel om jag kört den på 1an varje dag medan jag är på jobbet.
  - Haft väldigt problem med torrhet i halsen denna vinter men denna vara hjälpte otroligt mycket för det.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • MickeABC 2015-01-05

  Luftfuktar bra men hygrometern är värdelös

  Jag köpte denna för några dagar sedan. Den fungerar helt ok, men jag har en hygrometer som visar rätt (vad jag kan se), om man sätter igång luftfuktaren så ökar luftfuktigheten allt eftersom enl den andra hygrometern, men enligt den inbyggda så är luftfuktigheten i princip alltid 30%, trots att den externa kan visa allt ifrån 25 till 50 procent. Hygrometern fungerar med andra ord inte alls.

  Själva luftfuktarfunktionen fungerar bra, vi kör den på läge "2" (det finns 1-3) vilket ger luftfuktighet på ca 45% vilket är behagligt. Vi kör även med jonisering (finns ingen förklaring i manualen vad detta är, jag fick titta på andra resurser) samt uppvärmning av ångan. Den stänger av sig när vattnet är slut, verkar fungera som den ska.

  Enda klagomålet jag har är att locket sitter väldigt hårt och det är svårt att få grepp för att vrida när man ska öppna för att fylla i vatten. Det droppar också en hel del så man får vara försiktig så det inte hamnar på golvet.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Chrille79 2014-12-28

  Bra

  Precis köpt den å ja den fungerar. Aldrig haft en innan. Köpte den för att min son ofta hostar. Hoppas att denna kan lindra det.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Avbryt
 • affepaffe 2014-11-15

  Gör sitt jobb

  Ångar på men på full effekt blir golvet genomblött. Måste stå på stengolv. Förstår inte skillnaderna i de olika funktionerna med jonisering, varm och kall ånga. Kanske bara är jag dock.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Wilfa HUE-6B är en luftfuktare som justerar luftfuktighetsnivå i rum på upp till 125 kvadratmeter. Maskinen har en digital display med touchpanel för full översikt av fuktnivån och maskinens funktioner.

Wilfa HUE-6B är en ultrasonisk luftfuktare som kan producera både varm (400ml/h) och kall ånga (300 ml/h). Inbyggd hygrostat gör det enkelt att ställa in önskad nivå av fuktighet.

Maskinen har en inbyggd indikator för om vattentanken går tom. Dessutom har den inbyggd jonisering som tar död på bakterier.

Godkänd av NEMKO.

Mått: 338x244x380
Volym vattenbehållare: 6 liter
Märkeffekt kall ånga: 30W
Märkeffekt varm ånga: 130W

Klicka här för att ladda ner bruksanvisning till Wilfa HUE-6B luftfuktare (.pdf, ca 0,5MB)

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

OBH Nordica Pure Comfort Total Contr.
(5 st)
 • Lämplig för rum upp till 120 m3
 • Vattentank: 6 liter
 • Display med touchkontroll

1 490:-

Wilfa Wilfa Hue-6B Wilfa HUE-6B är en luftfuktare som justerar luftfuktighetsnivå i rum på upp till 125 kvadratmeter. Maskinen har en digital display med touchpanel för full översikt av fuktnivån och maskinens funktioner.Wilfa HUE-6B är en ultrasonisk luftfuktare som kan producera både varm (400ml/h) och kall ånga (300 ml/h). Inbyggd hygrostat gör det enkelt att ställa in önskad nivå av fuktighet.Maskinen har en inbyggd indikator för om vattentanken går tom. Dessutom har den inbyggd jonisering som tar död på bakterier.Godkänd av NEMKO.Mått: 338x244x380Volym vattenbehållare: 6 literMärkeffekt kall ånga: 30WMärkeffekt varm ånga: 130WKlicka här för att ladda ner bruksanvisning till Wilfa HUE-6B luftfuktare (.pdf, ca 0,5MB) Luftfuktare 4,1 24 789,0000 new InStock