Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Babyvakt med tvåvägskommunikation

Philips SCD505   Art.nr: 176011

 • Indikator för låg batterinivå
 • Volymkontroll
 • ECO-läge
 • Ljudnivålampor
 • Indikering vid batteriladdning

Recensioner

Snittbetyg
(22 st)

 • MikaelK 2015-07-25

  Ett måste

  Denna fungerar klockrent. Räckvidden är bra. Enda som jag är lite besviken på är att handenheten inte varnar när batteriet är slut i den utan bara dör rakt upp och ner. Annars är den riktigt bra och prisvärd!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • Liiismamma66 2015-07-19

  Jättebra babywatcher

  Är så glad att jag köpte den här produkten, hör de minsta pip från barnen,även när de andas,otroligt bra ljud.
  Använder den varje dag och det har fått våran bebis att sova bättre eftersom jag hinner gå in till henne innan hon börjar skrika och bli pigg.
  Snygg är den oxå :-)

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • julgrupp 2015-07-09

  Pålitlig med bra täckning

  Läste om den i Råd och Rön, köpte den här och är väldigt nöjd. Andra har nämnt att högtalaren på föräldraenheten är låg - men när ens barn inte är i samma rum kanske man inte ska ha jättehög volym på TV:n eller musiken ändå? Volymen på föräldraenheten är helt godkänd och den indikerar även med ljus för den som hör illa.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • Helloww 2015-04-07

  Inte så nöjd

  Skit nöjd med den från början, mega plus att Det fanns vaggvisor. Snygg design på dem. Men efter ett tag så sluta dem bara fungera så trodde det var något fel på den bara så drog in och bytte in och fick nya av samma modell. Samma sak hände så fick köpa en annan modell då vi inte orka böka vidare.
  Rekommenderar men vi hade nog bara otur.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
 • CissiE 2014-10-29

  Väldigt Prisvärd!

  Väldigt prisvärd babyvakt, såg att någon hade klagat på volymen men jag tycker att den är perfekt, eftersom den sänder hela tiden så vill man inte ha för hög volym så man hör bakgrundsljuden så mycket, men man hör ändå när barnet andas och rör på sig.

  Tycker att batterierna håller väldigt länge, det enda jag saknar där är att "barn"delen också skulle ladda batterierna när man kopplar in den med kabel.

  Väldigt lätt använd, tycker mycket om att den visar med blinkande lampor om och hur mycket det låter.

  Stort plus är också att känslighet och volym ställs in på föräldradelen så man slipper störa barnet.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.

Frågor & svar

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Funktioner
Display Nej
Skärmteknik -
Belysning Ja
Batterityp AA/ LR06
Indikerar låg batterinivå Ja
Räckvidd (Inomhus) 50meter
Räckvidd (Utomhus) 330meter
Övrigt
Medföljande tillbehör Batterier, nätadapter, snabbstartguide, användarhandbok, halsrem, laddningsenhet för föräldraenhet
Manualer och dokumentation
Bruksanvisning
Bruksanvisning

Produktbeskrivning

Babyvakt - Philips SCD505


Babyvakt med ECO-mode. Med hjälp av denna teknik minskar du energiförbrukningen och strålningen. Spara både el och skydda ditt barn från strålning. Denna enhet är väldigt enkel och användarvänlig. Du behöver ej krångla med någon installation för att få igång enheten. Babyvakten är redo för användning redan när du packar upp den. Du behöver bara ansluta och starta babyvakten.
 

Lugnande melodier

Babyvakten har även en fjärrstyrd lampa och en funktion som ger ifrån sig lugnande melodier. Allt för att ditt barn ska få en så bra sömn som möjligt samtidigt som du i lugn och ro har full kontroll på ditt barn.
 

Bra räckvidd

Med din batteridrivna föräldraenhet kan du ha kontakt med ditt barn. Upp till 50 meter inomhus och 330 meter utomhus kan du använda denna enhet. Perfekt om barnrummet ligger på andra sidan huset och det är en bit ifrån sängkammaren.
 

Indikatorer för låg batterinivå

För att du ska kunna känna dig trygg har enheten en indikator som påminner dig om när batteriet börjar bli svagt på föräldraenheten. Perfekt för dig som vill ha full kontroll och känna dig trygg och säker.