Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Babyvakt med mörkerseende och luftfuktighetssensor!

Gigaset BABYMONITOR PV830

  Art.nr: 195540
  • Indikator för låg batterinivå
  • Volymkontroll
  • 2,4-tums skärm
  • Smidig display
  • Känslighetskontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gigaset PV830 erbjuder dig möjligheten att ha koll på dina barn in-real-time så att inget tråkigt händer. Denna teknik är baserad på en aktiv video & audio-synk teknik som aktivt sänder video & audio till mottagaren. All sändning av video & audio går via 2,4GHz frekvensen.

Detta sett är uppdelat i två enheter varav en babyenhet med en inbyggd videokamera som placeras i rummet önskat rum för video & audio övervakning, och en handhållen och trådlös enhet som erbjuder 4 timmars batteritid vid kontinuelig video och audio sändning, denna enhet kan du bära med dig när du utför andra sysslor i hemmet.

Med en imponerande räckvidd på upp till 200 meter utomhus och 30 meter inomhus är det inte mycket som begränsar. Enheten aktiverar automatiskt skärmen på den handhållna enheten när satt decibel nivå uppnås.

Inbyggd temperatur och luftfuktighetssensor

Gigaset PV830 är utrustad med temperatur och luftfuktighetssensor som hjälper dig hålla koll på miljön så att din bebis alltid är välmående.  Du får sedan denna information som signalstyrka, tempratur, batterinivå och luftfuktighet illustrerad på displayen.

Lugnande melodier

Gigaset PV830 har även en fjärrstyrd lampa och en funktion som ger ifrån sig lugnande melodier. Allt för att ditt barn ska få en så bra sömn som möjligt samtidigt som du i lugn och ro har full kontroll på ditt barn.

Aktiv brusreducering

Gigaset PA530 är utrustad med brusreducering som aktivt avlyssnar bakgrunden och filtrerar bort omgivande ljud för att lyfta fram röster vilket erbjuder smidig kommunikation utan oönskade störningar.

Indikatorer för låg batterinivå

För att du ska kunna känna dig trygg har enheten en indikator som påminner dig om när batteriet börjar bli svagt på föräldraenheten med ljud och visuella alarm. Du blir även varnad när föräldraenheten är utom räckhåll ifrån babyenhet. Perfekt för dig som vill ha full kontroll och känna dig trygg och säker.

 

Övriga egenskaper:

  • Digital Video Övervakning (2,4 GHz)
  • Upp till 90 ° justering på babyenheten
  • Mörkerseende med 6 st IR LED:s
  • Vibrationsvarning

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Gigaset Gigaset BABYMONITOR PV830 S30853-H1160-R101 Gigaset PV830 erbjuder dig möjligheten att ha koll på dina barn in-real-time så att inget tråkigt händer. Denna teknik är baserad på en aktiv video & audio-synk teknik som aktivt sänder video & audio till mottagaren. All sändning av video & audio går via 2,4GHz frekvensen. Detta sett är uppdelat i två enheter varav en babyenhet med en inbyggd videokamera som placeras i rummet önskat rum för video & audio övervakning, och en handhållen och trådlös enhet som erbjuder 4 timmars batteritid vid kontinuelig video och audio sändning, denna enhet kan du bära med dig när du utför andra sysslor i hemmet. Med en imponerande räckvidd på upp till 200 meter utomhus och 30 meter inomhus är det inte mycket som begränsar. Enheten aktiverar automatiskt skärmen på den handhållna enheten när satt decibel nivå uppnås. Inbyggd temperatur och luftfuktighetssensor Gigaset PV830 är utrustad med temperatur och luftfuktighetssensor som hjälper dig hålla koll på miljön så att din bebis alltid är välmående.  Du får sedan denna information som signalstyrka, tempratur, batterinivå och luftfuktighet illustrerad på displayen. Lugnande melodier Gigaset PV830 har även en fjärrstyrd lampa och en funktion som ger ifrån sig lugnande melodier. Allt för att ditt barn ska få en så bra sömn som möjligt samtidigt som du i lugn och ro har full kontroll på ditt barn. Aktiv brusreducering Gigaset PA530 är utrustad med brusreducering som aktivt avlyssnar bakgrunden och filtrerar bort omgivande ljud för att lyfta fram röster vilket erbjuder smidig kommunikation utan oönskade störningar. Indikatorer för låg batterinivå För att du ska kunna känna dig trygg har enheten en indikator som påminner dig om när batteriet börjar bli svagt på föräldraenheten med ljud och visuella alarm. Du blir även varnad när föräldraenheten är utom räckhåll ifrån babyenhet. Perfekt för dig som vill ha full kontroll och känna dig trygg och säker.   Övriga egenskaper: Digital Video Övervakning (2,4 GHz) Upp till 90 ° justering på babyenheten Mörkerseende med 6 st IR LED:s Vibrationsvarning Okategoriserade produkter 3 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter