Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Automatisera ditt hem med Belkin WeMo!

Belkin WeMo Home Bundle

  Art.nr: 185255
  • WeMo Switch + WeMo Motion Switch paket
  • Styr ditt hem från mobilen
  • Gratis app
  • Enkel och smidig installation
  • Stöd för IFTTT

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Automatisera ditt hem med Belkin WeMo!

Belkin WeMo Switch och Motion Switch automatisera ditt hem så att du trådlöst kan styra dina hushållsmaskiner och elektronik. Med WeMo Motion Switch sätter den på och stänger av valda enheter så fort rörelse upptäcks. Perfekt för lampan i hallen eller i trappan. Det enda du behöver göra är att ansluta sensorn till ett eluttag och den upptäcker rörelse upp till 10 meter bort. När den upptäcker rörelse sänds en trådlös signal till WeMo omkopplaren för att antingen slå på eller av den anslutna enheten. Ladda ner WeMo-appen helt gratis till din Apple-enhet (iOS 5 eller högre.) för att prgorammera hur du vill att ljus eller enheter ska hanteras.

Anpassa efter dina behov och idéer

WeMo är helt modulärt, så att du kan kontrollera så mycket du vill av huset. Du lägger enkelt till en extra WeMo Switch för attt få kontroll på flera områden i ditt hem. Dessutom kan flera switchar kopplas till en sensor - då kan du slå på eller av en uppsättning av till exempel lampor samtidigt med endast en sensor.

Flexibelt, enkelt och bekvämt 

Belkin WeMo arbetar tillsammans med WeMo-appen för att du skall kunna trådlöst styra din hemelektronik oavsett vart du på befinner dig. I köket, trädgården, kontoret eller på stan? Det spelar ingen roll, med WeMo kan du alltid vara säker på att du stängt av kaffemaskinen.

Det är snabbt och lätt att komma igång. När du fått hem din WeMo switch anslutar du den till ett uttag i ditt hem och kopplar in utrustningen du vill använda i din WeMo. Anslut brytaren till ditt hemnätverk (Wi-Fi anslutning) och följ bara dom simpla stegen som kommer upp på skärmen för att slutföra installationen. Nu kan du stänga av eller på din hemelektronik var du än är. WeMo Switch fungerar också över mobilt internet, vilket innebär att ud kan styra hemanordningar så länge det finns internet-anslutning.

Smartare än såhär blir det inte

Belkin WeMo kan parkopplas med webbasterad sociala medier och appar genom en stor tjänst som heter IFTTT. Till exempel, när dörren öppnas kan du få ett SMS eller e-post. Besök IFTTT's hemsida för att kolla på alla tips och tricks du kan använda dig för att få ut så mycket som möjligt av din Belkin WeMo.
 

                 

Belkin Belkin WeMo Home Bundle F5Z0340ay Automatisera ditt hem med Belkin WeMo! Belkin WeMo Switch och Motion Switch automatisera ditt hem så att du trådlöst kan styra dina hushållsmaskiner och elektronik. Med WeMo Motion Switch sätter den på och stänger av valda enheter så fort rörelse upptäcks. Perfekt för lampan i hallen eller i trappan. Det enda du behöver göra är att ansluta sensorn till ett eluttag och den upptäcker rörelse upp till 10 meter bort. När den upptäcker rörelse sänds en trådlös signal till WeMo omkopplaren för att antingen slå på eller av den anslutna enheten. Ladda ner WeMo-appen helt gratis till din Apple-enhet (iOS 5 eller högre.) för att prgorammera hur du vill att ljus eller enheter ska hanteras. Anpassa efter dina behov och idéer WeMo är helt modulärt, så att du kan kontrollera så mycket du vill av huset. Du lägger enkelt till en extra WeMo Switch för attt få kontroll på flera områden i ditt hem. Dessutom kan flera switchar kopplas till en sensor - då kan du slå på eller av en uppsättning av till exempel lampor samtidigt med endast en sensor. Flexibelt, enkelt och bekvämt  Belkin WeMo arbetar tillsammans med WeMo-appen för att du skall kunna trådlöst styra din hemelektronik oavsett vart du på befinner dig. I köket, trädgården, kontoret eller på stan? Det spelar ingen roll, med WeMo kan du alltid vara säker på att du stängt av kaffemaskinen. Det är snabbt och lätt att komma igång. När du fått hem din WeMo switch anslutar du den till ett uttag i ditt hem och kopplar in utrustningen du vill använda i din WeMo. Anslut brytaren till ditt hemnätverk (Wi-Fi anslutning) och följ bara dom simpla stegen som kommer upp på skärmen för att slutföra installationen. Nu kan du stänga av eller på din hemelektronik var du än är. WeMo Switch fungerar också över mobilt internet, vilket innebär att ud kan styra hemanordningar så länge det finns internet-anslutning. Smartare än såhär blir det inte Belkin WeMo kan parkopplas med webbasterad sociala medier och appar genom en stor tjänst som heter IFTTT. Till exempel, när dörren öppnas kan du få ett SMS eller e-post. Besök IFTTT's hemsida för att kolla på alla tips och tricks du kan använda dig för att få ut så mycket som möjligt av din Belkin WeMo.                     Hemautomatisering 4 1 479 SEK 479 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Smarta hem
  3. Hemautomatisering