Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös vattensensor som skyddar mot översvämning!

SafeHome Wireless Flood sensor

  Art.nr: 187948
Smart sensor som varnar när vattennivån stiget. Perfekt för källaren eller stugan.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Trådlös vattensensor som skyddar mot översvämning!

Denna smarta vattensensor är ett perfekt tillbehör till ditt hemlarm. Koppla ihop den med WS500S för att få ut det bästa av denna enhet.

Du placerar sensorn på valfri höjd och om vattennivån skulle stiga varnar den smarta sensorn så att du åtgärda problemet innan skada är skedd. Ett perfekt tillbehör att placera på ställen där vatten lätt kan ta sig in, till exempel källare eller sommarstugan som står obevakad.

Om du dessutom parkopplar vattensensorn till ditt hemlarm med GSM stöd finns det möjligthet att skicka ett SMS till alla inlagda kontakter i ditt larm.

Monteringsbeslag medföljer så att du kan placera sensorn vart du vill.
Drivs av 2 st 1.5 V AAA Alkaline (medföljer ej).

SafeHome SafeHome Wireless Flood sensor 278018 Trådlös vattensensor som skyddar mot översvämning! Denna smarta vattensensor är ett perfekt tillbehör till ditt hemlarm. Koppla ihop den med WS500S för att få ut det bästa av denna enhet. Du placerar sensorn på valfri höjd och om vattennivån skulle stiga varnar den smarta sensorn så att du åtgärda problemet innan skada är skedd. Ett perfekt tillbehör att placera på ställen där vatten lätt kan ta sig in, till exempel källare eller sommarstugan som står obevakad. Om du dessutom parkopplar vattensensorn till ditt hemlarm med GSM stöd finns det möjligthet att skicka ett SMS till alla inlagda kontakter i ditt larm. Monteringsbeslag medföljer så att du kan placera sensorn vart du vill. Drivs av 2 st 1.5 V AAA Alkaline (medföljer ej). Hem & personlarm 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Smarta hem
  3. Hem & personlarm