Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bakmaskin med varmluftsfläkt

Electrolux EBM8000N

  Art.nr: 194738
  • Effekt: 680 W
  • Bakprogram: 16 st
  • VIktprogram: 1000g, 500g, 750g
  • Varmluftsfläkt
  • Non-stickbeläggning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Electrolux EBM8000N

Bakmaskin med 15 olika program varav tre speciella kakprogram och tre olika gräddningslägen samt tre olika viktinställningar på brödet/kakan. Extra kakform och ny receptbok medföljer samt att produkten har en 12 timmars timer så att man kan få nybakt bröd på morgonen.

Bakmaskinen är helautomatisk, lägg bara i ingredienserna tryck på knappen och bakmaskinen fixar resten. Bakformarna har en non-stickbeläggning så att brödet och kakorna inte fastnar under tillagning samt att de blir mycket lätta att rengöra. 

Varmluftsfläkt

För att få ett otroligt proffsigt resultat på din bakning och dessutom med en härlig krispig yta har bakmaskinen utrustats med en varmluftsfläkt att sköta bakningen med.

Degblad

EBM8000N gör det superenkelt för dig att plocka ut formen när bakningen är klar. Den fäller automatiskt ned degbladet så att formen enkelt lyfts ur. 

Sätt igång och baka nybakt bröd till hela familjen med så lite jobb som möjligt!

Electrolux Electrolux EBM8000N 910012085 Electrolux EBM8000N Bakmaskin med 15 olika program varav tre speciella kakprogram och tre olika gräddningslägen samt tre olika viktinställningar på brödet/kakan. Extra kakform och ny receptbok medföljer samt att produkten har en 12 timmars timer så att man kan få nybakt bröd på morgonen. Bakmaskinen är helautomatisk, lägg bara i ingredienserna tryck på knappen och bakmaskinen fixar resten. Bakformarna har en non-stickbeläggning så att brödet och kakorna inte fastnar under tillagning samt att de blir mycket lätta att rengöra.  Varmluftsfläkt För att få ett otroligt proffsigt resultat på din bakning och dessutom med en härlig krispig yta har bakmaskinen utrustats med en varmluftsfläkt att sköta bakningen med. Degblad EBM8000N gör det superenkelt för dig att plocka ut formen när bakningen är klar. Den fäller automatiskt ned degbladet så att formen enkelt lyfts ur.  Sätt igång och baka nybakt bröd till hela familjen med så lite jobb som möjligt! Okategoriserade produkter 4 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter