Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Rakhyvel med tunnare blad för en bekvämare rakning!

Gillette ProGlide Manual Razor

  Art.nr: 161810
Fusion Proglide introducerar låg skärkraft med tunnare, finare kanter, de tunnaste i Gillettes historia. De här rakbladen har ett ytskikt med Gillettes mest avancerade ytskikt med lågt motstånd!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Gillette ® Fusion ® ProGlide ™ Manual Razor


Gillettes mest avancerade rakhyvel genom tiderna. Tunnare, finare blad med en låg motståndskraft glider med lätthet genom håret för mindre ryck och ger en otrolig komfort, även om du rakar varje dag.

Den omgjorda precisionstrimmern har nu ett förbättrat blad och anti-tilltäppning sköljslots, vilket är användbart vid rakning på svåra platser som under näsan.

Det är bara en av många funktioner som du hittar på Gillette Fusion ProGlide!

Rakhyveln har utvecklats på nytt och omformats för att ge Gillettes mest komfortabla rakning. Gillette Fusion ProGlide har tunnare, finare blad, med lågresistansbeläggning. Utöver detta:  • Den nya rakbladsstabilisatorn behåller optimal rakbladsplacering för komfort. Det gör att rakbladen kan justeras till ditt ansiktes konturer.

  • Det omformade ergonomiska handtaget har extra grepp. De ribbade kanalerna på handtaget för bort vattnet för att ge bättre kontroll under våta förhållanden.

  • Den förbättrade Lubrastrip™ är nu större än Fusions, vilket möjliggör ett smidigt drag.

  • Den förbättrade formulan, med mineralolja och smörjande polymer, gör det möjligt för rakhyveln att glida smidigt över huden.

  • Den omformade precisionstrimmern har ett förbättrat rakblad – vilket gör att du kan ta itu med de områden som är svåra att raka.

  • Snowplough komfortskydd för bort överblivna rakprodukter för att behålla rakbladskontakt för en nära, behaglig rakning.

Komplettera ditt köp

(25 st)

Nya Gillette Fusion ProGlide har nya tunnare blad som glider problemfritt genom skägget för en mer behaglig rakning.

199:-

Gillette Gillette ProGlide Manual Razor 010035 Gillette ® Fusion ® ProGlide ™ Manual Razor Gillettes mest avancerade rakhyvel genom tiderna. Tunnare, finare blad med en låg motståndskraft glider med lätthet genom håret för mindre ryck och ger en otrolig komfort, även om du rakar varje dag. Den omgjorda precisionstrimmern har nu ett förbättrat blad och anti-tilltäppning sköljslots, vilket är användbart vid rakning på svåra platser som under näsan. Det är bara en av många funktioner som du hittar på Gillette Fusion ProGlide! Rakhyveln har utvecklats på nytt och omformats för att ge Gillettes mest komfortabla rakning. Gillette Fusion ProGlide har tunnare, finare blad, med lågresistansbeläggning. Utöver detta: Den nya rakbladsstabilisatorn behåller optimal rakbladsplacering för komfort. Det gör att rakbladen kan justeras till ditt ansiktes konturer. Det omformade ergonomiska handtaget har extra grepp. De ribbade kanalerna på handtaget för bort vattnet för att ge bättre kontroll under våta förhållanden. Den förbättrade Lubrastrip™ är nu större än Fusions, vilket möjliggör ett smidigt drag. Den förbättrade formulan, med mineralolja och smörjande polymer, gör det möjligt för rakhyveln att glida smidigt över huden. Den omformade precisionstrimmern har ett förbättrat rakblad – vilket gör att du kan ta itu med de områden som är svåra att raka. Snowplough komfortskydd för bort överblivna rakprodukter för att behålla rakbladskontakt för en nära, behaglig rakning. Rakhyvel herr 4,1 25 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Kroppsvård män
  3. Rakhyvel herr