Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hårtrimmer med 21 längdinställningar och förvaringsväska

Philips QC5365/80

  Art.nr: 176888
  • 21 längdinställningar
  • Enkel att rengöra
  • Upp till 60 min användning utan sladd
  • Blad med titanbeläggning
  • Ergonomisk design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips QC5365/80

En hårtrimmer som ger dig bättre kontroll och större valmöjlighet. Med en längdinställning på 0,5 mm till 21 mm kan du ställa in hårtrimmern efter dina önskemål.

Hårtrimmern är enkel att rengöra då den har utrustats med ett öppningsbart rakhuvud som man kan skölja rent under kranen samt att det medföljer en rengöringsborste för extra rengörning. Hårtrimmern kan användas i hela 60 minuter utan sladd samt att den visar batteristatus för att man enkelt ska kunna se när den behöver laddas. Den tar ungerfär 8 timmar för att trimmern ska bli fullt laddad. 

Tack vare blad med titanbeläggning får man en överlägsen klipprestanda som ger ett utmärkt resultat varenda gång. Den ergonomiska designen gör den enkel att greppa och använda, även under en längre tid. Den kräver inget särskild underhåll då den inte behöver någon olja.

Rengöringsborste och förvaringsväska ingår så att du kan förvara hårtrimmern säkert. 

Komplettera ditt köp

(1 st)

Raka närmare med 3-bladsteknik och greppvänligt mönstrat gummihandtag.

179:-

Philips Philips QC5365/80 885536580010 Philips QC5365/80 En hårtrimmer som ger dig bättre kontroll och större valmöjlighet. Med en längdinställning på 0,5 mm till 21 mm kan du ställa in hårtrimmern efter dina önskemål. Hårtrimmern är enkel att rengöra då den har utrustats med ett öppningsbart rakhuvud som man kan skölja rent under kranen samt att det medföljer en rengöringsborste för extra rengörning. Hårtrimmern kan användas i hela 60 minuter utan sladd samt att den visar batteristatus för att man enkelt ska kunna se när den behöver laddas. Den tar ungerfär 8 timmar för att trimmern ska bli fullt laddad.  Tack vare blad med titanbeläggning får man en överlägsen klipprestanda som ger ett utmärkt resultat varenda gång. Den ergonomiska designen gör den enkel att greppa och använda, även under en längre tid. Den kräver inget särskild underhåll då den inte behöver någon olja. Rengöringsborste och förvaringsväska ingår så att du kan förvara hårtrimmern säkert.  Hårtrimmer 3 1 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Kroppsvård män
  3. Hårtrimmer