Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

3 st maskindiskmedel finish powerball 90-pack

Finish Powerball Classic 90p 3 Paket

  Art.nr: 201546
Kraftfullt maskindiskmedel som gör disken skinande ren
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • julle02 2014-10-06

  Oerhört prisvärt och bra kvalitet

  Har provat andra sorter inom Finish och även andra märken men just denna är så bra kvalitet och bra pris på att jag i fortsättningen kommer köpa denna produkt. Lämnar inga fläckar och är jättelätt att dosera. Man blir inte heller kletig om fingrarna när man tar i tabletten och det är lätt att öppna upp de separat förpackade tabletterna.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • johnnur 2014-04-16

  Prisvärd kvalitet

  Priset för detta 3-pack hos net on net är väldigt bra och den främsta anledningen till mitt köp. Produkten i sig ger också ett utmärkt resultat rent diskmässigt. Disken blir skinande ren även på lägre temperaturer.

  Det enda negativa är att kapslarna är individuellt förpackade. Detta är vanligt förekommande på marknaden men fullständigt onödigt ur miljösynpunkt och anledningen till mitt låga betyg på Användbarhet.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Maskindiskmedel finish powerball

270 st tabletter för maskindisk i förpackningar om 90 st. Gör disken skinande ren och glansig.

Finish Finish Powerball Classic 90p 3 Paket Maskindiskmedel finish powerball270 st tabletter för maskindisk i förpackningar om 90 st. Gör disken skinande ren och glansig. Städ & Disk 5 2 139 SEK 139 NewCondition SoldOut
 1. Hem & Hushåll
 2. Bra att ha hemma
 3. Städ & Disk