Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Idealisk dammsugare för alla ytor

Electrolux UOORIGINWR

  Art.nr: 192024
 • Effekt: 2200 W
 • Sugeffekt: 460 W
 • Påse: Andersson A9312
 • Tvättbart Hepa 13-filter
 • Arbetsradie: 12 meter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
MinMax
MinMax
MinMax
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(18 st)

 • LOA62 2014-07-02

  Snygg med hög precition

  Snygg och bra dammsugare med mycket hög kvalitets känsla

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • KatSar 2014-05-23

  Bra prestanda men känns billig idetaljerna och delar går sönder efter 1 månad

  Köpte denna dammsugare pga bra betyg i diverse tester och att den var 1000: billigare och lättare än motsvarande Miele. Resultatet är mycket bra, tyst och ganska smidig dammsugare som dock är "billig" i detaljerna. Slang och handtag väldigt plastiga och obekväma och osmidiga, röret väldigt lätt och känns inte som ett kvalitetsbygge. 3-i-1 munstycket har redan börjat gå sönder efter en dryg månad.
  Har tidigare ägt en Miele och som höll i 10 år. Handtag, slang, extramunstycken var gedigna och mycket mer förtroendeingivande. Tror inte att denna kommer att hålla lika länge.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Eller
  Avbryt
 • Emsan83 2014-05-19

  Så nöjd!

  Riktigt bra dammsugare - tyst som utlovat - och riktigt effektiv! Extra plus för den långa sladden!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • filibubblan 2014-05-19

  Mycket prisvärd!

  En tyst och mycket lättanvänd dammsugare. Supersmidig med inställningarna som går att reglera för olika typer av användande t.ex golv, matta osv. Det enda minus jag kan ge den är att munstycket är lite stort vilket gör att det inte går att dammsuga under låga möbler. Ananrs är den toppen! Mycket nöjd.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Portvakten 2014-05-12

  Råstark sugmaskin.

  Som att ha en jetmotor i änden på slangen - fast avsevärt tystare. Som tur är så går suget enkelt att reglera. Bra munstycke, suger rent som 17 men det är aningen tjockt så om man behöver komma åt under låga möbler så bör man komplettera med ett "ultraplatt" munstycke. I övrigt är designen väl genomtänkt. Maskinen är något tung men handtaget är bra så det är inget stort problem.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Motoreffekt 2200Watt
Sugeffekt 460Watt
Luftflöde (max) 46.0 m²/min
Ljudnivå 70 dB
Filtertyp HEPA 13-filter
Arbetsradie 12meter
Sladdlängd 9,0meter
Rörtyp Teleskoprör
Dammpåse Andersson A9312
Dammkapacitet 5,00 liter
Reglerbar sugeffekt Ja
Indikering påsbyte Ja
Ergonomiskt handtag Nej
Dimensioner
Bredd 307,0 mm
Höjd 255,0 mm
Djup 502,0 mm
Vikt 5,8 kg
Övrigt
Färg Röd
Medföljande tillbehör AeroPro 3-i-1 Munstycke, 2st dammpåsar
Bruksanvisning för nedladdning -

Produktbeskrivning

Electrolux UOORIGINWR

UltraOne Origin är idealisk för hem med olika golvytor. De integrerade AeroPro 3-in-1-tillbehören säkerställer att du kommer åt överallt. Det effektiva AeroPro Extreme-munstycket kompletteras med ett AeroPro Turbo-munstycke.

För att ta processen med dammsugning till en helt ny nivå, återskapade Electrolux sin "bäst-i-test"-vinnande dammsugare och gjorde den ännu bättre. Med den nya UltraOne kommer du att få en utmärkt prestanda i kombination med mycket enkel hantering.

Fick högst betyg i Råd & Rön i November 2013

Städeffektivitet i toppklass

Hemligheten bakom utmärkt dammsugning är inte bara en kraftfull motor utan ett högt luftflöde och effektivt AeroPro Extreme-munstycke. Luftflödet från munstycke till utlopp i UltraOne har förseglats och optimerats för högeffektiv dammsugning.

Extremt tyst

Med Electrolux-ingenjörernas utveckling inom "Silent Air Technology" kan du dammsuga utan att störa någon - man kan till och med titta på tv. Tack vare den förbättrade tystare slangen och det nya tysta men ändå extremt effektiva AeroPro Extreme-musntycket kan du dammsuga när du vill utan att störa någon.

Silent Air Technology

Dammsugaren har en ljudnivå på 70 dB(A)vilket är extremt tyst men utan att försämra städresultatet Electrolux har nyttjat sin kunskap optimalt för att göra dammsugaren kompakt, kraftfull och tyst. Allt för att din städning ska bli enklare och kanske lite roligare.

Aero-Pro, utmärkt rengöringsförmåga

AeroPro-munstycket bidrar till både den låga bullernivån och den effektiva rengöringsförmågan hos UltraSilencer. Det finns i flera modeller och alla system med AeroPro-munstycken och slangar är helt förslutna och erbjuder ett högt luftflöde och en stor sugkraft, vilket innebär en effektiv upptagning av damm. AeroPro-munstycket är dubbelledat, vilket tillsammans med de mjuka hjulen erbjuder en enkel och exakt manövrering samt en utmärkt upptagning av damm på alla ytor.

3-i-1 munstycke

Det lilla munstycket har tre funktioner. Med borsten gör du rent plana ytor som hyllor, karmar och fönsterbrädor. Möbelmunstycket är idealiskt för textilklädda möbler, medan det smala fogmunstycket gör det lätt att komma åt på trånga ytor som till exempel i hörn och bakom element. Det verkligt smarta är att alla de tre verktygen är ett och samma. Ett 3-i-1 munstycke som enkelt förvaras bak i dammsugaren.

Sköljbart HEPA 13-filter

Ingen gillar dålig luft. Därför har UltraOne ett helt slutet system och ett högeffektivt filter. HEPA 13-filtret rensar luften i ditt hem upp till 99,95 %. Det fångar även de minsta dammpartiklarna - ett välkomnande för människor som lider av allergi och astma. Och med den nya innovativa öppningen med bara en knapptryckning, har filterbytesprocessen aldrig varit enklare och hjälper dig att upprätthålla både god filtrering och bra prestanda längre.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Electrolux Electrolux UOORIGINWR Electrolux UOORIGINWR UltraOne Origin är idealisk för hem med olika golvytor. De integrerade AeroPro 3-in-1-tillbehören säkerställer att du kommer åt överallt. Det effektiva AeroPro Extreme-munstycket kompletteras med ett AeroPro Turbo-munstycke. För att ta processen med dammsugning till en helt ny nivå, återskapade Electrolux sin "bäst-i-test"-vinnande dammsugare och gjorde den ännu bättre. Med den nya UltraOne kommer du att få en utmärkt prestanda i kombination med mycket enkel hantering. Fick högst betyg i Råd & Rön i November 2013 Städeffektivitet i toppklass Hemligheten bakom utmärkt dammsugning är inte bara en kraftfull motor utan ett högt luftflöde och effektivt AeroPro Extreme-munstycke. Luftflödet från munstycke till utlopp i UltraOne har förseglats och optimerats för högeffektiv dammsugning. Extremt tyst Med Electrolux-ingenjörernas utveckling inom "Silent Air Technology" kan du dammsuga utan att störa någon - man kan till och med titta på tv. Tack vare den förbättrade tystare slangen och det nya tysta men ändå extremt effektiva AeroPro Extreme-musntycket kan du dammsuga när du vill utan att störa någon. Silent Air Technology Dammsugaren har en ljudnivå på 70 dB(A)vilket är extremt tyst men utan att försämra städresultatet Electrolux har nyttjat sin kunskap optimalt för att göra dammsugaren kompakt, kraftfull och tyst. Allt för att din städning ska bli enklare och kanske lite roligare. Aero-Pro, utmärkt rengöringsförmåga AeroPro-munstycket bidrar till både den låga bullernivån och den effektiva rengöringsförmågan hos UltraSilencer. Det finns i flera modeller och alla system med AeroPro-munstycken och slangar är helt förslutna och erbjuder ett högt luftflöde och en stor sugkraft, vilket innebär en effektiv upptagning av damm. AeroPro-munstycket är dubbelledat, vilket tillsammans med de mjuka hjulen erbjuder en enkel och exakt manövrering samt en utmärkt upptagning av damm på alla ytor. 3-i-1 munstycke Det lilla munstycket har tre funktioner. Med borsten gör du rent plana ytor som hyllor, karmar och fönsterbrädor. Möbelmunstycket är idealiskt för textilklädda möbler, medan det smala fogmunstycket gör det lätt att komma åt på trånga ytor som till exempel i hörn och bakom element. Det verkligt smarta är att alla de tre verktygen är ett och samma. Ett 3-i-1 munstycke som enkelt förvaras bak i dammsugaren. Sköljbart HEPA 13-filter Ingen gillar dålig luft. Därför har UltraOne ett helt slutet system och ett högeffektivt filter. HEPA 13-filtret rensar luften i ditt hem upp till 99,95 %. Det fångar även de minsta dammpartiklarna - ett välkomnande för människor som lider av allergi och astma. Och med den nya innovativa öppningen med bara en knapptryckning, har filterbytesprocessen aldrig varit enklare och hjälper dig att upprätthålla både god filtrering och bra prestanda längre. Golvdammsugare 4,4 18 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare
 3. Golvdammsugare