Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Dammsugare med 13 meters arbetsradie!

Electrolux ZE310M

  Art.nr: 165815
 • 1800 W med 340 W sugeffekt
 • Praktisk slangförvaring
 • Påse: Andersson A9312 Standard bag
 • Indikation för påsbyte
 • 13 meters arbetsradie

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(84 st)

 • Mamman80 2014-11-11

  Nöjd

  Älskar denna! Lång sladd samt lång slang gör att man kan dammsuga utan att behöva byta eluttag hela tiden. Bra ljudvolym trots hög högsta sugläget. Har inte upptäckt något negativt än, trots daglig användning i två månader.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • luchan55 2014-10-29

  Toppen

  Supernöjd,suger bra låg ljudnivå och lång räckvidd!!!!!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 52liv 2014-10-10

  Super dammsugare

  Min första Electolux, som inte är begagnad, är super nöjd. Det är bra sug i den, stark motor suger upp allt och ingenting, bra att ha när man har hund som fäller.
  Rekommenderar denna dammsugare.
  Bästa inköp jag har gjort

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MalinP 2014-09-17

  Smidig och prisvärd!

  Lätt, liten och smidig dammsugare med otroligt lång sladd, vilket är ett plus.

  Att reglera kraften i munstycken fungerar bra och många lägen finns.

  Två dammsugarpåsar följer med.

  Otroligt prisvärd, jag är så nöjd!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Joanne 2014-09-10

  Mycket nöjd!

  Nog den bästa dammsugaren jag har haft. Prisvärd helt klart!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Mitt munstycke har gått sönder kan man köpa ett nytt?

  monkan 2012-03-11
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Köp ett twinner munstycke så kommer du att bli kanonnöjd, jag lovar :)

   ZUSG3901 2012-12-03
  • Rekommenderar eftermarknadsmunnstycken, t.ex. Twinner.

   JimmyV 2013-08-28
  • Ja.

   Jojja 2014-05-07

Teknisk specifikation

Allmänt
Motoreffekt 1800Watt
Sugeffekt 340Watt
Luftflöde (max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudnivå 79 dB
Filtertyp Motorfilter
Arbetsradie 13meter
Sladdlängd 9,0meter
Rörtyp Teleskoprör
Dammpåse Gameo 9312
Dammkapacitet 2,40 liter
Reglerbar sugeffekt Ja
Indikering påsbyte Ja
Ergonomiskt handtag Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 380,0 mm
Höjd 290,0 mm
Djup 310,0 mm
Vikt 7,0 kg
Övrigt
Färg Orange Red
Medföljande tillbehör 3-i-1 munstycke
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Dammsugare med 13 meters räckvidd och smart fastsättning av dammsugarslangen

Electrolux ZE310M är en dammsugare för dig som vill nå längre. Dammsugaren har en fenomenal räckvidd på hela 13 m. Med sin kompakta storlek är den lätt att förvara och är också utrustad med ergoshock - kombinerad stötdämpare och praktisk slangförvaring.

ZE310M har också microfilter, mjuka hjul för tystare gång, ergonomiska reglage och teleskoprör med Vario 600 munstycke.

Motoreffekten är på max 1800 W och ger 340 W sugeffekt och med den högpresterande syntetiska dammsugarpåsen på 3,5 liter bibehålls den höga effekten även när påsen börjar bli full.

Det tillhörande och praktiska 3-i-1 –munstycket förvaras smidigt bak i maskinen, och med den smarta och elastiska stötdämparen kan du enkelt spänna fast slangen på dammsugaren.
 

13 m extra lång räckvidd

Glöm allt böjande för att sätta i eller koppla loss stickkontakten från eluttaget. Nya Ergospace ger dig extra stor räckvidd och rörelsefrihet. Dammsugaren har en sladdlängd på 9 meter och en aktionsradie på 13 meter. Detta i en liten maskin som får plats även i en liten städskrubb, eller helt enkelt bakom en dörr.
 

Enkel att förvara - Ergoshock

Från sida till sida runt fronten löper den unika stötfångaren som kallas Ergoshock. Det gör att dammsugaren inte skaver mot möbler, väggar eller dörrposter. Men detta är inte allt. För effektiv förvaring lindar du helt enkelt slangen runt maskinen och säkrar den sedan med den elastiska Ergoshock. Det är inte bara praktiskt utan ser också snyggt och prydligt ut när dammsugaren inte förvaras utom synhåll.
 

Stora mjuka hjul

De stora mjuka hjulen bak gör det enkelt att ta sig över trösklar och andra hinder.
 

Standard bag classic long performance

Med Standard bag behöver du inte komma ihåg krångliga nummer till dammsugarpåsar. Standard bag passar alla våra senaste modeller.
 

Indikator för full dammpåse

Dammsugaren känner av och indikerar när det är dags att byta påse.
 

3-i-1 munstycke

Det lilla munstycket har tre funktioner. Med borsten gör du rent plana ytor som hyllor, karmar och fönsterbrädor. Möbelmunstycket är idealiskt för textilklädda möbler, medan det smala fogmunstycket gör det lätt att komma åt på trånga ytor som till exempel i hörn och bakom element. Det verkligt smarta är att alla de tre verktygen är ett och samma. Ett 3-i-1 munstycke som enkelt förvaras bak i dammsugaren.
 

Reglera sugeffekten

Använd regalget på dammsugaren för att ställa in lämplig sugeffekt för det underlag du dammsuger.

Electrolux Electrolux ZE310M ZE310M Dammsugare med 13 meters räckvidd och smart fastsättning av dammsugarslangenElectrolux ZE310M är en dammsugare för dig som vill nå längre. Dammsugaren har en fenomenal räckvidd på hela 13 m. Med sin kompakta storlek är den lätt att förvara och är också utrustad med ergoshock - kombinerad stötdämpare och praktisk slangförvaring.ZE310M har också microfilter, mjuka hjul för tystare gång, ergonomiska reglage och teleskoprör med Vario 600 munstycke.Motoreffekten är på max 1800 W och ger 340 W sugeffekt och med den högpresterande syntetiska dammsugarpåsen på 3,5 liter bibehålls den höga effekten även när påsen börjar bli full.Det tillhörande och praktiska 3-i-1 –munstycket förvaras smidigt bak i maskinen, och med den smarta och elastiska stötdämparen kan du enkelt spänna fast slangen på dammsugaren. 13 m extra lång räckviddGlöm allt böjande för att sätta i eller koppla loss stickkontakten från eluttaget. Nya Ergospace ger dig extra stor räckvidd och rörelsefrihet. Dammsugaren har en sladdlängd på 9 meter och en aktionsradie på 13 meter. Detta i en liten maskin som får plats även i en liten städskrubb, eller helt enkelt bakom en dörr. Enkel att förvara - ErgoshockFrån sida till sida runt fronten löper den unika stötfångaren som kallas Ergoshock. Det gör att dammsugaren inte skaver mot möbler, väggar eller dörrposter. Men detta är inte allt. För effektiv förvaring lindar du helt enkelt slangen runt maskinen och säkrar den sedan med den elastiska Ergoshock. Det är inte bara praktiskt utan ser också snyggt och prydligt ut när dammsugaren inte förvaras utom synhåll. Stora mjuka hjulDe stora mjuka hjulen bak gör det enkelt att ta sig över trösklar och andra hinder. Standard bag classic long performanceMed Standard bag behöver du inte komma ihåg krångliga nummer till dammsugarpåsar. Standard bag passar alla våra senaste modeller. Indikator för full dammpåseDammsugaren känner av och indikerar när det är dags att byta påse. 3-i-1 munstyckeDet lilla munstycket har tre funktioner. Med borsten gör du rent plana ytor som hyllor, karmar och fönsterbrädor. Möbelmunstycket är idealiskt för textilklädda möbler, medan det smala fogmunstycket gör det lätt att komma åt på trånga ytor som till exempel i hörn och bakom element. Det verkligt smarta är att alla de tre verktygen är ett och samma. Ett 3-i-1 munstycke som enkelt förvaras bak i dammsugaren. Reglera sugeffektenAnvänd regalget på dammsugaren för att ställa in lämplig sugeffekt för det underlag du dammsuger. Golvdammsugare 4,4 84 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare
 3. Golvdammsugare