Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Dammsugare med turbomunstycke och sugeffekt på 500 watt

Philips FC9194/01

  Art.nr: 186732
 • Effekt: 2200W
 • Sugeffekt: 500W
 • Påse: s-bag (9312)
 • TriActive munstycke
 • HEPA 13-filter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(15 st)

 • jerry01 2014-09-08

  Bra inköp

  Funkar perfekt och är värd sin pris,kortn leveranstid

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • daKii 2014-08-08

  En bra dammsugare

  Den är väldigt högljudd, men har jättebra sugförmåga. Men ljudet är verkligen störande tycker jag. Det är inte att fundera på att dammsuga om något av barnen sover.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Kixtern 2014-08-03

  Bra dammsugare!

  Bra sugförmåga som justeras när man dammsuger mattor. Två olika munstycken, förutom de små.
  Lång sladd så jag kommer åt i hela lgh utan att byta uttag. Snygg design dessutom.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Razzle 2014-07-21

  Tyst, stark och smidig

  Köpte denna i stället för en Andersson VMC 3.1 som jag köpte förra året, Tyst, stark och smidig.
  De två medföljande golvmunstycken är kanon bra, det vardagliga går på alla ytor och är böjt lagom mycket så man kan vinkla in det i hörn och borstar på kanterna som tar med skräpet.
  Turbomunstycket får bort alla hår och annat skräp som traslat in sig.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • o123 2014-07-17

  Bra inköp

  Bra dammsugare med hög sugeffekt. Perfekt när man har hund och katt

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hur får man tillbaka dem där 400 kr?

  Simple2012 2014-04-18
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Vet inte om du sett det men finns länk uppe t.h. i sidospalten http://www.netonnet.se/files/Items/195xxx/195106/Kupong%20Sverige%20produktionsfil_1.pdf Man fyller i en kupong, tar kopia på kvittot, klipper ut streckkoden (original) och skickar in till Philips CashBack-kundtjänst, så sätter dom in pengarna på konto!

   BengtMalmo 2014-04-27
 • Följer det även med dammsugarpåsar?

  Simple2012 2014-04-17
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • 1 år. Det medföljer två, en isatt och ett extra.

   Jeowey 2014-04-20
  • Jag fick med 2 dammsugarpåsar när jag köpte denna produkt via nätet. Angående garantin vet jag inget säkert. Gissar på att det är 1 eller 2 år som standard?

   Fogel 2014-04-25

Teknisk specifikation

Allmänt
Motoreffekt 2200Watt
Sugeffekt 500Watt
Luftflöde (max) 51.0 m²/min
Ljudnivå 79 dB
Filtertyp HEPA 13-filter
Arbetsradie 11meter
Sladdlängd 8,0meter
Rörtyp Teleskoprör i två delar.
Dammpåse Gameo 9312
Dammkapacitet 5,00 liter
Reglerbar sugeffekt Ja
Indikering påsbyte Ja
Ergonomiskt handtag Ja
Dimensioner
Bredd 310,0 mm
Höjd 300,0 mm
Djup 500,0 mm
Vikt 5,0 kg
Övrigt
Färg Metallic Brun
Medföljande tillbehör TriActive munstycke, fogmunstycke, litet munstycke, 2-in1 munstycke
Bruksanvisning för nedladdning -

Produktbeskrivning

Philips FC9194 - Dammsugare med 500 watt sugeffekt

Philips FC9194 är en dammsugare med inbyggt allergisystem som gör utblåsluften renare än luften som redan finns i rummet. HEPA Airseal med HEPA 13-filtret fångar upp 99,5% av dammet. En turboborste för djuprengöring av mattor är perfekt för dig som har husdjur som fäller sin vinterpäls.

Med en kraftfull motor på 2200W som genererar 500W sugeffekt, och med särskilt utformad dammbehållare bibehåller Philips Animal PerformerPro ett högt luftflöde som ger bästa möjliga städresultat. TriActive munstycket med ett unikt 3-in-1 system låter dig rengöra golvet på 3 sätt samtidigt.

Stark motor

Philips FC9194 har en kraftfull motor på hela 2200W vilket genererar 500W sugeffekt. Detta är unikt för Performer Pro. Det gör att du fångar upp de minsta partiklar och inte missar något.

AirFlow Max

Tack vare tekniken AirFlow max så bibehåller Performer Pro samma höga sugeffekt oavsett hur full påsen är.

HEPA 13-filter

HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 13-filtret som renar luften upp till 99,9%. HEPA 13-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam.

TriActive+ munstycke

Med TriActive munstycket rengör du golven på tre olika sätt samtidigt.

1. Den öppnar försiktigt trådar i mattor med sin specialutformade sula.
2. Sug upp stora partiklar tack vare sin stora öppning framtill
3. Två sidoborstarna sopar ihop damm och smuts som samlas vid möbler och väggar

Turbomunstycke

Det medföljande turbomunstycket låter dig rengöra mattor mer noggrant och enkelt få bort hår och ludd. Den roterande borsten inuti munstycket tar aktivt bort små dammpartiklar och hår så att du får en grundligare och djupare rengöring av dina mattor. Hjulen på munstycket förhindrar skada vid användning på hårda golv.

360Flex-slangfäste

Philips FC9194 är utrustad med ett 360Flex-slangfäste. Det låter slangen rotera 360 grader vilket underlättar hanteringen av dammsugaren.

SmartLock-koppling

Philips unika SmartLock kopplingen på munstyckena och teleskopröret gör det enkelt att koppla ihop och plocka isär delarna. Med SmarLock justerar du enkelt teleskopröret till önskad längd.

Extra långt grepp

Det extra långa greppet gör att du kommer åt på svåråtkomliga ställen. Med luftreglaget kan du justera sugeffekten utan att behöva böja dig ner.

Dammsugarpåse och indikator

Dammsugarpåsen som passar är Gameo 9312 (eller motsvarande s-bag) och har en kapacitet på 5 liter. Påsindikatorn talar om för dig när påsen är full och det är dags att byta.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Philips Philips FC9194/01 FC9194/01 Philips FC9194 - Dammsugare med 500 watt sugeffekt Philips FC9194 är en dammsugare med inbyggt allergisystem som gör utblåsluften renare än luften som redan finns i rummet. HEPA Airseal med HEPA 13-filtret fångar upp 99,5% av dammet. En turboborste för djuprengöring av mattor är perfekt för dig som har husdjur som fäller sin vinterpäls. Med en kraftfull motor på 2200W som genererar 500W sugeffekt, och med särskilt utformad dammbehållare bibehåller Philips Animal PerformerPro ett högt luftflöde som ger bästa möjliga städresultat. TriActive munstycket med ett unikt 3-in-1 system låter dig rengöra golvet på 3 sätt samtidigt. Stark motor Philips FC9194 har en kraftfull motor på hela 2200W vilket genererar 500W sugeffekt. Detta är unikt för Performer Pro. Det gör att du fångar upp de minsta partiklar och inte missar något. AirFlow Max Tack vare tekniken AirFlow max så bibehåller Performer Pro samma höga sugeffekt oavsett hur full påsen är. HEPA 13-filter HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 13-filtret som renar luften upp till 99,9%. HEPA 13-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam. TriActive+ munstycke Med TriActive munstycket rengör du golven på tre olika sätt samtidigt. 1. Den öppnar försiktigt trådar i mattor med sin specialutformade sula. 2. Sug upp stora partiklar tack vare sin stora öppning framtill 3. Två sidoborstarna sopar ihop damm och smuts som samlas vid möbler och väggar Turbomunstycke Det medföljande turbomunstycket låter dig rengöra mattor mer noggrant och enkelt få bort hår och ludd. Den roterande borsten inuti munstycket tar aktivt bort små dammpartiklar och hår så att du får en grundligare och djupare rengöring av dina mattor. Hjulen på munstycket förhindrar skada vid användning på hårda golv. 360Flex-slangfäste Philips FC9194 är utrustad med ett 360Flex-slangfäste. Det låter slangen rotera 360 grader vilket underlättar hanteringen av dammsugaren. SmartLock-koppling Philips unika SmartLock kopplingen på munstyckena och teleskopröret gör det enkelt att koppla ihop och plocka isär delarna. Med SmarLock justerar du enkelt teleskopröret till önskad längd. Extra långt grepp Det extra långa greppet gör att du kommer åt på svåråtkomliga ställen. Med luftreglaget kan du justera sugeffekten utan att behöva böja dig ner. Dammsugarpåse och indikator Dammsugarpåsen som passar är Gameo 9312 (eller motsvarande s-bag) och har en kapacitet på 5 liter. Påsindikatorn talar om för dig när påsen är full och det är dags att byta. Golvdammsugare 4,7 15 1660 SEK 1660 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare
 3. Golvdammsugare