Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Grovdammsugare för våt och torr smuts!

Nilfisk Buddy 15

  Art.nr: 149276
 • Effekt på 1300 W
 • Luftmängdsreglering
 • Bekvämt bärhandtag
 • Cyklon funktion
 • Fack för verktyg

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • EvgeniS 2014-04-10

  Det är en dammsugare

  Det är en dammsugare. Punktslut! Ingen fancy-shmency, rakt av en bra maskin. Jag syr väldigt mycket, vilket innebär att knappnålarana är överallt. För första gången EVER är min matta nålfri. Visst, ljudnivån är hög, men med tanke på att hela 65 kvadratmeter är rena på 20 minuter och man behöver aldrig gå över ett ställe fler än en gång är fantastiskt. Kabeln kunde har varit lite längre, maskinen tystare, man skulle kunna få fler tillbehör MEN för 645 kronor får man en rakt av UNDERBAR maskin, som gör det den ska göra : få golv och ytor DAMMFRIA.

  Sugkraften är väldigt bra Maskinen väger mindre än 4 kilo. Stora handtaget hjälper en den överallt. Kaffe, blomsterjord: ingen fara. Håll dina strumpor borta från golvet för dem åker in så fort munstycket kommer i närheten av dem. BÄSTA BÄSTA BÄSTA 645 kronor jag har nånsin spenderat!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • thuree 2013-03-31

  varning

  detta är en riktig skräpprodukt. Köp den inte.Oljudet är öronbedövande och resten dålig kalitet.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Peter46 2011-12-08
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Slangen är 2 meter lång

   Familjengrahn 2012-04-22

Teknisk specifikation

Allmänt
Motoreffekt 1300Watt
Vakuum 160mbar
Luftmängd 3600l/min
Tankkapacitet 15liter
Sladdlängd 5,0meter
Blåsfunktion Nej
Våtdammsugare Ja
Uttag för elhandverktyg Nej
Dimensioner
Bredd 320,0 mm
Höjd 420,0 mm
Djup 385,0 mm
Vikt 3,9 kg
Övrigt
Färg Blå
Medföljande tillbehör Borstmunstycke
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Grovdammsugare för våt och torr smuts i kompakt design
Nilfisk Buddy 15 är en liten, kraftfull grovdammsugare för våt och torr smuts i kompakt design. Dammsuger enkelt upp spill så som vatten, grus och stenar. Robust våt/torrdammsugare med högeffektiv cyklonprincip som fyller dammbehållaren på bästa sätt. Eftersom cyklonkraften separerar dammpartiklarna från luftströmmen så sätts inte filtret igen och därmed hålls sugkraften på topp under längre tid. Idealisk för rengöring i t.ex. hemmet, garaget, bilen, källaren, förrådet, snickarboden, hobbyverkstaden och i samband med exempelvis renoveringar.

Nilfisk Buddy 15 är utrustad med en kraftfull motor på 1300 Watt, luftmängdsreglering, 2-delat plaströr och 15 liters behållarvolym. Rundformad bortsmunstycke medföljer.

Egenskaper

 

 • Grovdammsugare för våt och torr smuts i kompakt design.
 • Den låga vikten gör den enkel att flytta runt.
 • Kraftfull motoreffekt på 1300 Watt.
 • Två stora hjul baktill ger bra stabilitet.
 • Cyklon funktionen spinner smutsen ifrån filtret och bibehåller maximal sugförmåga.
 • Fleece filterpåsmaterialet gör att du kan suga upp fuktig smuts utan att förstöra filterpåsen.
 • Våtfiltret som är standard skyddar maskinen.
 • Inbyggd hållare till förvaring av tillbehör, alltid nära till hands.
 • Ergonomiskt bärhandtag ger bra balans när maskinen skall bäras runt.

 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Nilfisk Nilfisk Buddy 15 302002316 Grovdammsugare för våt och torr smuts i kompakt designNilfisk Buddy 15 är en liten, kraftfull grovdammsugare för våt och torr smuts i kompakt design. Dammsuger enkelt upp spill så som vatten, grus och stenar. Robust våt/torrdammsugare med högeffektiv cyklonprincip som fyller dammbehållaren på bästa sätt. Eftersom cyklonkraften separerar dammpartiklarna från luftströmmen så sätts inte filtret igen och därmed hålls sugkraften på topp under längre tid. Idealisk för rengöring i t.ex. hemmet, garaget, bilen, källaren, förrådet, snickarboden, hobbyverkstaden och i samband med exempelvis renoveringar.Nilfisk Buddy 15 är utrustad med en kraftfull motor på 1300 Watt, luftmängdsreglering, 2-delat plaströr och 15 liters behållarvolym. Rundformad bortsmunstycke medföljer.Egenskaper  Grovdammsugare för våt och torr smuts i kompakt design. Den låga vikten gör den enkel att flytta runt. Kraftfull motoreffekt på 1300 Watt. Två stora hjul baktill ger bra stabilitet. Cyklon funktionen spinner smutsen ifrån filtret och bibehåller maximal sugförmåga. Fleece filterpåsmaterialet gör att du kan suga upp fuktig smuts utan att förstöra filterpåsen. Våtfiltret som är standard skyddar maskinen. Inbyggd hållare till förvaring av tillbehör, alltid nära till hands. Ergonomiskt bärhandtag ger bra balans när maskinen skall bäras runt.  Grovdammsugare 3 2 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare
 3. Grovdammsugare