Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Grovdammsugare med integrerad eluttag!

Nilfisk Multi 20 T

  Art.nr: 149285
 • Uttag för elhandverktyg
 • Effekt på 1400 W
 • Blåsfunktion
 • Luftmängdsreglering
 • Filterrengöringssystem

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Familjengrahn 2012-04-22

  Bästa köpet

  Kanonbra grovdammsugare. Bara plus

  Kan rekommendera att man köper till dammsugepåsar, betydligt enklare att tömma och hålla den fräsch.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Fixmyself 2011-12-02

  Låter mycket annars mycket bra!

  Vi köpte denna när vi skulle slipa golven och det hade aldrig funkat utan den. Rengöringsfunktionen är guld när man dammsuger fint damm!
  Tyvärr låter den så mycket så man måste ha hörselskydd på sig, men kör man maskiner samtidigt så spelar det ju ingen roll.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Motoreffekt 1400Watt
Vakuum 210mbar
Luftmängd 4000l/min
Tankkapacitet 20liter
Sladdlängd 5,0meter
Blåsfunktion Ja
Våtdammsugare Ja
Uttag för elhandverktyg Ja
Dimensioner
Bredd 390,0 mm
Höjd 560,0 mm
Djup 410,0 mm
Vikt 7,5 kg
Övrigt
Färg Blå
Medföljande tillbehör Golvmunstycke, fogmunstycke, borstmunstycke och verktygsadapter.
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Grovdammsugare med blåsfunktion, filterrengöringssystem och uttag för elhandverktyg
Nilfisk Multi 20 T en rymlig, kraftfull grovdammsugare för våt och torr smuts med filterrengöringssystem och eluttag med verktygsautomatik. Ett eluttag för anslutning till olika elverktyg gör det möjligt att tex suga upp slipdamm och sågspån under tiden du arbetar. Push&Clean semiautomatisk filterrengöring ger konstant hög sugförmåga. Du behöver bara hålla för sugöppningen och trycka på en knapp för att rengöra filtret. Parkeringsfunktionen för förlängningsröret är en unik och specialutvecklad hållare på maskinen.

Nilfisk Multi 20 T dammsuger enkelt upp spill så som vatten, grus och stenar. Idealisk för rengöring i t.ex. hemmet, garaget, bilen, källaren, förrådet, snickarboden, hobbyverkstaden och i samband med exempelvis renoveringar. Med blåsfunktionen kan du till exempel lösgöra löv eller smuts från svåråtkomliga ställen.

Nilfisk Multi 20 T är utrustad med en kraftfull motor på 1400 Watt, teleskopiskt rör och rymlig 20 liters behållarvolym. Levereras med golvmunstycke, fogmunstycke, borstmunstycke och verktygsadapter.

Egenskaper

 

 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Metabo ASA 30 L PC INOX
(0 st)
 • Effekt: 1250 W
 • Blåsfunktion
 • Uttag för elverktyg

2 190:-

Nilfisk Nilfisk Multi 20 T 107402048 Grovdammsugare med blåsfunktion, filterrengöringssystem och uttag för elhandverktyg Nilfisk Multi 20 T en rymlig, kraftfull grovdammsugare för våt och torr smuts med filterrengöringssystem och eluttag med verktygsautomatik. Ett eluttag för anslutning till olika elverktyg gör det möjligt att tex suga upp slipdamm och sågspån under tiden du arbetar. Push&Clean semiautomatisk filterrengöring ger konstant hög sugförmåga. Du behöver bara hålla för sugöppningen och trycka på en knapp för att rengöra filtret. Parkeringsfunktionen för förlängningsröret är en unik och specialutvecklad hållare på maskinen.Nilfisk Multi 20 T dammsuger enkelt upp spill så som vatten, grus och stenar. Idealisk för rengöring i t.ex. hemmet, garaget, bilen, källaren, förrådet, snickarboden, hobbyverkstaden och i samband med exempelvis renoveringar. Med blåsfunktionen kan du till exempel lösgöra löv eller smuts från svåråtkomliga ställen.Nilfisk Multi 20 T är utrustad med en kraftfull motor på 1400 Watt, teleskopiskt rör och rymlig 20 liters behållarvolym. Levereras med golvmunstycke, fogmunstycke, borstmunstycke och verktygsadapter.Egenskaper   Grovdammsugare 4,5 2 1495 SEK 1495 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare
 3. Grovdammsugare