Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

2-i-1-handdammsugare med lysdioder

Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-in-1

  Art.nr: 148104
 • Sladdlös 2-i-1-enhet
 • 2 driftlägen
 • Tvättbart filter
 • Lysdioder i munstycket
 • Cyklon funktion

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • JeMo 2014-01-07

  Det var en gång en dammsugare

  Det var en gång en dammsugare. Den skulle fånga upp kattgrus och katthår och hålla rent för vår bebis. Det gjorde den - ett tag. Den skulle ladda 16 timmar för att städa i 12 minuter. Det gjorde den - någon dag. Sedan blev dammsugaren helt värdelös. Den håller laddningen ungefär en minut - vi har haft den i TRE veckor. Visst, den dammsuger upp det den ska - men man hinner inte långt på 60 sekunder. Hur mycket vi än gjort rent och servat den är den totalt värdelös, den sitter i laddaren jämt (lampan slocknar efter ca 20 timmar, inte 16...). Ett riktigt dyrt skämt må jag säga - dyra pengar för en minuts städning. Det går snabbare att hämta stora dammsugaren som har sladd (och INTE är Electrolux!). VI har haft sladdlösa dammsugare förr av andra märken, de har hållit i flera år. Så vad ni än gör - köp inte denna!

  Eller
  Avbryt
 • Plotter 2014-01-06

  Bra dammsugare

  Detta är den andra laddbara dammsugaren av fabr. Electrolux som jag köpt. På den förra som jag var jättenöjd med tog batterierna slut.
  Den nya är mycket bättre. Helt enkelt en fantastisk laddbar dammsugare. Hög hastighet på borsten, ett bra sug och belysningen gör att man lätt ser smutsen och därmed vet att det blir rent.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • cinlund 2013-10-21

  Bra städprodukt

  En fantastiskt bra damsugare. Bästa jag någonsin köpt. Inte sladd som trasslar in sej, lätt att bära.'
  Funkar jättebra i trappan. Suveränt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Linkan82 2013-10-16

  Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-in-1

  Mycket bra dammsugare.
  Lätt att använda. Suger lätt upp allt från dam, sand och kattsand mm. Batteritiden är bra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • RobSpa 2012-05-03

  En produkt jag absolut inte rekomenderar

  När man dammsuger i hallen så åker stenar och grus iväg under munstycket så 3-4 vändor i hallen är att rekomendera.
  Om den ens orkar få upp smågruset.
  Går inte att använda under sängar utan att behöva möblera om.
  Att dammsuga mattor....glöm det!
  Batteriet räcker knappt till att dammsuga en mindre 4:a på 91 kvm.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Motoreffekt 12 Watt
Sugeffekt 6 Watt
Ljudnivå 77 dB
Dammkapacitet 0,5 liter
Drifttid 12 minuter
Laddningstid 16 timmar
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt 3,87 kg

Produktbeskrivning

Väldesignad 2-i-1-handdammsugare med lysdioder i munstycket
Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-i-1 är en sladdlös och uppladdningsbar handdammsugare med löstagbar handenhet. Ergorapido är en väldesignad handdammsugare att du gärna har den framme och alltid till hands när du snabbt vill göra rent och snyggt. Placera den i laddningsstället där den syns så att den alltid finns redo för en snabbstädning. Läcker handdammsugare i färgen Antique Steel.

2-i-1 funktion - sladdlös med löstagbar handenhet
Utan sladd och med ett superflexibelt munstycke med roterande borste rengör du snabbt och enkelt golv och mattor. Med den löstagbara handenheten och de praktiska tillbehören gör du enkelt rent även på bord och andra möbler. Tryck bara på knappen på skaftet så får du loss handenheten.

Superflexibelt munstycke
Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-i-1 är utrustad med superflexibelt munstycke med roterande borste. Det dubbelledade munstycket gör det enkelt att styra runt möbler och andra hinder med en enkel sväng på handtaget. Högpresterande munstycke med glidytor och fyra hjul ger dammsugningen maximal kontroll över luftflödet.

On-off knapp som du inte behöver hålla in
När du väl har slagit på med On-off knappen är Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-i-1 igång till dess att du slår av den.

Lysdioder i munstycket
Med frontljus i handdammsugarens munstycke missar du inte en enda smula.

Cyklonkraft
Eftersom cyklonkraften separerar dammpartiklarna från luftströmmen så sätts inte filtret igen och därmed hålls sugkraften på topp under längre tid.

Enkel rengöring av borsten
Med ett enkelt knapptryck på munstycket lossas borsten för enkel och hygienisk rengöring.

Enkel filterrengöring
Ta loss dammbehållaren från handenheten, dra och släpp i handtaget ca 5-10 ggr för att göra rent innerfiltret. Dammet faller ner i dammbehållaren som bara är att tömma.

Hygientömning
Öppna luckan på handenhetens framsida och töm med hjälp av din vanliga dammsugare.

Parkeringshjälp
Gummerad baksida håller Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-i-1 på plats lutandes mot till exempel ett bord eller en stol när du tar en paus.
 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Electrolux Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-in-1 ZB2901 Väldesignad 2-i-1-handdammsugare med lysdioder i munstycket Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-i-1 är en sladdlös och uppladdningsbar handdammsugare med löstagbar handenhet. Ergorapido är en väldesignad handdammsugare att du gärna har den framme och alltid till hands när du snabbt vill göra rent och snyggt. Placera den i laddningsstället där den syns så att den alltid finns redo för en snabbstädning. Läcker handdammsugare i färgen Antique Steel. 2-i-1 funktion - sladdlös med löstagbar handenhet Utan sladd och med ett superflexibelt munstycke med roterande borste rengör du snabbt och enkelt golv och mattor. Med den löstagbara handenheten och de praktiska tillbehören gör du enkelt rent även på bord och andra möbler. Tryck bara på knappen på skaftet så får du loss handenheten. Superflexibelt munstycke Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-i-1 är utrustad med superflexibelt munstycke med roterande borste. Det dubbelledade munstycket gör det enkelt att styra runt möbler och andra hinder med en enkel sväng på handtaget. Högpresterande munstycke med glidytor och fyra hjul ger dammsugningen maximal kontroll över luftflödet. On-off knapp som du inte behöver hålla in När du väl har slagit på med On-off knappen är Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-i-1 igång till dess att du slår av den. Lysdioder i munstycket Med frontljus i handdammsugarens munstycke missar du inte en enda smula. Cyklonkraft Eftersom cyklonkraften separerar dammpartiklarna från luftströmmen så sätts inte filtret igen och därmed hålls sugkraften på topp under längre tid. Enkel rengöring av borsten Med ett enkelt knapptryck på munstycket lossas borsten för enkel och hygienisk rengöring. Enkel filterrengöring Ta loss dammbehållaren från handenheten, dra och släpp i handtaget ca 5-10 ggr för att göra rent innerfiltret. Dammet faller ner i dammbehållaren som bara är att tömma. Hygientömning Öppna luckan på handenhetens framsida och töm med hjälp av din vanliga dammsugare. Parkeringshjälp Gummerad baksida håller Electrolux ZB2901 Ergorapido 2-i-1 på plats lutandes mot till exempel ett bord eller en stol när du tar en paus.   Handdammsugare 3,4 5 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare
 3. Handdammsugare