Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Påslös dammsugare med HEPA 12-filter och cyklonteknik

Andersson VCB 3.1

  Art.nr: 167134
 • Effekt: 2000W
 • Sugeffekt: 350W
 • HEPA 12-filter
 • Påslös
 • Arbetsradie: 10m

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(47 st)

 • Kunden1331 2015-01-03

  Köp inte den dammsugare/Andersson VCB 3.1)!!!

  Har köpt den dammsugare för 1 år sedan. Otroligt missnöjd! Först har den mycket dålig system i behållaren för damm och avfall - håret samlas separat i en annan behållare (som sitter i huvudbehållaren) och jag brukar hinna med att dammsuga bara 1/3 del av min lägenhet på 80 kv. m när sugeffekt i dammsugaren sänks och sedan stannar den upp helt plötsligt. Då måste man öppna den extra behållaren får håret (och det är ganska svårt och ohygieniskt) och rensa den även om behållaren är nästan tom . Märkligt!
  Är mycket obekvämt att dammsuga mindre rum med låga möbler.
  Men värst av allt: dammsugarens slangen började gå sönder nästan direkt efter inköp (försökte tejpa o. s. v.) och för 2 månader sedan gick slangen helt av - har 2 delar av slangen nu som går inte att laga/limma ihop eller att köpa en ny slang. Dammsugaren är helt värdelöst så kasta inte bort pengar!!!

  Eller
  Avbryt
 • angeliina 2014-11-28

  dålig damsuggaren

  Hej alla kunder köp inte den här produkten skall förklara varför jag har beställt produkten den 12,09,28
  Den gått hur bra somhelst i 6 månader sedan går av sladden på damsuggaren och den tappar förmågan att suga upp smutsen fick lämna tillbaks den ett år efter ,sedan efter den bytts ut den funkade precis likadan damsugaren tappar förmågan att sugga upp ssmutsen och motorn orkar inte med efter 6 månader blir att din damsugaren orkar inte suga mer upp smuts och vissar som att det fastnar nåt i behållaren fast man har tömt behållaren och ren och fin har tvättat den innuti och väntat en dag innan att man skulle damssuga igen för att den skulle torkats kasta inte bort er pengar på denna damuggare bättre lägga till kanske ett par hundra lappar och köpa ett bättre damsugaren en detta tillverkaren väll inte gjort bra ifrån sig av denna damsuggaren produkten håller inte i två år ens utan att krångla till det

  Eller
  Avbryt
 • AmmiNea 2014-10-15

  Bra dammsugare till bra pris

  Bra dammsugare till bra pris och en verklig snabb leverans. Kan rekommenderas.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • mollenex 2014-09-17

  Prisvärd

  Mycket bra dammsugare till billigt pris
  byt munstycke till Twinner TB-645
  då blir den alldeles förträfflig

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Zzozo 2014-07-14

  Superbra dammsugare!!

  Har köpt en till min mamma på hennes födelsedag o tänker köpa en till mig själv :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Motoreffekt 2000Watt
Cyclonteknik Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Sugeffekt 350Watt
Ljudnivå 75 dB
Filtertyp HEPA 12-filter
Arbetsradie 10meter
Sladdlängd 6,0meter
Rörtyp Teleskoprör
Dammkapacitet 2,20 liter
Indikator full behållare Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Reglerbar sugeffekt Ja
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt 5,5 kg
Övrigt
Färg Silvergrå/Chocklad brun
Medföljande tillbehör Textilmunstycke, möbelmunstycke, omställbart golvmunstycke
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Andersson VCB 3.1 är en påslös dammsugare med HEPA 12 filter och cyklonteknik. Cyklonteknik innebär att motorn jobbar med att separera dammpartiklarna från luften vilket ger en renare utblåsluft och förhindrar att den tappar sugkraft som dammsugare med påse gör.

HEPA 12-filter

HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 12-filtret som renar luften upp till 99,5%. HEPA 12-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam!

Indikator för full behållare

Dammsugaren Andersson VCB 3.1 känner av och indikerar när det är dags att tömma behållaren. Behållaren rymmer 2,2l innan det är dags att tömma.

Arbetsradie

Dammsugaren har en arbetsradie på 10 meter så att du inte behöver byta vägguttag så ofta. Sugeffekten ställs in via elektroniskt strömvred på dammsugaren. Utöver detta har dammsugaren automatisk sladdupprullning.

Munstycken

Förutom det omställbara golvmunstycket får du med ett möbelmunstycke så att du kan dammsuga ur t.ex soffan eller stolarna vid matbordet samt ett textilmunstycke för textiler såsom gardiner. Dessa fästs på teleskopröret så att det alltid finns nära till hands.

Egenskaper

 • Effekt: 2200W
 • Sugeffekt: 350W
 • HEPA 12-filter
 • Påslös
 • Arbetsradie: 10m
 • Ljudnivå: 75dB
 • Dammkapacitet: 2,2l
 • Indikator full behållare

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson VCB 3.1 T4509 Andersson VCB 3.1 är en påslös dammsugare med HEPA 12 filter och cyklonteknik. Cyklonteknik innebär att motorn jobbar med att separera dammpartiklarna från luften vilket ger en renare utblåsluft och förhindrar att den tappar sugkraft som dammsugare med påse gör.HEPA 12-filterHEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 12-filtret som renar luften upp till 99,5%. HEPA 12-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam!Indikator för full behållareDammsugaren Andersson VCB 3.1 känner av och indikerar när det är dags att tömma behållaren. Behållaren rymmer 2,2l innan det är dags att tömma.ArbetsradieDammsugaren har en arbetsradie på 10 meter så att du inte behöver byta vägguttag så ofta. Sugeffekten ställs in via elektroniskt strömvred på dammsugaren. Utöver detta har dammsugaren automatisk sladdupprullning.MunstyckenFörutom det omställbara golvmunstycket får du med ett möbelmunstycke så att du kan dammsuga ur t.ex soffan eller stolarna vid matbordet samt ett textilmunstycke för textiler såsom gardiner. Dessa fästs på teleskopröret så att det alltid finns nära till hands.Egenskaper Effekt: 2200W Sugeffekt: 350W HEPA 12-filter Påslös Arbetsradie: 10m Ljudnivå: 75dB Dammkapacitet: 2,2l Indikator full behållare Påslösa dammsugare 4,3 47 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare
 3. Påslösa dammsugare