Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Robotdammsugare med automatisk laddning

Hoover RBC003

  Art.nr: 198113
 • Laddningstid: 4 timmar
 • Microfilter
 • Dammkapacitet: 0,5 liter
 • Tystgående
 • Automatisk laddning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • Menvaff 2015-03-16

  Ej färdigutvecklad!

  Dammsugaren klarar ej mattkanter i allmänhet och mattfransar i synnerhet. Klarar ej sladdar.
  Det som är bra är uppsugningsförmågan men vad har man för nytta av det när den hela tiden kör fast i mattor och sladdar. Har tidigare använt en annan modell från annnan tillverkade som klarade dessa hinder galant.

  Eller
  Avbryt
 • kund33 2014-12-02

  Hade en Samsung robotdammsugare.........men....

  den vispade mest runt utan effekt och sedan lade datakortet av. Skulle kosta flera tusen så jag köpte en Hoover. Stor skillnad - denna gör i princip jobbet (har lite svårt för mattor) Punktstädning användbart på stora mattor.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Henrik1982 2014-11-13

  - - -

  En besvikelse. Fastnar på allt trösklar, mattor osv...
  Funkar säkert jättebra i ett helt tomt rum!

  Eller
  Avbryt
 • Bossen2 2014-11-12

  Besviken

  Funkar bra på ytor utan hinder men går upp på våra fåtöljsmedar och stannar. (Kan ju inte hålla på att plocka ur vardagsrummet för att få det dammsuget) Har svårt med trösklar som inte är särskilt höga.

  Eller
  Avbryt
 • basti 2014-09-29

  ok

  fordelar:
  - helt underbart. stadar at mig!
  - billig
  nackdelar:
  - kommer inte riktigt at i hornen trotts borsten.
  - fastnar pa varenda matta och under mobler, osv.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Klarar den här dammsugaren att dammsuga mörka golv eller har den trappsensor? Dessutom undrar jag om den har roterande borstar sådana som passar heltäckningsmatta? Jag letar nämligen efter en robotdammsugare som klarar av en svart helstäckningsmatta.

  Yllan 2015-10-11
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Denna dammsugare har trappsensor samt en roterande borste för kanterna och även en roterande under som "sopar" upp skräpet från golvet så det ska fungera alldeles utmärkt till din heltäckningsmatta. / Henrik

   HenrikJ 2015-11-12

Teknisk specifikation

Allmänt
Dammkapacitet 0,50 liter
Navigeringsmetod Infraröd sensor
Rengöringshastighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kollisionssensor Ja
Trappsensor Ja
Tröskelklättring Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Virtual Wall Nej
Ljudnivå 60 dB
Drifttid 60 minuter
Batterityp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Laddningstid 4 timmar
Automatisk laddning Ja
Övriga funktioner -
Dimensioner
Bredd 320,0 mm
Höjd 85,0 mm
Djup 320,0 mm
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Blå metallic
Medföljande tillbehör Laddstation, manual

Produktbeskrivning

Hoover RBC003

En robotdammsugare gör jobbet åt dig och håller rent i hemmet och Hoover RBC003 är självgående, tyst och smidig. Du kan själv anpassa den enligt ditt hem eller dina rutiner tack vare olika städprogram.

Dammbehållaren är på 0,5 liter vilken du enkelt tömmer i sopkorgen när den är full. Roboten återvänder till laddstationen både när batteriet är slut och behållaren är full.

Snäll mot dina möbler

Robotdammsugaren är utrustad med riktigt mjuka stötdämpare för att undvika att exempelvis stöta i möbler. Låt RBC003 göra jobbet åt dig utan att oroa dig för möblerna. Den har även anti fall down-sensor för att förhindra att den ramlar ned från höjder och trappkanter.

Microfilter

Filtret gör att utblåsluften blir renare och dammpartiklar stannar kvar i dammsugaren.

Automatisk retur till laddstation

När Hoover RBC003 får svagt batteri återvänder den själv till sin laddstation för att ladda och sedan fortsätta städningen.

Tystgående

Med RBC003 är det öronbedövande dammsugarljudet historia. Robotdammsugaren har en ljudnivå på endast 60 Decibel för en tyst dammsugning.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Hoover Hoover RBC003 39000845 Hoover RBC003En robotdammsugare gör jobbet åt dig och håller rent i hemmet och Hoover RBC003 är självgående, tyst och smidig. Du kan själv anpassa den enligt ditt hem eller dina rutiner tack vare olika städprogram.Dammbehållaren är på 0,5 liter vilken du enkelt tömmer i sopkorgen när den är full. Roboten återvänder till laddstationen både när batteriet är slut och behållaren är full.Snäll mot dina möblerRobotdammsugaren är utrustad med riktigt mjuka stötdämpare för att undvika att exempelvis stöta i möbler. Låt RBC003 göra jobbet åt dig utan att oroa dig för möblerna. Den har även anti fall down-sensor för att förhindra att den ramlar ned från höjder och trappkanter.MicrofilterFiltret gör att utblåsluften blir renare och dammpartiklar stannar kvar i dammsugaren.Automatisk retur till laddstationNär Hoover RBC003 får svagt batteri återvänder den själv till sin laddstation för att ladda och sedan fortsätta städningen.TystgåendeMed RBC003 är det öronbedövande dammsugarljudet historia. Robotdammsugaren har en ljudnivå på endast 60 Decibel för en tyst dammsugning. Robotdammsugare 2,4 7 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare
 3. Robotdammsugare