Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Luta dig tillbaka och låt roboten göra jobbet

Neato XV Signature Pro

  Art.nr: 192060
 • 360 graders laserstyrd navigation
 • Minnesfunktion för rengjorda ytor
 • RPS - intelligent rumsmätning
 • Undviker inredning och andra hinder
 • Trappsensor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(77 st)

 • Alkemist 2016-06-30

  Bli sämre med tid och missar damm i alla hörn. Neato slutade uppdatera.

  Har haft den i snart 2 år. En orsak jag köpte var att Neato annonerade att den kunde uppdateras. Jag har rev 3.2 och 3.4 skulle hjälpa med renare hörn men Neato har slutat med uppdatering nu. I början klarade den alla trösklar men efter snart två år fastnar den på trösklarna (har inte ändrat golvhöjd eller nåt). Misstänker dålig kvalite av gummi i hjularna och de har blivit hårdare...

  Hade en iRobot innan och jag ångra mig att jag inte köpt en till.

  Eller
  Avbryt
 • mhsverige 2016-05-21

  Nöjd ägare

  Är oerhört nöjd med "Hubbe". Var tvungen att fixa mina trösklar med en kvartsrundstav samt ta bort en matta med fransar. Efter detta så fungerar städningen oerhört bra. Har honom på timer och städar hela nedervåningen på 50 kvadrat på en laddning för det mesta. I början laddade han ofta men efter inkörning hålls laddningen länge.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Pelle111 2016-03-05

  Bra robotdammsugare men kort livslängd

  positivt: Kraftfull sugförmåga och gör ett bra jobb.
  Negativt: låter lite väl mycket men är inget problem om man låter den städa när man inte är hemma.På mitt exemplar så slutade displayen att fungera efter 2 år vilket gjorde den obrukbar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Lexett 2016-01-31

  Suger

  Besviken dom bara den! Tycker att batteritiden borde räcka längre när man köper en vara förr tretusen. Det står att batteriet ska hålla i ca 50 min på en laddning, min är helt ny och kör Max 7 min sen är den urladdad!

  Eller
  Avbryt
 • Robotklubben 2016-01-25

  Du slipper inte din gamla dammsugare helt men ändå

  Efter en liten olycka på trottoaren och ett besök hos akuten med en gipsat handled som resultat så fick jag iden att köpa en robotdammsugare.
  Efter att ha noga kollat och googlat om olika robotdammsugare så bestämde jag mig för denna produkt och jag ångrar mig inte det minsta. Dessutom så kostade den 2495 kronor innan jul när jag köpte den och det känns ännu mer prisvärt nu. Jag tror inte att de betydligt dyrare robotdammsugarna gör så mycket bättre jobb än den här apparaten. Den klarar att ta sig över alla olika typ av golv parkett som mina persiska mattor med normal långa fransar.
  En sak ska man ha klart för sig och det är att man måste ta fram sin gamla dammsugare då och då och dammsuga överallt där den inte kommer åt. Ju mindre hinder på golvet desto bättre resultat får man.
  Enda nackdelen med denna produkt är att den saknar sidoborstar. Den missar med ca, 3-4 cm på kanterna och dammen blir kvar och då måste man ta fram sin gamla trotjänare.
  Kvaliten är bra och den har aldrig strulat för mig förutom att den har inte kunnat hitta tillbaka till laddstationen efter avslutad städning. Batteriet tog slut efter 15 till 20 minuter i början enligt manualen och nu håller den i ca. 60 minuter innan den måste ladda sig. Den dammsuger ungefär med en hastighet på en kvm/min.
  Det är att plus att man kan schema lägga den och den har Hepa-filter plus att den har relativt stor dammbehållare. Nuförtiden känns det rent och fint hos mig. Första gången var det nästan roligt att se hur den tog sig under sängen som är 180 cm bered. Det var alltid jobbigt att ligga på magen och dammsuga där.
  Tänk på att det kommer att bli mindre vardagsmotion med denna produkt ;)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Den bara stannar och vill att jag ska göra ren borsten men den stannar ändå fast jag har gjort det. Någon som vet vad jag ska göra?

  Ylvis 2015-03-08
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Tråkigt att detta ska vara så! Det låter inte bra. Om rengöring inte gör att det blir bättre kan du kontakta vår kundservice så ska de göra sitt bästa för att hjälpa dig i detta ärende.

   SebastianNetOnNet 2015-03-25
 • står inget om det i mina papper har bara läst att det går att ladda ner ! men var finnes usbporten?

  BertilB 2014-07-16
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Man kopplar in enheten till datorn via USB och laddar ner senaste mjukvaran från Neatos hemsida. //Robin

   RobinJ 2014-09-11
  • Det finns en liten svart gummibit på framsidan som du får ta loss. Den är lite fyrkantig med ett streck i. Ta en liten mejsel och lyft loss skyddsbiten. Bakom den finns ett uttag. Kabel måste du köpa till separat, men jag tog en kabel som jag haft till en MP3-spelare och den funkade fint. Mycket enkel uppdatering via Neatos hemsida.

   FruC 2014-11-09
  • till ovanför till höger om displayen , på sidan sitter 2 st gummi ploppar, en för laddning och en usb port. peta bort dom

   JimmyB 2015-01-11
  • Det finns en liten gummiplugg på den sidan som man laddar mot. Där finns en mini-usb

   Helage 2015-05-13

Teknisk specifikation

Allmänt
Dammkapacitet 0,66 liter
Navigeringsmetod Systematisk identifiering
Rengöringshastighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kollisionssensor Ja
Trappsensor Ja
Tröskelklättring Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Virtual Wall Nej
Ljudnivå Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Drifttid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batterityp Ni-Mh
Laddningstid 2 timmar
Automatisk laddning Ja
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 330,0 mm
Höjd 102,0 mm
Djup 318,0 mm
Vikt 3,9 kg
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Laddstation, Strömkabel, Manual, Snabbstartsguide, Borste, Kombineringsborste, 2 st Filter, Markörer för rumavskiljning
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Läs hela testet här.

Neato Signature Pro robotdammsugare har skapat en ny standard för robotdammsugarens rengöringseffektivitet, oavsett om det gäller mattor, trägolv, linoleum, klinkers eller dylikt.

Neato Signature Pro - Ger dig ett renare och hälsosammare hem

Signature Pro är efterföljaren till XV25 med samma prestanda men i ny läcker färg!

Ett högpresterande sugsystem bestående av en kraftig sugmotor, centrifugal kompressionsteknik kombinerat med ett optimerat och minimalt kompressionsrum, Helix-borste samt allergifilter garanterar en mycket effektiv dammsugning.

Signature Pro avsöker blixtsnabbt rummet efter hinder och andra föremål. Avsökningen lagras i minnet, likt en karta över rummet som Signature arbetar efter. När avsökningen är klar påbörjar den dammsuga. Neato Signature Pro kör smidigt runt alla fysiska föremål. Den arbetar för övrigt lika effektivt i ljus som i mörker. Den specialutvecklade designen innebär att Signature Pro effektivt kan rengöra längs väggar och i hörn.

Rengör enkelt flera sammanhängande rum

När Neato Signature Pro är färdig med ett rum går den automatiskt vidare till nästa. Vid behov åker Neato Signature Pro själv tillbaka till laddningsstationen för ny laddning. Eftersom roboten kommer ihåg laddningsstationens placering hittar den snabbt tillbaka, även om den arbetar i ett annat rum.

När den är laddad återvänder den till den plats där den avbröt rengöringen och återupptar dammsugningen därifrån. Robotdammsugaren kan dammsuga i ca 45-60 minuter på varje laddning.

Programmering av städprogram

Programmering av rengöringen är snabb och enkel och möjlighet finns att programmera veckans sju dagarindividuellt. Den inbyggda trappsensorn förhindrar roboten från att falla ner i trappor eller från avsatser.

Unikt borst- och filtersystem för husdjur- och allergi

Neato-modellens styrka består i att det är den enda robotdammsugaren som verkligen fungerar som en dammsugare med sug, och att den dammsuger golvet effektivt och systematiskt. Neato Signature Pro-modellen har utvecklats med en helt ny Helix-borste, som består av en kombination av borst och gummiläppar. Tillsammans med ett effektivt nyutvecklat filtersystem blir effekten att robotdammsugaren samlar upp mer än 3 gånger så många fina dammpartiklar. Den kraftigt förbättrade sug- och uppsamlingsförmågan i kombination med en tätare rengöringsfrekvens visar sig vara bättre än den manuella rengöringen, som ofta är ytlig och typiskt genomförs endast en eller två gånger i veckan.

Neato Signature Pro-modellens rengöringseffektivitet gör att den passar särskilt väl för personer med husdjur och för dem som har astma och allergi, eftersom Neato är unik i sin förmåga att uppfånga allergener som dammkvalster, husdjurens hudfjäll och hår samt sporer från mögelsvampar.

Specifikationer

Innehåll

Titta även på

Neato D85
(13 st)
 • Laserstyrd teknik
 • Stora, effektiva borstar
 • Schemalägg städningen

4 990:-

Neato Neato XV Signature Pro 945-0065 Läs hela testet här. Neato Signature Pro robotdammsugare har skapat en ny standard för robotdammsugarens rengöringseffektivitet, oavsett om det gäller mattor, trägolv, linoleum, klinkers eller dylikt.Neato Signature Pro - Ger dig ett renare och hälsosammare hemSignature Pro är efterföljaren till XV25 med samma prestanda men i ny läcker färg!Ett högpresterande sugsystem bestående av en kraftig sugmotor, centrifugal kompressionsteknik kombinerat med ett optimerat och minimalt kompressionsrum, Helix-borste samt allergifilter garanterar en mycket effektiv dammsugning.Signature Pro avsöker blixtsnabbt rummet efter hinder och andra föremål. Avsökningen lagras i minnet, likt en karta över rummet som Signature arbetar efter. När avsökningen är klar påbörjar den dammsuga. Neato Signature Pro kör smidigt runt alla fysiska föremål. Den arbetar för övrigt lika effektivt i ljus som i mörker. Den specialutvecklade designen innebär att Signature Pro effektivt kan rengöra längs väggar och i hörn.Rengör enkelt flera sammanhängande rumNär Neato Signature Pro är färdig med ett rum går den automatiskt vidare till nästa. Vid behov åker Neato Signature Pro själv tillbaka till laddningsstationen för ny laddning. Eftersom roboten kommer ihåg laddningsstationens placering hittar den snabbt tillbaka, även om den arbetar i ett annat rum.När den är laddad återvänder den till den plats där den avbröt rengöringen och återupptar dammsugningen därifrån. Robotdammsugaren kan dammsuga i ca 45-60 minuter på varje laddning.Programmering av städprogramProgrammering av rengöringen är snabb och enkel och möjlighet finns att programmera veckans sju dagarindividuellt. Den inbyggda trappsensorn förhindrar roboten från att falla ner i trappor eller från avsatser.Unikt borst- och filtersystem för husdjur- och allergiNeato-modellens styrka består i att det är den enda robotdammsugaren som verkligen fungerar som en dammsugare med sug, och att den dammsuger golvet effektivt och systematiskt. Neato Signature Pro-modellen har utvecklats med en helt ny Helix-borste, som består av en kombination av borst och gummiläppar. Tillsammans med ett effektivt nyutvecklat filtersystem blir effekten att robotdammsugaren samlar upp mer än 3 gånger så många fina dammpartiklar. Den kraftigt förbättrade sug- och uppsamlingsförmågan i kombination med en tätare rengöringsfrekvens visar sig vara bättre än den manuella rengöringen, som ofta är ytlig och typiskt genomförs endast en eller två gånger i veckan.Neato Signature Pro-modellens rengöringseffektivitet gör att den passar särskilt väl för personer med husdjur och för dem som har astma och allergi, eftersom Neato är unik i sin förmåga att uppfånga allergener som dammkvalster, husdjurens hudfjäll och hår samt sporer från mögelsvampar.SpecifikationerInnehåll Robotdammsugare 4,1 77 3490 SEK 3490 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare
 3. Robotdammsugare