Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Neato Signature - laserstyrning med kartläggning av hemmet

Neato XV Signature

  Art.nr: 192056
 • 360 graders laserstyrd navigation
 • Minnesfunktion för rengjorda ytor
 • RPS - intelligent rumsmätning
 • Undviker inredning och andra hinder
 • Trappsensor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(12 st)

 • Biljarden 2014-03-31

  Klart användbar och köpläge

  En bra produkt som gör sitt jobb. Den kan missa något litet ställe någon gång och som andra har skrivit tidigare så hade det varit väldigt bra med en kantborste för det är en bit från dammsugarens borste till dess kant och även om den stryker runt möblerna så kan den därför missa någon centimeter. Mitt exemplar har väldigt bra batteritid tycker jag. Har en lägenhet på 115 kvadratmeter i två våningar och den klarar i princip båda två våningarna på en laddning ca 70 minuters dammsugningen. Den hittar alltid tillbaka till sin laddstation och när den dammsuger min övervåning så ställer den sig där jag satte igång den när den är klar. Borsten som följer med är riktigt bullrig, men den kräver samtidigt inget underhåll. Har även köpt PET borsten som är mycket tystare men den behöver dock rengöras med jämna mellanrum.

  Eller
  Avbryt
 • Resenaren 2014-03-21

  Tillräcklligt bra för att vara mycket nöjd

  Neato Signature är bättre än vad jag trodde. Det är ingen total lösning men i min övernattningslägenhen en toppenpryl. Den får köra på dagen när jag är borta och när jag kommer hem så är allt fräst. Eller jag sätter igång den och städar själv med dammtrasan och vatten samt dammsuger kanter och svårtillgängliga platser. Neaton är som städare som hjälper till. Inte proffs med good enough för mig. Mycket positiv.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Kallekanon 2014-03-01

  Skön hjälp i hemmet

  Vi köpte vår Neato för ca en månad sedan. Vi är mycket nöjda med vad den presterat hittills. Vi har ca 120kvm klinkergolv på nedre plan och 90kvm parkett på övervåningen. Dammsugaren fungerar utmärkt på båda underlagen. Även om vi har hund köpte vi inte PRO versionen eftersom det går att uppgradera med borsten från PRO versionen. Jag tycker dock inte det behövs till det som vår labrador fäller. Dammsugaren har inga problem att suga upp grus och djurhår.
  Vi flyttar dammsugaren och laddstationen mellan våningarna olika dagar och låter den köra medan vi är på jobbet. Batteriet räcker inte till att dammsuga hela våningsplanet på en laddning utan dammsugaren får åka tillbaka till sin laddstation en gång innan den är klar. Laddningen tar ca 2,5 timmar.
  Den roterande borstens plastblad slår mot golvet så ljudnivån blir ganska hög och det är inte läge att låta den köra medan man tittar på TV eller sitter och snackar.
  Dammsugaren hittar lätt runt i rummet och undviker möbler och annat som är i vägen. Den är noggrann och försöker ta sig in mellan stolsben och överallt där den får plats. Eftersom den inte kommer åt på trängre passager får man ibland ta ett varv med den vanliga dammsugaren. Jag upplever dock att vi inte behöver damma hyllor lika ofta som innan.
  Vi är mycket nöjda med vårt köp av Neato.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • svantare 2014-02-18

  Hel ok

  Gör jobbet bra men klarar inte trösklar på 20 mm.
  Annars gör den jobbet bra, något bullrig dock.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Frellan 2014-02-17

  Flygplan

  Det här måste vara den mest högljudda dammsugaren med borsten som följer med . Går inte vara i samma rum som där den dammsugar. Köpte en PET-pro borste och nu låter den väldigt lite ! För övrigt gör den ett bra jobb . 55minuter innan laddning pallar den med . Dock krävdes lite små justeringar för att åstadkomma detta, den körde först bara cykler på cirka 25min innan den behövde ladda.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Dammkapacitet 0,66 liter
Navigeringsmetod Systematisk identifiering
Rengöringshastighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kollisionssensor Ja
Trappsensor Ja
Tröskelklättring Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Virtual Wall Nej
Ljudnivå Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Drifttid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batterityp Ni-Mh
Laddningstid 2 timmar
Automatisk laddning Ja
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 330,0 mm
Höjd 102,0 mm
Djup 318,0 mm
Vikt 3,9 kg
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Laddningsstation, En standardborste med gummiläppar, Magnetband för rumsuppdelning 2 meter, Användarmanual, Guide för snabbstart
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Neato Signature - Ger dig ett renare och hälsosammare hem

Neato Signature robotdammsugare har skapat en ny standard för robotdammsugarens rengöringseffektivitet, oavsett om det gäller mattor, trägolv, linoleum, klinkers eller dylikt.

Signature är efterföljaren till XV15 med samma prestanda men i ny läcker färg!

Ett högpresterande sugsystem bestående av en kraftig sugmotor, centrifugal kompressionsteknik kombinerat med ett optimerat och minimalt kompressionsrum, Helix-borste samt allergifilter garanterar en mycket effektiv dammsugning.

Signature Pro avsöker blixtsnabbt rummet efter hinder och andra föremål. Avsökningen lagras i minnet, likt en karta över rummet som Signature arbetar efter. När avsökningen är klar påbörjar den dammsuga. Neato Signature Pro kör smidigt runt alla fysiska föremål. Den arbetar för övrigt lika effektivt i ljus som i mörker. Den specialutvecklade designen innebär att Signature Pro effektivt kan rengöra längs väggar och i hörn.

Rengör enkelt flera sammanhängande rum

När Neato Signature är färdig med ett rum går den automatiskt vidare till nästa. Vid behov åker Neato Signature Pro själv tillbaka till laddningsstationen för ny laddning. Eftersom roboten kommer ihåg laddningsstationens placering hittar den snabbt tillbaka, även om den arbetar i ett annat rum.

När den är laddad återvänder den till den plats där den avbröt rengöringen och återupptar dammsugningen därifrån. Robotdammsugaren kan dammsuga i ca 45-60 minuter på varje laddning.

Programmering av städprogram

Programmering av rengöringen är snabb och enkel och möjlighet finns att programmera veckans sju dagarindividuellt. Den inbyggda trappsensorn förhindrar roboten från att falla ner i trappor eller från avsatser.

Unikt borst- och filtersystem för husdjur- och allergi

Neato-modellens styrka består i att det är den enda robotdammsugaren som verkligen fungerar som en dammsugare med sug, och att den dammsuger golvet effektivt och systematiskt. Neato Signature-modellen har utvecklats med en helt ny Helix-borste, som består av en kombination av borst och gummiläppar. Tillsammans med ett effektivt nyutvecklat filtersystem blir effekten att robotdammsugaren samlar upp mer än 3 gånger så många fina dammpartiklar. Den kraftigt förbättrade sug- och uppsamlingsförmågan i kombination med en tätare rengöringsfrekvens visar sig vara bättre än den manuella rengöringen, som ofta är ytlig och typiskt genomförs endast en eller två gånger i veckan.

Neato Signature-modellens rengöringseffektivitet gör att den passar särskilt väl för personer med husdjur och för dem som har astma och allergi, eftersom Neato är unik i sin förmåga att uppfånga allergener som dammkvalster, husdjurens hudfjäll och hår samt sporer från mögelsvampar.

Specifikationer

Innehåll

Laddningsstation, En standardborste med gummiläppar, Magnetband för rumsuppdelning 2 meter, Användarmanual, Guide för snabbstart

Neato Neato XV Signature 945-0062 Neato Signature - Ger dig ett renare och hälsosammare hemNeato Signature robotdammsugare har skapat en ny standard för robotdammsugarens rengöringseffektivitet, oavsett om det gäller mattor, trägolv, linoleum, klinkers eller dylikt.Signature är efterföljaren till XV15 med samma prestanda men i ny läcker färg!Ett högpresterande sugsystem bestående av en kraftig sugmotor, centrifugal kompressionsteknik kombinerat med ett optimerat och minimalt kompressionsrum, Helix-borste samt allergifilter garanterar en mycket effektiv dammsugning.Signature Pro avsöker blixtsnabbt rummet efter hinder och andra föremål. Avsökningen lagras i minnet, likt en karta över rummet som Signature arbetar efter. När avsökningen är klar påbörjar den dammsuga. Neato Signature Pro kör smidigt runt alla fysiska föremål. Den arbetar för övrigt lika effektivt i ljus som i mörker. Den specialutvecklade designen innebär att Signature Pro effektivt kan rengöra längs väggar och i hörn.Rengör enkelt flera sammanhängande rumNär Neato Signature är färdig med ett rum går den automatiskt vidare till nästa. Vid behov åker Neato Signature Pro själv tillbaka till laddningsstationen för ny laddning. Eftersom roboten kommer ihåg laddningsstationens placering hittar den snabbt tillbaka, även om den arbetar i ett annat rum.När den är laddad återvänder den till den plats där den avbröt rengöringen och återupptar dammsugningen därifrån. Robotdammsugaren kan dammsuga i ca 45-60 minuter på varje laddning.Programmering av städprogramProgrammering av rengöringen är snabb och enkel och möjlighet finns att programmera veckans sju dagarindividuellt. Den inbyggda trappsensorn förhindrar roboten från att falla ner i trappor eller från avsatser.Unikt borst- och filtersystem för husdjur- och allergiNeato-modellens styrka består i att det är den enda robotdammsugaren som verkligen fungerar som en dammsugare med sug, och att den dammsuger golvet effektivt och systematiskt. Neato Signature-modellen har utvecklats med en helt ny Helix-borste, som består av en kombination av borst och gummiläppar. Tillsammans med ett effektivt nyutvecklat filtersystem blir effekten att robotdammsugaren samlar upp mer än 3 gånger så många fina dammpartiklar. Den kraftigt förbättrade sug- och uppsamlingsförmågan i kombination med en tätare rengöringsfrekvens visar sig vara bättre än den manuella rengöringen, som ofta är ytlig och typiskt genomförs endast en eller två gånger i veckan.Neato Signature-modellens rengöringseffektivitet gör att den passar särskilt väl för personer med husdjur och för dem som har astma och allergi, eftersom Neato är unik i sin förmåga att uppfånga allergener som dammkvalster, husdjurens hudfjäll och hår samt sporer från mögelsvampar.SpecifikationerInnehållLaddningsstation, En standardborste med gummiläppar, Magnetband för rumsuppdelning 2 meter, Användarmanual, Guide för snabbstart Robotdammsugare 4,4 12 2790 SEK 2790 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Dammsugare
 3. Robotdammsugare