Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bordsgrill med löstagbara plattor

Tefal Comfort Grill

  Art.nr: 166640
 • Effekt: 2000W
 • Enkel att rengöra
 • Dubbelsidig grill
 • Justerbar temperatur
 • 180° lock
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(19 st)

 • ChristianOSD 2016-08-28

  Ett av mina bästa köp någonsin av köksutrustning.

  Var ute efter en bordsgrill som man både kan använda som smörgåsjärn och att steka kött i och den här överträffade mina förväntningar. Jag steker allt i den här nu, funkade till och med bra att steka otinad fryst kyckling i. Den går väldigt snabbt att värma upp och den uppnår hög värme samt att den är lätt att rengöra då plattorna är löstagbara. KÖP DEN!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Rebellen 2016-06-28

  Helt underbar

  Eftersom jag bor i lägenhet så vart denna grill perfekt och ha på balkongen och först tyckte jag det var lite dyrt men jag ångrar inte en krona på denna grill.
  Och de avtagbara plattorna är ju ett STORT plus. Men diska för hand istället för maskin för diskmaskin kan förstöra ytbeläggningen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Kenneth10 2015-12-01

  Mycket bra grill

  Enda nackdelan är när man ska flytta den locket går ej låsa till underdelan

  Annars lätt o använda bra med att man kan ställa upp den då man smäöterost på en hamburgare elle när man gör grillspett

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Bosse51 2015-08-31

  Ett jättebra köp

  Lätt att använda och rengöra. Motsvarar helt mina förväntningar. Grillar perfekt kött, fisk, grönsaker,

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Luddeman 2015-08-25
  Topp 10 skribent

  BRA!

  Ångrar ej denna bordsgrill. Liten men ändå stor. Lätt att ta av plattorna för rengöring.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 2000,0 Watt
Non-stickyta Ja
Löstagbar grillyta Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ställbar temperatur Ja
180° lock Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uppsamlingstråg Ja
Dimensioner
Bredd 210,0 mm
Höjd 388,0 mm
Djup 383,0 mm
Vikt 5,9 kg
Övrigt
Färg Silver, svart
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Tefal Comfort grill - Bordsgrill med löstagbara plattor

Bordsgrill med non-stick beläggning, löstagbara plattor och integrerat uppsamlingstråg. Otroligt enkel att rengöra eftersom inget fastnar. Plattorna är diskmaskinssäkra. Justerbar termostat och indikatorlampa för På/Av.

Grilla goda köttbitar, grönsaker, smörgåsar, eller annat gott. Tack vare 180° locket kan du öppna grillen och använda den som en bordsgrill med en grillyta på hela 600 cm2.
 

Multiposition 3-in-1

Kan användas på 3 olika sätt. Antingen som en dubbelsidig grill eller som en öppen bordsgrill alternativt som en mini ugn justerbar upp till 5 cm. Detta gör bordsgrillen väldigt effektiv.
 

Justerbar termostat

Comfort grill är utrustad med en justerbar termostat så att du alltid kan få perfekt värme för vad du skall grilla iordning för gott.
 

Enkel att rengöra

Bordsgrillen har löstagbara plattor med non-stick beläggning som är otroligt enkla att rengöra. Tack vara non-stick beläggningen fastnar näst intill ingenting och de är dessutom diskmaskinssäkra. Ett integrerat uppsamlingstråg som du enkelt plockar ut och tömmer säkerställer att överflödigt fett samlas på samma ställe.

När Comfort grill skall förvaras finns en smart sladdförvaring på undersidan samt att den kan ställas vertikalt för att ta så lite plats som möjligt i skåpet.
 

Teknisk info

Effekt: 2000 Watt
Mått: LxBxH 383x210x388 mm
Vikt: 5,9kg

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Tefal Tefal Comfort Grill GC306012 Tefal Comfort grill - Bordsgrill med löstagbara plattorBordsgrill med non-stick beläggning, löstagbara plattor och integrerat uppsamlingstråg. Otroligt enkel att rengöra eftersom inget fastnar. Plattorna är diskmaskinssäkra. Justerbar termostat och indikatorlampa för På/Av.Grilla goda köttbitar, grönsaker, smörgåsar, eller annat gott. Tack vare 180° locket kan du öppna grillen och använda den som en bordsgrill med en grillyta på hela 600 cm2. Multiposition 3-in-1Kan användas på 3 olika sätt. Antingen som en dubbelsidig grill eller som en öppen bordsgrill alternativt som en mini ugn justerbar upp till 5 cm. Detta gör bordsgrillen väldigt effektiv. Justerbar termostatComfort grill är utrustad med en justerbar termostat så att du alltid kan få perfekt värme för vad du skall grilla iordning för gott. Enkel att rengöraBordsgrillen har löstagbara plattor med non-stick beläggning som är otroligt enkla att rengöra. Tack vara non-stick beläggningen fastnar näst intill ingenting och de är dessutom diskmaskinssäkra. Ett integrerat uppsamlingstråg som du enkelt plockar ut och tömmer säkerställer att överflödigt fett samlas på samma ställe.När Comfort grill skall förvaras finns en smart sladdförvaring på undersidan samt att den kan ställas vertikalt för att ta så lite plats som möjligt i skåpet. Teknisk infoEffekt: 2000 WattMått: LxBxH 383x210x388 mmVikt: 5,9kg Elgrill 4,8 19 769 SEK 769 NewCondition SoldOut
 1. Hem & Hushåll
 2. Grill
 3. Elgrill