Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Exklusiv gasolgrill med 6 st rostfria brännare

Weber Summit E-670

  Art.nr: 148990
 • 6 st rostfria brännare
 • 1 st infrabrännare
 • Roterande spett
 • Flavorizer-stänger
 • 6 st redskapskrokar

Recensioner

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Avbryt
 • Silvertompa 2015-06-07
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Måtten på den omonterad i lådan är bredd 77,5cm, höjd 132cm och djup 112cm. //Henrik

   HenrikJ 2015-06-10

Teknisk specifikation

Antal brännare 6 st rostfria brännare
Stekplatta, material Rostfritt
Grillgaller, material Rostfritt
Grillyta 96 x 49 cm
Effekt (kW/h) 17,58 kW
Förbrukning vid full effekt Information saknas
Sidobrännare/ sidokokplatta Ja
Termometer Ja
Integrerad tändning Elektrisk Snap-Jet tändningssystem
Gasolflaska Information saknas
Mått (BxHxD): 188 x 145 x 76 cm
Vikt Information saknas

Produktbeskrivning

Exklusiv gasolgrill med sex rostfria brännare i toppklass
Med en Weber Summit E-670 får du den ultimata grillupplevelsen! Den läckra svartemaljerade designen understryker grillens exklusivitet och skiljer den från mängden. En imponerande grillyta och en massa läckra funktioner ger dig oanade möjligheter att själv skapa de mest avancerade menyer på din Summit-grill.

Weber Summit E-670 är utrustad med praktiskt rotisseri (roterande spett) som är lätt att stuva undan när det inte används. Infrabrännare, röklåda, sear station, termometer samt belysning är bara några av de funktioner som ger dig totalkontroll över matlagningen. Termometern på locket ger full koll på temperaturen. Dessutom är gasolgrillen utrustad med flavorizer-stänger för ökad livslängd och för bästa grillresultat.

Med de sex brännarna har du möjlighet att grilla i flera zoner, och bredden på nästan 1 meter ger otaliga kombinationsmöjligheter. Den praktiska sidobrännaren är perfekt för tillagning av till exempel såser, potatis och grönsaker. Weber Summit E-670 är den absoluta toppgrillen och kommer garanterat att imponera på grannarna – varje dag!

Egenskaper

 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Weber Weber Summit E-670 Exklusiv gasolgrill med sex rostfria brännare i toppklassMed en Weber Summit E-670 får du den ultimata grillupplevelsen! Den läckra svartemaljerade designen understryker grillens exklusivitet och skiljer den från mängden. En imponerande grillyta och en massa läckra funktioner ger dig oanade möjligheter att själv skapa de mest avancerade menyer på din Summit-grill.Weber Summit E-670 är utrustad med praktiskt rotisseri (roterande spett) som är lätt att stuva undan när det inte används. Infrabrännare, röklåda, sear station, termometer samt belysning är bara några av de funktioner som ger dig totalkontroll över matlagningen. Termometern på locket ger full koll på temperaturen. Dessutom är gasolgrillen utrustad med flavorizer-stänger för ökad livslängd och för bästa grillresultat.Med de sex brännarna har du möjlighet att grilla i flera zoner, och bredden på nästan 1 meter ger otaliga kombinationsmöjligheter. Den praktiska sidobrännaren är perfekt för tillagning av till exempel såser, potatis och grönsaker. Weber Summit E-670 är den absoluta toppgrillen och kommer garanterat att imponera på grannarna – varje dag!Egenskaper  Gasolgrill 29995,0000 new PreOrder
 1. Hem & Hushåll
 2. Grill
 3. Gasolgrill