Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Brikettgrill med gasoltändning och upp till 10års garanti

Weber Performer Deluxe

  Art.nr: 183926
 • Gasoltändning
 • Brikettgrill
 • Termometer
 • One-Touch rengöringssytem
 • Redskapshållare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • HolstAn 2014-08-05
  Topp 1000 skribent

  Riktig bra

  Enda minus är att timern inte riktigt vill sitta fast. Ramlar lös om man släppa av luckan den sitter i. Sen blir det repor lite för lätt i bordet. Annars är den klockren. Gillar gasol tändningen skarpt

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Sthlms 2014-07-08

  Bästa grillen

  Suveränt nöjd.
  Haft den i ett par år nu och det är bästa grillen vi ägt!
  Smidigt att tända och weberkvalite!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Pelless 2014-06-10

  Suverän grill

  Bästa köpet jag gjort. Slå på gasolen efter ett par minuter slår du av gasolen och du har perfekt glöd. Inget kladd med tändvätska etc. Gasol finns att köpa på bla biltema eller ok-macken. Skruvas smidigt fast under bordet.
  Ett köp som rekommenderas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Mikken1964 2014-06-01

  Jag är kär i min nya WEBER

  Enklare än så här kan det inte bli! Fantastisk grill snabb att tända via gasen, och stor och med mycket plats på gallret.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • drahl 2013-07-06

  Lätthanterlig grill

  Efter att väl ha funnit rätt gasolflaska (finns bl.a. på Naturkompaniet) så är tändningsproceduren smidigare än man kan ana. I övrigt en vanlig Weber med ett sidobord.

  Önskvärt hade varit om den medföljande timern hade varit termometer istället, samt att överdrag hade medföljt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hur lång tid tar själva tändnings processen av briketterna med gasol lågan? Står i valet eller kvalet om det blir en weber performer deluxe eller en gasol grill beroende hur lång tid det tar innan den blir klar.

  jesperbgd 2013-07-26
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Diameter 58,0 cm
Grillgaller 57cm
Luftventil på lock Ja
Luftventil på skål Ja
Askuppsamlare Ja
Briketthållare Ja
Termometer Ja
Övriga funktioner One-Touch rengöringssystem, CharBin förvaringsutrymme, Termoplast arbetsbord
Dimensioner
Bredd 1190,0 mm
Höjd 1090,0 mm
Djup 660,0 mm
Vikt 40,0 kg
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Weber Performer deluxe med gasoltändning

En av de absoluta favoritmodellerna bland grillar, med både brikettgrillens och gasolgrillens fördelar. Performer Deluxe är utrustad med en praktisk gasoltändning som snabbt får fart på briketterna utan skorstenständare och lång väntetid. Om du vill hålla dig till briketter är Performer Deluxe den yppersta lösningen för din grillkväll.

Upp till 10 års garanti

- Gnisttändare. 2 år
- Lock och balja (genomrostning). 10 år
- Termoplastbord (ej missfärgning) 10 år
- Handtag. 10 år
- One-Touch propellersats. 2 år
- Brikettgaller. 2 år
- Grillgaller. 2 år
- Garanti alla övriga delar 2 år

Kolgrillning är en evig garant för trivsel, och vill du komma igång snabbt är Webers Performer Deluxe det perfekta valet. Gaständningssystemet gör att du kan koncentrera dig på trivseln, maten och gästerna och du slipper tänka på att ta fram skorstenständare och tändkuber.

Gaslågan tänder briketterna på nolltid. Sedan kan du släcka den och grilla vidare över briketterna. Performer Deluxe har utrustats med den nya funktionen matlagningstimer, som du kan ställa in på ringning när maten har tillagats så länge som den ska. Grillen har dessutom ett sidobord som gör det möjligt att blanda salladen, röra ihop dressingen eller skära upp köttet vid grillen i stället för att springa mellan köket och trädgården. Det  är kolgrillning i lyxklass!

Höjdpunkter

- Bränsle: Briketter
- Porslinsemaljerat lock och balja
- Glasfiberförstärkta termoplast handtag
- Värmeskjöld vid handtag
- Termometer
- Tuck-Away lockhållare
- Belagt grillgaller med vikkant 
- Fabriksmonterad One-Touch rengöringssystem i rostfritt stål
- Rostfri aluminiumsventil
- Stor askuppsamlare
- Brikettkorgar
- 3 redskapshållare
- Termoplast arbetsbord
- Vädertålig CharBin förvaringsutrymme
- Brikett måttbägare
- Vagnram i kraftigt stål
- Bottenhylla
- 4st hjul
- Färg Svart

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Weber Weber Performer Deluxe 1481004 Weber Performer deluxe med gasoltändning En av de absoluta favoritmodellerna bland grillar, med både brikettgrillens och gasolgrillens fördelar. Performer Deluxe är utrustad med en praktisk gasoltändning som snabbt får fart på briketterna utan skorstenständare och lång väntetid. Om du vill hålla dig till briketter är Performer Deluxe den yppersta lösningen för din grillkväll. Upp till 10 års garanti - Gnisttändare. 2 år - Lock och balja (genomrostning). 10 år - Termoplastbord (ej missfärgning) 10 år - Handtag. 10 år - One-Touch propellersats. 2 år - Brikettgaller. 2 år - Grillgaller. 2 år - Garanti alla övriga delar 2 år Kolgrillning är en evig garant för trivsel, och vill du komma igång snabbt är Webers Performer Deluxe det perfekta valet. Gaständningssystemet gör att du kan koncentrera dig på trivseln, maten och gästerna och du slipper tänka på att ta fram skorstenständare och tändkuber. Gaslågan tänder briketterna på nolltid. Sedan kan du släcka den och grilla vidare över briketterna. Performer Deluxe har utrustats med den nya funktionen matlagningstimer, som du kan ställa in på ringning när maten har tillagats så länge som den ska. Grillen har dessutom ett sidobord som gör det möjligt att blanda salladen, röra ihop dressingen eller skära upp köttet vid grillen i stället för att springa mellan köket och trädgården. Det  är kolgrillning i lyxklass! Höjdpunkter - Bränsle: Briketter - Porslinsemaljerat lock och balja - Glasfiberförstärkta termoplast handtag - Värmeskjöld vid handtag - Termometer - Tuck-Away lockhållare - Belagt grillgaller med vikkant  - Fabriksmonterad One-Touch rengöringssystem i rostfritt stål - Rostfri aluminiumsventil - Stor askuppsamlare - Brikettkorgar - 3 redskapshållare - Termoplast arbetsbord - Vädertålig CharBin förvaringsutrymme - Brikett måttbägare - Vagnram i kraftigt stål - Bottenhylla - 4st hjul - Färg Svart Kolgrill 5 7 3490 SEK 3490 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Grill
 3. Kolgrill