Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kaffebryggare med kalkvarnare och auto-off

Moccamaster KBC741 AO Polished silver

  Art.nr: 105746
 • Två effektlägen
 • Effekt på 1520 W
 • Kalkvarnare
 • Auto-off
 • Droppstopp
1 690:-

Delbetala från 141:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(59 st)

 • Jeanette1 2016-10-18

  Snabb kaffekokare

  Brygger kaffet snabbt och gott. Den är väldigt fin och lätt att städa.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • jack45 2016-03-29
  Topp 1000 skribent

  Evighetsprodukt?

  Omma skulle recensera en produkt som Moccamaster måste det ble som rubriken, men jag ska gå lite djupare. 1999, några dagar innan milennieskiftet, köpte jag på mellandagsrea en Moccamaster som skulle visa sig vara mitt bästa köp någonsin. Enda skillnade mot min gamla och denna är autostop.Det jag gillar med denna modell är att alla delar är mekaniska, så det äe inte mycket som kan gå sönder. Bara glaskanan är en känslig del! När det var dags att köpa en kaffebryggare til min sommarstuga, var valet given. Är du ute efter en kaffebryggare som fungerar ock som ger ett varmt kaffe, är mitt råd att välja denna...

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Chalena 2016-02-12

  En alldeles utmärkt kaffebryggare

  Mycket nöjd med mitt inköp, en snygg, snabb och effektiv bryggare som gör gott kaffe. Den extra kostnaden för auto-off och avkalkningsvarning är väl värd sitt pris.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • agneman 2016-01-18
  Topp 1000 skribent

  Varmt och supergott kaffe!

  Vilken skillnad mot vanliga billiga bryggare. Kaffet blir hur gott som helst (fick en av de godaste irish coffee vi någonsin smakat). Priset på 1.290 i december var inte heller fel. Ska man hitta nå´t negativt så är det väl att det är ett antal plastbitar att plocka med vid varje tillfälle. Men det är ju ett I-landsproblem.
  Dessutom trevligt med 10 års garanti om man registrerar sig på tillverkarens hemsida..... Skulle den här ta slut om 10-talet år så blir det en likadan igen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • TomasB 2016-01-12

  Kanon nöjd!

  Motsvarade mina förväntningar !
  Brygger mycket gott kaffe.
  Snygg och kvalité som inte gör en besviken

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 1520,0 Watt
Display Nej
Dubbelbryggare Nej
Antal koppar 10st
Filter 1x4
Arom inställning Nej
Kaffekvarn Nej
Termoskanna Nej
Autoavstängning Ja
Droppstopp Ja
Timer Nej
Löstagbar filterhållare Nej
Godkänd av ECBC Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 325,0 mm
Höjd 355,0 mm
Djup 170,0 mm
Vikt 2,7 kg
Övrigt
Färg Polished Silver
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Kaffemaskin som brygger 10 koppar kaffe på 6 minuter. Med auto shut-off funktionen kan du slippa oroa dig för att du har glömt att stänga av kaffebryggaren.

Professionell kaffebryggare med kalkvarnare
Moccamaster KBC741 Clubline är en handbyggd och individuellt testad kaffebryggare. Bryggaren uppfyller alla kraven på en kaffebryggare från European Coffee Brewing Centre med tanke på tid och temperatur för att säkra dig bästa möjliga smak och arom på ditt kaffe.

Maskinen är också bland marknadens säkraste. Bryggaren är tillverkad i aluminium och har flottör som bryter strömmen till bryggelementet när bryggningen är färdig. Detta förhindrar att maskinen går varm.

KBC741 Clubline har 2 stegs brytare för varmhållningsplattan. Detta förhindrar förångning när man har en mindre mängd kaffe i kannan.

Filterhållaren har manuell "droppstopp" funktion, som gör att kannan kan tas bort medan filterhållaren står på plats. Många avtagbara delar gör den enkel att rengöra. Kaffebryggaren kommer att ge dig kaffeglädje i många många år.

Teknisk information:
Typ: KBC741 Clubline
Total effekt: 1520W
Reglerbar värmeplatta: Ja
Volym: 1,25 liter - 10 koppar
Filter: 1x4
Brakett till filterhållare: Ja
Droppstopp: Ja
Godkänd av ECBC: Ja
Termostat: Ja
Temperatursäkring: Ja
Mått (bxdxh): 32,5 x 17 x 35,5 cm

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Moccamaster KBG744 AO
(2 st)
 • Dubbelbryggare
 • Effekt på 3040 W
 • Droppstopp

3 890:-

Moccamaster Moccamaster KBC741 AO Polished silver KBC741 Kaffemaskin som brygger 10 koppar kaffe på 6 minuter. Med auto shut-off funktionen kan du slippa oroa dig för att du har glömt att stänga av kaffebryggaren.Professionell kaffebryggare med kalkvarnareMoccamaster KBC741 Clubline är en handbyggd och individuellt testad kaffebryggare. Bryggaren uppfyller alla kraven på en kaffebryggare från European Coffee Brewing Centre med tanke på tid och temperatur för att säkra dig bästa möjliga smak och arom på ditt kaffe.Maskinen är också bland marknadens säkraste. Bryggaren är tillverkad i aluminium och har flottör som bryter strömmen till bryggelementet när bryggningen är färdig. Detta förhindrar att maskinen går varm.KBC741 Clubline har 2 stegs brytare för varmhållningsplattan. Detta förhindrar förångning när man har en mindre mängd kaffe i kannan.Filterhållaren har manuell "droppstopp" funktion, som gör att kannan kan tas bort medan filterhållaren står på plats. Många avtagbara delar gör den enkel att rengöra. Kaffebryggaren kommer att ge dig kaffeglädje i många många år.Teknisk information:Typ: KBC741 ClublineTotal effekt: 1520WReglerbar värmeplatta: JaVolym: 1,25 liter - 10 kopparFilter: 1x4Brakett till filterhållare: JaDroppstopp: JaGodkänd av ECBC: JaTermostat: JaTemperatursäkring: JaMått (bxdxh): 32,5 x 17 x 35,5 cm Kaffebryggare 4,8 59 1690 SEK 1690 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffe & Espresso
 3. Kaffebryggare