Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kaffebryggare med droppstopp och auto-off

Moccamaster KBG741 AO Black

  Art.nr: 182269
 • Effekt på 1520 W
 • Droppstopp
 • Bryggningstid: 6 min
 • Automatisk avstängning
 • Två effektlägen
1 490:-

Delbetala från 124:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(14 st)

 • 2016-10-16

  MOCCAMASTER

  MYCKET bra och tillförlitlig
  bryggare som tack vare RÄTT bryggtemperatur gör ett UNDERBART kaffe...

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Lazyaswithoutnicknamedude 2016-02-09

  Moccamaster

  En grymt bra kaffebryggare som brygger snabbt och kaffet smakar jättegott.
  Blir bra temperatur, bryggaren är enkel och smidig att göra ren och använda.
  Jag tycker även att kaffet inte blir bränt i denna maskin vilket det gärna blir i andra bryggare då man låter den stå på över en tid.
  Nu är ju värmen bara igång i max 40 minuter då min bryggare har automatisk avstängning.
  Jag är mycket nöjd

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • qwarty 2015-09-09

  Bra!

  Nog bästa kaffebryggaren du kan köpa. Riktigt snabb också.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • HuldaKajsa 2016-02-06

   Tycker att denna produkt inte är bättre än tex Melitta Signature, locket bara ramlar av och mycket kondens, inte tillräckligt varmt när man brygger 3 kkp för det priset hade jag förväntat mig mer av den. Gott o varmt o snabbt när man brygger mycket kaffe och snygg att se på.

 • Jake12 2015-08-01

  Gott kaffe

  Denna produkt ger dig gott kaffe och snabbt går de också!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MrFamilyMan 2015-01-03

  Gott kaffe men brister i handhavandet

  Jag skriver aldrig recensioner men efter att ha införskaffat denna bryggare och läst alla 5-stjärniga hyllningar kände jag att det var dags att bidra med en mer nyanserad recension.

  Bryggaren är värd betyget 5 om man bortser från handhavandet. Kaffet är varmt och gott, den brygger snabbt, är känd för god kvalitet och du får dessutom 10 års garanti. Lägg till det en klassisk och stilig design.

  Det finns dock ett problem när det gäller handhavandet som drar ner betyget. Det är så pass allvarligt att jag väljer att dra ner betyget till 3:

  Det är svårt att hälla vätska ur kannan utan att spilla.

  Det är för mig fullständigt obegripligt hur en så dålig utformning av kannan kan ha passerat genom företaget ut på marknaden. Vi häller numera upp i kaffekoppar på diskbänken, för att lättare torka upp kafferesterna som riskerar att rinna utefter kannans kant. Tricket är att hälla långsamt, då kan man klara sig helt utan spill. Men mängden kondens på plastlocket gör att någon eller några vattendroppar rinner ner på bänken ändå. Vi har lärt oss tekniken för att minimera spill, men när svärmor häromdagen skulle hälla upp kaffe, så var det kaffe överallt, på både bänken och golvet....

  Vi hade tidigare en Melitta, med vilken vi aldrig spillt en droppe utan att ens tänka på hur vi häller.

  Trots detta är vi nöjda med bryggaren, eftersom den brygger gott kaffe snabbt, vilket var det vi i första hand var ute efter. Vi visste också att handhavandet inte var perfekt, men att kannan skulle vara så dålig var en överraskning.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 1520,0 Watt
Display Nej
Dubbelbryggare Nej
Antal koppar 10st
Filter 1x4
Arom inställning Nej
Kaffekvarn Nej
Termoskanna Nej
Autoavstängning Ja
Droppstopp Ja
Timer Nej
Löstagbar filterhållare Nej
Godkänd av ECBC Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 325,0 mm
Höjd 355,0 mm
Djup 170,0 mm
Vikt 2,7 kg
Övrigt
Färg Black
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Moccamaster KBG 741 AO är en handtillverkad och individuellt testad kaffebryggare i svart finish. Kaffebryggaren brygger 10 koppar på 6 minuter, vilket är rätt tid för en ultimat bryggning. Med rätt tid och temperatur får du bästa möjliga smak och arom på ditt kaffe. Dessutom är kaffet hett med en temperatur på 92°C–96°C. Kaffebryggaren har automatiskt droppstopp. Många avtagbara delar gör bryggaren enkel att rengöra.

Auto-Off

KBG 741 AO är utrustad med automatisk avstängning så du inte behöver fundera på om du stängde av kaffebryggaren eller inte innan du åkte hemifrån.

Moccamaster KBG 741 AO har två effektlägen för värmeplattan, som du kan anpassa efter hur mycket kaffe som finns i kannan. Kaffebryggaren har tyst bryggning. Det väsande ljud man brukar höra under bryggningen är i stort sett borta och det finns heller inte något ”slutgurgel”, eftersom bryggaren alltid lämnar lite vatten i systemet. Kaffebryggaren kommer att ge dig kaffeglädje i många många år!

Egenskaper

 • Två effektlägen
 • Effekt på 1520 W
 • Droppstopp
 • Bryggningstid: 6 min
 • Auto-Off
 • Godkänd av ECBC
 • Black metallic

Titta även på

Moccamaster KBC741 AO Polished silver
(59 st)
 • Två effektlägen
 • Effekt på 1520 W
 • Kalkvarnare

1 690:-

Moccamaster Moccamaster KBG741 AO Black KBG741 AO Black Moccamaster KBG 741 AO är en handtillverkad och individuellt testad kaffebryggare i svart finish. Kaffebryggaren brygger 10 koppar på 6 minuter, vilket är rätt tid för en ultimat bryggning. Med rätt tid och temperatur får du bästa möjliga smak och arom på ditt kaffe. Dessutom är kaffet hett med en temperatur på 92°C–96°C. Kaffebryggaren har automatiskt droppstopp. Många avtagbara delar gör bryggaren enkel att rengöra.Auto-OffKBG 741 AO är utrustad med automatisk avstängning så du inte behöver fundera på om du stängde av kaffebryggaren eller inte innan du åkte hemifrån.Moccamaster KBG 741 AO har två effektlägen för värmeplattan, som du kan anpassa efter hur mycket kaffe som finns i kannan. Kaffebryggaren har tyst bryggning. Det väsande ljud man brukar höra under bryggningen är i stort sett borta och det finns heller inte något ”slutgurgel”, eftersom bryggaren alltid lämnar lite vatten i systemet. Kaffebryggaren kommer att ge dig kaffeglädje i många många år! Egenskaper Två effektlägenEffekt på 1520 WDroppstoppBryggningstid: 6 minAuto-OffGodkänd av ECBCBlack metallic Kaffebryggare 4,7 14 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffe & Espresso
 3. Kaffebryggare