Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kompakt espressomaskin med låg energiförbrukning!

Bosch Tassimo TAS4212

  Art.nr: 172567
 • Effekt på 1300 W
 • LED-indikator
 • Avtagbar vattentank, 2L
 • Enknapps-funktion
 • Låg energiförbrukning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(8 st)

 • Mikaela163 2014-08-15

  Bästa tänkbara produkt

  Mina bästa betyg helt enkelt! Blixtsnabb leverans och en superfin produkt som givit mig många goda kaffeupplevelser. Rekommenderas verkligen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • groban 2014-06-08

  Enkelt & mycket gott

  Fick tips av en bekant att köpa en sådan maskin pga enkelheten samt snabbheten. Bara fylla vatten sätta i en kapsel och trycka på en knapp sen är det klart. Grymt gott blir det också.
  Enda nackdelen är att kaffet blir en aning dyrt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • IBKSON 2014-03-23

  En toppen bra maskin

  En mkt bra maskin Kanske onödigt dyrt kaffe men istället väldigt gott att dricka En bra bryggare till rätt pris Kan rekomendera bryggaren till 100%

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • illkas 2014-03-04

  kapselmaskin

  Köpte denna som en present, den är så uppskattad av mottagaren att vi nu även köpt en till oss själva. Perfekt när man vill ha det lilla extra och lätt att få tag i kapslar i den vanliga mataffären.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • XRAY 2014-02-16

  Bra köp

  För det priset är den en mycket bra produkt....kul att ha när man vill göra lite godare kaffe, men dyrt i längden.....ersäter inte vankig bryggare.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 1300,0 Watt
Display Nej
Kaffekapslar E.S.E
Löstagbar droppbricka Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Löstagbar vattentank Ja
Kapacitet (vattentank) 2,0liter
Koppvärmare Nej
Avkalkningsprogram Automatiskt
Pumptryck 3bar
Justerbar kopphållare Ja
Vattentemperatur Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga funktioner Specialutformade kapslar som kallas Tassimo T DISCs.
Dimensioner
Bredd 204,0 mm
Höjd 273,0 mm
Djup 334,0 mm
Vikt 2,7 kg
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Tassimo TAS4212 - Kapselmaskin med låg energiförbrukning

Vill du ha en kaffemaskin som kan göra varma drycker som du önskar, när som helst, med ett enkelt tryck? Då är Bosch Tassimo TAS4212, med en klassisk design, den rätta produkten för dig. Kapselmaskinens innovativa system gör det enkelt att brygga ett stort antal varma drycker. Dessutom har Tassimo en låg energiförbrukning. Den går automatiskt i stand-by läge efter du är klar.

Bosch Tassimo TAS4212 har specialutformade kapslar som kallas Tassimo T DISCs. När du lägger i en kapsel läser maskinen automatisk av streckkoden som är tryckt på etiketten. Koden innehåller korrekt information om rätt vattenmängd, bryggtid och temperatur som krävs för att få bästa resultat. .

Brygger alla dina favoritdrycker

Med denna espressomaskin kan du brygga aromatiskt kaffe, stark espresso, härlig café créma, krämig cappuccino, latte macchiato, varm choklad eller te. Oavsett vad du väljer blir varje kopp perfekt bryggd för att ge dig den bästa kaffeupplevelsen. Kapselmaskinen är enkel att använda, energieffektiv och redo att använda med en gång. Allt du behöver göra är att trycka på en knapp.

Enkel att använda

Med Bosch Tassimo TAS4212 kan du justera höjden genom att ändra koppsektionen på maskinen. Detta gör att du kan använda alla möjliga storlekar på koppar. Vill du använda extra stora koppar kan du ta bort koppsektionen helt och hållet.

Kapselmaskinen har ett automatisk rengöring- och avkalkningsprogram, genom att använda en service T DISC kapsel. Delarna kan även diskas i diskmaskinen.
Avtagbar vattentank som rymmer 2 liter.
LED-indikatorn ger dig enformation om maskinens status: stand-by, automatisk, inställning, manuell inställning, vattentank och avkalkning.
Praktiskt sladdförvaring när maskinen inte används.


 

Bosch Bosch Tassimo TAS4212 tas4212 Tassimo TAS4212 - Kapselmaskin med låg energiförbrukning Vill du ha en kaffemaskin som kan göra varma drycker som du önskar, när som helst, med ett enkelt tryck? Då är Bosch Tassimo TAS4212, med en klassisk design, den rätta produkten för dig. Kapselmaskinens innovativa system gör det enkelt att brygga ett stort antal varma drycker. Dessutom har Tassimo en låg energiförbrukning. Den går automatiskt i stand-by läge efter du är klar. Bosch Tassimo TAS4212 har specialutformade kapslar som kallas Tassimo T DISCs. När du lägger i en kapsel läser maskinen automatisk av streckkoden som är tryckt på etiketten. Koden innehåller korrekt information om rätt vattenmängd, bryggtid och temperatur som krävs för att få bästa resultat. . Brygger alla dina favoritdrycker Med denna espressomaskin kan du brygga aromatiskt kaffe, stark espresso, härlig café créma, krämig cappuccino, latte macchiato, varm choklad eller te. Oavsett vad du väljer blir varje kopp perfekt bryggd för att ge dig den bästa kaffeupplevelsen. Kapselmaskinen är enkel att använda, energieffektiv och redo att använda med en gång. Allt du behöver göra är att trycka på en knapp. Enkel att använda Med Bosch Tassimo TAS4212 kan du justera höjden genom att ändra koppsektionen på maskinen. Detta gör att du kan använda alla möjliga storlekar på koppar. Vill du använda extra stora koppar kan du ta bort koppsektionen helt och hållet. Kapselmaskinen har ett automatisk rengöring- och avkalkningsprogram, genom att använda en service T DISC kapsel. Delarna kan även diskas i diskmaskinen. Avtagbar vattentank som rymmer 2 liter. LED-indikatorn ger dig enformation om maskinens status: stand-by, automatisk, inställning, manuell inställning, vattentank och avkalkning. Praktiskt sladdförvaring när maskinen inte används.   Kapselmaskin 4,6 8 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffe & Espresso
 3. Kapselmaskin