Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Populär kapselmaskin för både varma och kalla drycker

Dolce Gusto Mini Me

  Art.nr: 194925
 • Effekt: 1500 W
 • Pumptryck: 15 bar
 • Vattentank: 0.8 liter
 • Energisparläge
 • Varm-/kallbrygg

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • RantoBoy 2014-08-01

  Bästa kapselmaskinen!

  Otroligt smidig och lätt att använda! Bra att man ställer in vatten mängden så den stänger av sig själv. Då blir det rätt var gång. Många goa kaffesmaker att välja på.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Ida88 2014-04-23

  Supernöjd!

  Jättebra "nybörjar"-maskin och superbra om man har lite bråttom, då det endast är tre snabba steg för att få varmt kaffe! Enda minus är att det ibland behövs 2 kapslar för en "normal" kopp. Annars väldigt lättvindig!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Freak 2014-01-02

  Kanon produkt

  har länge kollat på dom olika alternativen för kapselkaffe men det föll tillslut på denna just pga att det inte behövs nån rengöring och dom har det bästa utbudet av en stor kopp svart gott kaffe! Zoegas mollberg och skånerost är dom bästa enligt mig! men se till att du köper dom automatiska maskinerna som du ställer in doseringen via ett reglage

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 1500,0 Watt
Display Ja
Dubbelbryggare Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kaffekvarn Nej
Kapacitet (vattentank) 0,8liter
Löstagbar vattentank Ja
Koppvärmare Nej
Mjölkbehållare Nej
Mjölkskummare Nej
Pumptryck 15bar
Rengöring Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Avkalkningsprogram Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Löstagbar droppbricka Ja
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 265,0 mm
Höjd 372,0 mm
Djup 267,0 mm
Vikt 2,3 kg
Övrigt
Färg Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Medföljande tillbehör 6 st kapslar
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Dolce Gusto Mini Me

Mini Me är en perfekt maskin för att koka gott kaffe med bekvämlighet och enkelhet. Maskinen klarar både av att koka varmt och ge dig kallt och passar lika bra till kaffe som till choklad och té. Med en stilren och kompakt design passar den lika bra i mindre kök som stora utan att ta upp allt för mycket plats. 

Du kan enkelt ställa in hur stor kopp med kaffe eller espresso du vill göra med det innovativa reglaget.

Snabb och enkel att använda

Du behöver inte vänta länge för att få en kopp nybryggt kaffe. Maskinen startar på kort tid och tack vare ett pumptryck på 15 bar kan du känna dig trygg med att alla aromer bibehålls under bryggningen.

Vattentanken rymmer 0,8 liter och är löstagbar så att du enkelt kan fylla på nytt vatten. Det gör den dessutom enkel att rengöra. Dropp-brickan har justerbar höjd så att du kan brygga kaffe i både stora och små koppar.

Automatisk avstängning

Maskinen är utrustad med en automatisk avstängnings-funktion som stänger av maskinen om den inte har använts på 5 minuter för en högre säkerhet.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Dolce Gusto Dolce Gusto Mini Me 602244 Dolce Gusto Mini Me Mini Me är en perfekt maskin för att koka gott kaffe med bekvämlighet och enkelhet. Maskinen klarar både av att koka varmt och ge dig kallt och passar lika bra till kaffe som till choklad och té. Med en stilren och kompakt design passar den lika bra i mindre kök som stora utan att ta upp allt för mycket plats.  Du kan enkelt ställa in hur stor kopp med kaffe eller espresso du vill göra med det innovativa reglaget. Snabb och enkel att använda Du behöver inte vänta länge för att få en kopp nybryggt kaffe. Maskinen startar på kort tid och tack vare ett pumptryck på 15 bar kan du känna dig trygg med att alla aromer bibehålls under bryggningen. Vattentanken rymmer 0,8 liter och är löstagbar så att du enkelt kan fylla på nytt vatten. Det gör den dessutom enkel att rengöra. Dropp-brickan har justerbar höjd så att du kan brygga kaffe i både stora och små koppar. Automatisk avstängning Maskinen är utrustad med en automatisk avstängnings-funktion som stänger av maskinen om den inte har använts på 5 minuter för en högre säkerhet. Kapselmaskin 4,7 3 544 SEK 544 NewCondition PreOrder
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffe & Espresso
 3. Kapselmaskin