Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snyggt strykjärn med ljudsignal!

OBH Nordica Formula 400I RS/2110

  Art.nr: 195458
 • Effekt: 2400W
 • Ljudsignal vid vattenbrist
 • Anti-dropp system
 • Automatisk avstängning
 • Vattentank: 400ml

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Snittbetyg
(4 st)

 • DrCatherine 2014-11-05

  Stryker helt ok

  Men ångpuff-funktionen får man se upp med, går åt massa vatten om man vill använda detta så man måste fylla på ofta. Bättre stryka på hög ånga istället - går fortare än använda ångpuff-funktionen.
  Bra med larm och bra/lång sladd.
  Rätt snyggt strykjärn.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Nizzehult 2014-05-28

  Strykjärn

  Fungera jättebra med larmfunktion om man glömmer stänga av.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • guns 2014-02-26

  ett bra pris

  jag använder strykjärnet ofta så jag vill ha en bra produkt

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Frupersson 2014-01-09

  Superbra!

  Ett mycket bra strykjärn, helt underbart med så lång sladd.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

OBH Nordica Formula 400i RS

Med OBH Nordica Formula 450i RS har du med den 3 meter långa sladden en otrolig frihet när du stryker. Du behöver inte längre ställa dig i tvättstugan där eluttaget är nära för att sladden skall räcka.

Inbyggt anti-kalk filter


Strykjärnet är utrustat med automatisk avstängning ger lite extra trygghet, och ett inbyggt antikalkfilter som är konstruerat för att reducera ansamlingen av kalk i ångkammaren. På så vis förlängs strykjärnets livslängd.

Vertikal & Horisontell ånga


Att ha välstrukna kläder är ett lätt sätt att göra ett bra intryck, både privat och i arbetslivet. Strykjärnet har en extra hög ångpuff på 100 g/min som fixar de värsta skrynklorna. Strykjärnet har både vertikal och horisontell ånga för enkel strykning och anti-dropp systemet säkerställer att du inte får några fläckar på kläderna.

Extra stor vattentank


OBH Nordica Formula 400i RS är utrustad med en vattentank som har en kapacitet på hela 400ml. När det behöver fyllas på så talar strykjärnet om detta för dig genom att ge ifrån sig en liten ljudsignal.

Stryksula i keramik

Med en styksula i keramik får man bra glidegenskaper över de tyger man stryker. Dessutom är keramik väldigt reptåligt och har en lång hållbarhet.

Egenskaper


Strykjärn i snygg design med hög ångkapacitet och elektronisk temperaturreglering som ger perfekt strykresultat
Variabelt inställbar ånga, ångpuff (100 g) och spray
Vertikal och horisontal ånga för enkel strykning
Automatisk avstängning
Anti-dropp system
Inbyggt anti-kalk filter
Stor vattentank (400ml) och ljudsignal vid behov av påfyllning
Lång sladd på 3 meter
Titaniumbelagd stryksula

OBH Nordica OBH Nordica Formula 400I RS/2110 OBH Nordica Formula 400i RS Med OBH Nordica Formula 450i RS har du med den 3 meter långa sladden en otrolig frihet när du stryker. Du behöver inte längre ställa dig i tvättstugan där eluttaget är nära för att sladden skall räcka. Inbyggt anti-kalk filter Strykjärnet är utrustat med automatisk avstängning ger lite extra trygghet, och ett inbyggt antikalkfilter som är konstruerat för att reducera ansamlingen av kalk i ångkammaren. På så vis förlängs strykjärnets livslängd. Vertikal & Horisontell ånga Att ha välstrukna kläder är ett lätt sätt att göra ett bra intryck, både privat och i arbetslivet. Strykjärnet har en extra hög ångpuff på 100 g/min som fixar de värsta skrynklorna. Strykjärnet har både vertikal och horisontell ånga för enkel strykning och anti-dropp systemet säkerställer att du inte får några fläckar på kläderna. Extra stor vattentank OBH Nordica Formula 400i RS är utrustad med en vattentank som har en kapacitet på hela 400ml. När det behöver fyllas på så talar strykjärnet om detta för dig genom att ge ifrån sig en liten ljudsignal. Stryksula i keramik Med en styksula i keramik får man bra glidegenskaper över de tyger man stryker. Dessutom är keramik väldigt reptåligt och har en lång hållbarhet. Egenskaper Strykjärn i snygg design med hög ångkapacitet och elektronisk temperaturreglering som ger perfekt strykresultat Variabelt inställbar ånga, ångpuff (100 g) och spray Vertikal och horisontal ånga för enkel strykning Automatisk avstängning Anti-dropp system Inbyggt anti-kalk filter Stor vattentank (400ml) och ljudsignal vid behov av påfyllning Lång sladd på 3 meter Titaniumbelagd stryksula Strykjärn 4,5 4 299,0000 new Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Kläd & Textilvård
 3. Strykjärn