Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ångstation med OptimalTemp-teknik

Philips GC9246/02

  Art.nr: 192936
 • Effekt: 2400 W
 • Ångtryck: 6,5 bar
 • Kan användas på alla textiler
 • Snabb uppvärmning
 • Kalkvarnare
1 890:-

Delbetala från 158:-/mån Info

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Rörets Ironing Board Next
(0 st)

Ångan släpps igenom tyget, vilket ger ett bättre strykresultat. Skiva med kraftig stoppning och benkonstruktion av 19 mm stålrör.

199:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Albinson 2016-07-25

  Otillräcklig ångkapacitet.

  Ångstationen känns välbyggd och håller bra kvalitet, dock ger den inte i närheten så mycket ånga som mitt 5 år gamla Tefal. Ångan släpps enbart ut på kanterna av sulan och inte över hela som på andra strykjärn.
  Väldigt ojämn ångproduktion, ibland riktigt bra och ibland knappt märkbart.
  Mitt exemplar släppte även ifrån sig vatten genom sulan.

  Eller
  Avbryt
 • ceck 2015-11-16

  strykjärn

  som vanligt lever Philips upp till mina förväntningar. det bara fungera! helt underbar maskin.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Dimi 2014-06-06

  Bäst i test!

  Jag var ute för nu ångstation när min 15-år gammal Tefal dog.

  Köpte en ny Tefal från NetonNet som var lika bra som den gamla sedan såg jag Philips' specs och bytt jag till denna.

  Lätt i vikt, överdimensionerad ångaggregat levererar massor med ånga och även den största uppdraget utförs snabbt och effektivt.

  /Dimi

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • bokwai 2016-06-10

   Enkelt och bra att fyller på.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 2400,0 Watt
Autoavkalkning Nej
Autoavstängning Ja
Stryksula Steamglide
Sladdlängd 1,8meter
Vattentank 1500ml
Sprayfunktion Ja
Ångpuff 340g/min
Ångkapacitet 120g/min
Övriga funktioner -
Dimensioner
Bredd 283,0 mm
Höjd 263,0 mm
Djup 424,0 mm
Vikt 5,0 kg
Övrigt
Färg Lila/vit
Medföljande tillbehör -
Bruksanvisning för nedladdning -

Produktbeskrivning

Philips PerfectCare - Ångstation med OptimalTemp-teknik

Ångstation för alla strykbara plagg såsom siden, linne, bomull eller kashmir utan att du behöver ändra inställning på på strykjärnet. Ångstationen ger ett snabbt resultat på alla textiler utan att riskera att de bränns eller blir glansiga. Det har aldrig varit enklare att stryka.

OptimalTemp

OptimalTemp är den enda tekniken som bibehåller en perfekt kombination av temperatur och ånga så att du inte behöver ändra temperaturen när du stryker olika material. Den perfekta kombinationen av ånga och temperatur är möjlig tack vare en Smart Control-processor som automatiskt ställer in rätt temperatur och HeatFlow-teknik ger en jämn balans mellan ånga och temperatur.

100 %

Ångstationen är 100 % användarvänlig eftersom du inte behöver göra några justeringar. Du kan stryka alla strykbara plagg utan att behöva vänta eller justera temperaturen. Den är till och m ed 100 % säger på ömtåliga material som silke, kashmir, ull och polyester.

Snabb uppvärmning

Philips PerfectCare når maximal ångnivå och en optimal temperatur på endast 2 minuter och du kan dessutom fylla på vatten när som helst utan att behöva stänga av ångstationen.

Bärlås

Strykjärnet är utrustat med ett "Carry lock" vilket tillåter dig att låsa fast strykjärnet i ångstationen för enkel transport.

Konstant ånga

Stationen har ett ångtryck på upp till 6,5 bar vilket gör att ångan tränger djupt in i tyget och gör strykningen snabb och enkel med svåra tyger. Konstant ångavgivning i upp till 120 g/min och en ångpuff på upp till 340 g är möjlig tack vare de små vattenmängderna som pumpas in i kokaren. 

Enkel avkalkning

Tack vare ett krångelfritt avkalkningssystem kalkar du enkelt och snabbt av din ångstation. Livslängden på din ångstation förlängs genom att hålla den ren och fräsch. På sidan av stationen finns en "kalk-plugg" som du plockar ut och rengör för avkalkning.

Automatisk avstängning

För en säker användning så stängs strykjärnet automatisk av sig själv om det inte används på 10 minuter. Dels för att spara energi och se till att du är inte behöver oroa dig för att du glömde stänga av det innan du åkte hemifrån.

Komplettera ditt köp

Rörets Ironing Board Next
(0 st)

Ångan släpps igenom tyget, vilket ger ett bättre strykresultat. Skiva med kraftig stoppning och benkonstruktion av 19 mm stålrör.

199:-

Titta även på

Philips PerfectCare Elite GC9622/20
(0 st)
 • 400 g ångpuff för bästa resultat
 • 6,5 bar ångtryck
 • Löstagbar vattentank på 1,8 liter

3 295:-

Philips Philips GC9246/02 GC9246/02 Philips PerfectCare - Ångstation med OptimalTemp-teknik Ångstation för alla strykbara plagg såsom siden, linne, bomull eller kashmir utan att du behöver ändra inställning på på strykjärnet. Ångstationen ger ett snabbt resultat på alla textiler utan att riskera att de bränns eller blir glansiga. Det har aldrig varit enklare att stryka. OptimalTemp OptimalTemp är den enda tekniken som bibehåller en perfekt kombination av temperatur och ånga så att du inte behöver ändra temperaturen när du stryker olika material. Den perfekta kombinationen av ånga och temperatur är möjlig tack vare en Smart Control-processor som automatiskt ställer in rätt temperatur och HeatFlow-teknik ger en jämn balans mellan ånga och temperatur. 100 % Ångstationen är 100 % användarvänlig eftersom du inte behöver göra några justeringar. Du kan stryka alla strykbara plagg utan att behöva vänta eller justera temperaturen. Den är till och m ed 100 % säger på ömtåliga material som silke, kashmir, ull och polyester. Snabb uppvärmning Philips PerfectCare når maximal ångnivå och en optimal temperatur på endast 2 minuter och du kan dessutom fylla på vatten när som helst utan att behöva stänga av ångstationen. Bärlås Strykjärnet är utrustat med ett "Carry lock" vilket tillåter dig att låsa fast strykjärnet i ångstationen för enkel transport. Konstant ånga Stationen har ett ångtryck på upp till 6,5 bar vilket gör att ångan tränger djupt in i tyget och gör strykningen snabb och enkel med svåra tyger. Konstant ångavgivning i upp till 120 g/min och en ångpuff på upp till 340 g är möjlig tack vare de små vattenmängderna som pumpas in i kokaren.  Enkel avkalkning Tack vare ett krångelfritt avkalkningssystem kalkar du enkelt och snabbt av din ångstation. Livslängden på din ångstation förlängs genom att hålla den ren och fräsch. På sidan av stationen finns en "kalk-plugg" som du plockar ut och rengör för avkalkning. Automatisk avstängning För en säker användning så stängs strykjärnet automatisk av sig själv om det inte används på 10 minuter. Dels för att spara energi och se till att du är inte behöver oroa dig för att du glömde stänga av det innan du åkte hemifrån. Strykjärn 4 3 1890 SEK 1890 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Kläd & Textilvård
 3. Strykjärn