Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ångstation med ångkapacitet på 90g/min!

Tefal GV5225E0

  Art.nr: 188370
 • Effekt: 2200 watt
 • Ångtryck: 4,2 bar
 • Konstant ånga 90 g/min
 • Högtrycksånga
 • Redo inom 2 minuter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Nypontanten 2014-09-17

  Full belåtenhet

  Hade en ångstation som var 14 år gammal, men fullt användbar. Tyvärr välte den ner från strykbrädan och kraschade. Kollade på net-on-net och såg detta alternativ, som faktiskt kostade 1/3 av vad vi gav för den förra. Strykjärnet har en mera praktisk form och är skönare att hålla, för övrigt lika bra som det gamla.
  Utomordentligt snabb leverans!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 2200,0 Watt
Autoavkalkning Ja
Autoavstängning Nej
Stryksula Ultragliss
Sladdlängd 2,1meter
Vattentank 1000ml
Sprayfunktion Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ångpuff Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ångkapacitet 90g/min
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 400,0 mm
Höjd 310,0 mm
Djup 285,0 mm
Vikt 5,0 kg
Övrigt
Färg Vit/Turkos
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Tefal GV5225E0 - Ångstation med högtrycksånga och extra lång sladd!

Tefal GV5225E0 är en ångstation som ger dig den extra ånga som behövs för att få dina kläder släta och fina. Den är snabb och effektiv utan att du får tumma på resultatet.

Ångfunktioner

GV5225E0 har ett ångtryck på 4,2 bar, vertikalånga, inställbara ångfunktioner och högtrycksånga för att du ska få det perfekta resultatet vid varje strykning. Den har även ett integrerat antikalk-system som reducerar ansamlingen av kalk i ångkammaren, vilket även förlänger livslängden på din ångstation.

Stor vattentank

Den löstagbara vattentanken har en kapacitet på 1 liter vilket ger upp till två timmars strykning utan att behöva påfyllning. Skulle du ha mycket att stryka är det inga problem då du kan fylla på vattentanken när som helst under användning. Ångstationen är klar att använda på bara två minuter.

 

 

 

 

Tefal Tefal GV5225E0 GV5225E0 Tefal GV5225E0 - Ångstation med högtrycksånga och extra lång sladd! Tefal GV5225E0 är en ångstation som ger dig den extra ånga som behövs för att få dina kläder släta och fina. Den är snabb och effektiv utan att du får tumma på resultatet. Ångfunktioner GV5225E0 har ett ångtryck på 4,2 bar, vertikalånga, inställbara ångfunktioner och högtrycksånga för att du ska få det perfekta resultatet vid varje strykning. Den har även ett integrerat antikalk-system som reducerar ansamlingen av kalk i ångkammaren, vilket även förlänger livslängden på din ångstation. Stor vattentank Den löstagbara vattentanken har en kapacitet på 1 liter vilket ger upp till två timmars strykning utan att behöva påfyllning. Skulle du ha mycket att stryka är det inga problem då du kan fylla på vattentanken när som helst under användning. Ångstationen är klar att använda på bara två minuter.         Strykjärn 5 1 899 SEK 899 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Kläd & Textilvård
 3. Strykjärn