Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Symaskin med 80 sömmar och automatisk nålträdare!

Singer 6180N

  Art.nr: 166142
 • 80 sömmar
 • 6 st 1-stegs knapphål
 • LCD display
 • SwiftSmart trädningssystem
 • Tryckknappar för sömval
2 690:-

Delbetala från 224:-/mån Info

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

OBH Nordica Noppa Bort Svart/2010
(14 st)
 • Snabb och smidig
 • Gör plaggen som nya
 • Batteridriven

99:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • ColourTones 2015-10-08

  Väldigt bra symaskin för ett bra pris

  Har använt den några gånger nu och är överlag väldigt nöjd med den. Den är lätt att använda och en får snygga resultat, även en nybörjare som jag förstår hur jag ska utföra olika grepp för att mitt projekt ska bli så bra som möjligt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • PetigKonsument 2015-02-11

  Mycket nöjd

  Har använt den ett par ggr och den har fungerat klanderfritt. Lätt att använda och snyggt resultat. Efter att har läst om några som haft problem med tråden, köpte jag kvalitets tråd som inte luddar av sig så mycket. Jag har inte haft problem hitintills.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • hej undrar om maskinen kan sy jeanstyg?

  bobbo 2013-05-10
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Motoreffekt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Antal sömmar 80st
Knapphål 6-stegs
Lampa Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Overlock Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Quiltning Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Spolstopp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Stygnbredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Stygnlängd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Syhastighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Vit
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Singer 6180N symaskin med 80 sömmar och automatisk nålträdare!

Singer är världens mest kända symaskinsmärke och tillverkar symaskiner av riktigt bra kvalitet med funktioner som är lätta att förstå och använda. Dessutom till ett mycket bra pris. Singer 6180N är en lättanvänd symaskin och kan därför användas av såväl nybörjare som de mer erfarna. Den har även utrustats med en del funktioner, som det specialutvecklade systemet SwiftSmart, som genom ett enda tryck kan träda tråden åt dig.

Singer 6180N har 80 olika sömtyper: 8 standard, 58 dekorativa, 8 stretch och 6 knapphålsömar. Symaskinen har en automatisk stygn inställning som ställer in optimal längd och bredd helt på egen hand. Det går även att välja själv manuellt om man önskar. Tack vare LCD displayen och de smarta knapparna väljer du önskad sömtyp med ett enkelt knapptryck.

Singer 6180 har även utrustats med ett förlängningsbord för större projekt såsom gardiner eller större bordsdukar. Utöver detta har den även automatisk sträckning av tyget för att säkerställa en rak och fin söm.

Symaskinen har fått ett "Snap-On" system för enkel av och påkoppling av pressfötterna. Det är bytt i ett nafs. Tack vare den inbyggda tillbehörslådan håller du reda på de olika fötterna samt rullar med undertråd eller andra tillbehör du kan tänkas ha. Nålläget kan ändras för enskilda projekt, till exempel att sy på blixtlås eller kantstickning. Stygn kan ställas in för en maximal bredd på 6,5 mm för att skapa attraktiva satin och dekorsömmar.

Komplettera ditt köp

OBH Nordica Noppa Bort Svart/2010
(14 st)
 • Snabb och smidig
 • Gör plaggen som nya
 • Batteridriven

99:-

Singer Singer 6180N 6180N Singer 6180N symaskin med 80 sömmar och automatisk nålträdare!Singer är världens mest kända symaskinsmärke och tillverkar symaskiner av riktigt bra kvalitet med funktioner som är lätta att förstå och använda. Dessutom till ett mycket bra pris. Singer 6180N är en lättanvänd symaskin och kan därför användas av såväl nybörjare som de mer erfarna. Den har även utrustats med en del funktioner, som det specialutvecklade systemet SwiftSmart, som genom ett enda tryck kan träda tråden åt dig.Singer 6180N har 80 olika sömtyper: 8 standard, 58 dekorativa, 8 stretch och 6 knapphålsömar. Symaskinen har en automatisk stygn inställning som ställer in optimal längd och bredd helt på egen hand. Det går även att välja själv manuellt om man önskar. Tack vare LCD displayen och de smarta knapparna väljer du önskad sömtyp med ett enkelt knapptryck.Singer 6180 har även utrustats med ett förlängningsbord för större projekt såsom gardiner eller större bordsdukar. Utöver detta har den även automatisk sträckning av tyget för att säkerställa en rak och fin söm.Symaskinen har fått ett "Snap-On" system för enkel av och påkoppling av pressfötterna. Det är bytt i ett nafs. Tack vare den inbyggda tillbehörslådan håller du reda på de olika fötterna samt rullar med undertråd eller andra tillbehör du kan tänkas ha. Nålläget kan ändras för enskilda projekt, till exempel att sy på blixtlås eller kantstickning. Stygn kan ställas in för en maximal bredd på 6,5 mm för att skapa attraktiva satin och dekorsömmar. Symaskiner 4 2 2690 SEK 2690 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Kläd & Textilvård
 3. Symaskiner