Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Luftavfuktare med luftflöde på 120m3/tim

Bionaire BD10-I

  Art.nr: 188679
 • Löstagbar vattentank
 • Vattantank: 2 liter
 • Avfuktar 10l / 24h
 • Luftflöde: 120m3/h
 • Konstant avfuktning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • JimmyE 2015-09-12

  Mycket bra.

  Den gör verkligen sitt jobb. Använder den nere i källaren och tvättstugan. Bra pris o snabb leverans.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Dansken44 2014-12-02

  bästa köp av avfuktare

  En väldig bra och smidig avfuktare och väldig enkel att hantere och den torkar klädorna på ett dygn och så är den okay tyst.
  jag är mycket nöjd med köpet.
  Michael

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • karinn 2013-10-12

  bra köp

  använder i tvättstugan i källaren, och istället för ca 30 timmars torktid tar det nu ca fem!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Display Nej
Kapacitet avfuktning 10 liter/dygn
Strömförbrukning (Max) 220,0 Watt
Luftflöde 120 m³/tim
Antal hastigheter Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Rumstorlek (upp till) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudnivå Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Timer Ja
Kapacitet (vattentank) 2,0liter
Autoavstängning Nej
Fjärrkontroll Nej
Temperatur (lägst) -
Temperatur (högst) -
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Vit
Medföljande tillbehör -
Bruksanvisning för nedladdning -

Produktbeskrivning

Bionaire - Luftavfuktare med timer och tystgående läge

Effektiv luftavfuktare från Bionaire Luftavfuktaren har ett luftflöde på 120m3/tim vilket ger en total vatten extraction på 10 liter per dygn.

Den löstagbara vattentanken har en kapacitet på 2 liter. Luftfiltret är löstagbart även det så att det enkelt går att byta ut när det behövs. Man måste inte använda vattentanken för att bli av med vattnet utan luftavfuktaren levereras även med en slang som du kan låta rinna direkt ut i avloppet så kan avfuktaren stå igång hela tiden i de fall de krävs, t.ex tvättstugan.

På reglaget på ovansidan ställer du enkelt in önskad luftfuktighet. Bärhandtagen gör det smidigt att flytta på avfuktaren.

Fukt är väsentligt för ett behagligt och hälsosamt liv.

För lite fukt kan leda till torr hud, irriterande ögon och hals. För mycket underlättar för mögel, dammkvalster och andra allergener. Lösningen? Reglera lätt luftfuktigheten i ditt hem med luftfuktare och avfuktare från Bionaire. Bionaire strävar efter att hjälpa dig att uppnå en ren inomhusmiljö med kompakta, stilfulla och energieffektiva avfuktare.

Avfuktare fungerar som en luftkonditionering som har både varma och kalla slingor i samma låda. En fläkt drar fuktig luft från rummet över den kalla slingan och kondenserar fukten och samlar upp vattnet från luften. Luften passerar sedan över den varma slingan för att värma upp den till dess ursprungliga temperatur och släppa ut den i rummet igen.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Woods MRD 14
(2 st)
 • Upp till 60 kvm
 • För badrum, mindre källare och tvättstugor
 • Tystgående

1 795:-

Bionaire Bionaire BD10-I BD10-I Bionaire - Luftavfuktare med timer och tystgående lägeEffektiv luftavfuktare från Bionaire Luftavfuktaren har ett luftflöde på 120m3/tim vilket ger en total vatten extraction på 10 liter per dygn.Den löstagbara vattentanken har en kapacitet på 2 liter. Luftfiltret är löstagbart även det så att det enkelt går att byta ut när det behövs. Man måste inte använda vattentanken för att bli av med vattnet utan luftavfuktaren levereras även med en slang som du kan låta rinna direkt ut i avloppet så kan avfuktaren stå igång hela tiden i de fall de krävs, t.ex tvättstugan.På reglaget på ovansidan ställer du enkelt in önskad luftfuktighet. Bärhandtagen gör det smidigt att flytta på avfuktaren.Fukt är väsentligt för ett behagligt och hälsosamt liv.För lite fukt kan leda till torr hud, irriterande ögon och hals. För mycket underlättar för mögel, dammkvalster och andra allergener. Lösningen? Reglera lätt luftfuktigheten i ditt hem med luftfuktare och avfuktare från Bionaire. Bionaire strävar efter att hjälpa dig att uppnå en ren inomhusmiljö med kompakta, stilfulla och energieffektiva avfuktare.Avfuktare fungerar som en luftkonditionering som har både varma och kalla slingor i samma låda. En fläkt drar fuktig luft från rummet över den kalla slingan och kondenserar fukten och samlar upp vattnet från luften. Luften passerar sedan över den varma slingan för att värma upp den till dess ursprungliga temperatur och släppa ut den i rummet igen. Luftavfuktare 4,7 3 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Klimat & AC
 3. Luftavfuktare