Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Luftavfuktare med LCD-display och en kapacitet på 14 liter

Mitsubishi MJ-E16VX / MJ-E14CG

  Art.nr: 174959
 • LCD-display
 • Effektiv tork/tvätt-funktion
 • On/Off-timer
 • Automatisk luftriktare
 • Barnlås

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(20 st)

 • Larhal31 2015-12-26

  Tyst och effektiv

  Väldigt nöjd.
  Den är otroligt tyst och torkar tvätten snabbt o bra
  Plus för att man enkelt kan koppla på en slang i stället för behållaren

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Hemmets 2015-10-03

  Tyst och tillförlitlig.

  Vi satte den i tvättstugan har haft fukt problem i sommar.
  Den har fungerat över förväntan och vi är mycket nöjda.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Buzzola 2015-09-27

  Äkta japansk kvalitet

  Underbar produkt. Använder den för att torka tvätt. Det som innan tog ett dygn, tar nu bara några timmar. Tyst och vibrationsfri. Många olika inställningar. Ska även använda den i husvagnen för att driva ur fukt som samlas i dynor och madrasser.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • EC00 2015-09-15

  Torkar tvätten på nolltid

  Vi ställde den i tvättstugan och tvätten torkar snabbt nu. Borde köpt en mycket tidigare. All konstig lukt försvann också.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • dewinter 2015-08-22

  Sköter sig själv och är tyst

  Köpte den för att hålla koll på luftfuktigheten i ett sutteränghus med mekanisk frånluft samt som tork av tvätt.

  Vi har nu haft den en månad och den håller luftfuktigheten under 55% enligt önskemål samt är perfekt hjälp att torka hängd tvätt.

  Den sköter sig själv, det enda vi gjort är att tömt vattnet. Något den säger till med pipljud när behållaren är full. Den har möjlighet att koppla in slang om man har en golvbrunn där den skall stå vilket vi inte har.

  Den är enkel att ställa in, visar aktuell luftfuktighet och designmässigt ser den inte helt malplacerad då den står i vår gillestuga.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Funderar på att sätta avfuktaren i en krypgrund på 100 m². Har den termostatfunktion eller att när rätt fuktighetstemp. är uppnått att den stänger av driften? Tacksam för svar.

  Alkar00743 2014-08-13
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Denna luftavfuktare kommer att fungera utmärkt till det utrymmet. Ett rum på ca 50m2 och en luftfuktighet på 85-90% ger ungefär 7l vatten. Denna klarar av ca 14l vatten per 24h.

   SebastianNetOnNet 2014-10-03
  • Ja. Man ställer in önskar luftfuktighet i intervaller om 5%, från 50% till 70% (tror jag) och sen kör den tills den kommer ner till önskad nivå. Min har jag ställt in på 55% och nu står det på displayen att det är 53% för tillfället, så då stänger den av avfuktningsfunktionen, bara displayen är på där det står aktuell luftfuktighet. Så fort det överstiger det värdet som du ställt in så kickar den igång igen.

   Goggalor 2014-11-09

Teknisk specifikation

Allmänt
Display Ja
Kapacitet avfuktning 14 liter/dygn
Strömförbrukning (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Luftflöde 104 m³/tim
Antal hastigheter 4st
Rumstorlek (upp till) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudnivå 41 dB
Timer Ja
Kapacitet (vattentank) 4,0liter
Autoavstängning Ja
Fjärrkontroll Nej
Temperatur (lägst) 1°C
Temperatur (högst) 35°C
Dimensioner
Bredd 384,0 mm
Höjd 570,0 mm
Djup 190,0 mm
Vikt 11,7 kg
Övrigt
Färg Vit/Grå
Medföljande tillbehör Fotokatalytiskt filter i två lager. Utbytbart samt tvättbart i vatten.
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Avfuktare som enkelt kan flyttas runt från rum till rum i hela huset. Den smala designen gör den enkel att ställa intill väggen. Du kan också torka tvätt genom att ställa in avfuktaren på torka-tvätt-funktionen.

Luftavfuktare - Canvac Q Air D14

Efter flera år av försäljnings succé och Bäst i Test utmärkelser har Mitsubishi VX 16 uppdaterats och namn ändrats till Canvac Q Air D14!

En smal, lätt och enkel luftavfuktare. Maskinen är väldigt enkel att flytta på vilket gör det perfekt för dig som har den placerad i badrummet, tvättstugan eller källarutrymmet. Vattentanken rymmer hela 4 liter vilket gör att du inte behöver tömma luftavfuktaren allt för ofta. Denna avfuktare är effektiv vid låga temperaturer och den har ett smart filter som gör att det inte blir någon dålig lukt i det utrymme där den används.

Luftavfuktaren har också en off-timer som gör att du har enkel och snabb kontroll över hur länge den är igång. Avfuktaren har även en LCD-display som gör det tydligt för dig att se både kapacitet, filterrengöring och mycket mer. En annan smart funktion som denna luftavfuktare har är att den är utrustad med ett barnlås. Perfekt för dig med en stor barnfamilj eller för er som tänkt skaffa barn.

Intelligent Torkning av tvätt

En finess har tillkommit på begäran av Canvac, Tvätt tork programmet har förbättrats så att maskinen stänger av när den uppnått rätt luftfuktighet, tidigare var det en fast tid. Det innebär att ytterligare energibesparingar gjorts möjliga. Ni känner igen den uppdaterade maskinen på att den har en gul startknapp, tidigare var den vit.

Garanti

Det är 5 års garanti på kompressorn i avfuktaren och 2 år på övriga delar.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Woods DS40
(2 st)
 • Avger varm, torr luft uppåt
 • Energisnålare än torktumlare/skåp
 • Torkar en maskin tvätt på 2-4 timmar

4 390:-

Mitsubishi Mitsubishi MJ-E16VX / MJ-E14CG 51-002 Avfuktare som enkelt kan flyttas runt från rum till rum i hela huset. Den smala designen gör den enkel att ställa intill väggen. Du kan också torka tvätt genom att ställa in avfuktaren på torka-tvätt-funktionen.Luftavfuktare - Canvac Q Air D14Efter flera år av försäljnings succé och Bäst i Test utmärkelser har Mitsubishi VX 16 uppdaterats och namn ändrats till Canvac Q Air D14!En smal, lätt och enkel luftavfuktare. Maskinen är väldigt enkel att flytta på vilket gör det perfekt för dig som har den placerad i badrummet, tvättstugan eller källarutrymmet. Vattentanken rymmer hela 4 liter vilket gör att du inte behöver tömma luftavfuktaren allt för ofta. Denna avfuktare är effektiv vid låga temperaturer och den har ett smart filter som gör att det inte blir någon dålig lukt i det utrymme där den används.Luftavfuktaren har också en off-timer som gör att du har enkel och snabb kontroll över hur länge den är igång. Avfuktaren har även en LCD-display som gör det tydligt för dig att se både kapacitet, filterrengöring och mycket mer. En annan smart funktion som denna luftavfuktare har är att den är utrustad med ett barnlås. Perfekt för dig med en stor barnfamilj eller för er som tänkt skaffa barn.Intelligent Torkning av tvättEn finess har tillkommit på begäran av Canvac, Tvätt tork programmet har förbättrats så att maskinen stänger av när den uppnått rätt luftfuktighet, tidigare var det en fast tid. Det innebär att ytterligare energibesparingar gjorts möjliga. Ni känner igen den uppdaterade maskinen på att den har en gul startknapp, tidigare var den vit.GarantiDet är 5 års garanti på kompressorn i avfuktaren och 2 år på övriga delar. Luftavfuktare 4,8 20 3790 SEK 3790 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Klimat & AC
 3. Luftavfuktare