Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Luftfuktare för en balanserad luftfuktighet

OBH Nordica HUMIDIFR ULTRASONIC/6162

  Art.nr: 175245
 • Lämplig för rum upp till 50 m²
 • Vattenfilter
 • Display med touchkontroll
 • Timerfunktion med 3 inställningar
 • Automatisk avstängning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Lupo 2013-03-06

  Låter mycket

  Fungerar mycket bra men blev överaskad över att ljudnivån är något hög pg av surrand fläkt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • paxpa 2013-02-08

  Nej

  Köpte två st till ett rum på 60kvm. Visar aldrig mer än 26% fuktighet trots dom pumpar ut 16l/dygn. Efter två veckor så har den ena lagt av och den andra har börjat pipa och blinka att vattnet är slut trots halvfull tank....
  Svår att rengöra i kammaren så där samlas en del och medföljande borste är ett enda skämt.

  Eller
  Avbryt
 • Antonn 2012-11-25
  Topp 500 skribent

  Dyr men prisvärd jämfört billigare luftfuktare

  Bor i äldre lägenhet med torr luft, samt astma. Var i butik och kollade först in billigare alternativ, men kvaliten på dom kändes billigare. Är ingen som jagar märken, men OBH brukar ju borga för en viss kvalite. Har bara haft den ca 3 veckor, så ingen långtids recension.

  -Kvaliten känns mkt bättre jämfört andra.
  -Enkel fylla på vatten.
  -Enkel förstå ifall läser på lite i instruktion
  -Stänger av sig själv efter då vald luftfukt uppnåtts i luften.
  -Inte så tyst, kanske pyser tystare ifall väljer lägre fukteffekt (ånga).
  - Då kört med den i vardagsrummet bland alla blommor så kände man fukten i luften då klev in i vardagsrummet. Detta efter första påfyllningen.
  -Går tända den blå belysning i den blå ringen. Så blir lite av en snygg "möbel" på kvällarna.

  Summa: Dyrare än de flesta andra luftfuktare, men känns ändå som klokaste valet av alla jag tittat på. Hoppas OBH märket borgar för att den skall hålla en längre tid framöver. Vag jag sett efter 3 veckor tror jag det kommer göra det. Så fyra stjärnorna för kvaliten, funktion och design.. Inte för priset som kunde ha vart bättre.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Antonn 2012-12-23

   Antonn

   Då inte går ändra i sin tidigare recension får jag kommentera istället... Nu efter 1 månad så har följande hänt. Var iväg på jobb en vecka och då kom hem och skulle starta den så : - Lampan i mitten fungerar inte - Läcker som ett såll (tur hade stor djup bricka under) - Kommer ingen ånga, varken varm eller kall Inte ok för en luftfuktare över tusenlappen endast en månad gammal ...

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

OBH Nordica 6162 - Luftfuktare för en balanserad luftfuktighet

Luftfuktare som genom ultraljudsteknik alstrar varm eller kall ånga för ett optimalt inomhusklimat. En balanserad luftfuktighet lindrar torr hy och irriterade ögon samt hjälper till att minska damm och bakterier i hemmiljö.

Den inbyggda hygrostaten gör det enkelt att ställa in önskad nivå på luftfuktigheten (30–70%). På displayen med touchkontroll gör du lätt dina inställningar till dina precisa önskemål.

Luftfuktaren OBH Nordica 6162 har en timerfunktion där du kan välja mellan 3 olika inställningar för att köra den som på ett schema. Den har även automatisk avstängning så du aldrig behöver fundera på om du har stängt av den eller inte.

En luftfuktare skall alltid placeras på fukttåliga ytor.

Egenskaper

 • Lämplig för rum upp till 50 m²
 • Vattenfilter
 • Display med touchkontroll
 • Timerfunktion med 3 inställningar
 • Automatisk avstängning
 • Låg ljudnivå
 • Ställbar nivå
 • Vikt: 3,9kg
OBH Nordica OBH Nordica HUMIDIFR ULTRASONIC/6162 HUMIDIFR ULTRASONIC/6162 OBH Nordica 6162 - Luftfuktare för en balanserad luftfuktighetLuftfuktare som genom ultraljudsteknik alstrar varm eller kall ånga för ett optimalt inomhusklimat. En balanserad luftfuktighet lindrar torr hy och irriterade ögon samt hjälper till att minska damm och bakterier i hemmiljö.Den inbyggda hygrostaten gör det enkelt att ställa in önskad nivå på luftfuktigheten (30–70%). På displayen med touchkontroll gör du lätt dina inställningar till dina precisa önskemål.Luftfuktaren OBH Nordica 6162 har en timerfunktion där du kan välja mellan 3 olika inställningar för att köra den som på ett schema. Den har även automatisk avstängning så du aldrig behöver fundera på om du har stängt av den eller inte.En luftfuktare skall alltid placeras på fukttåliga ytor.EgenskaperLämplig för rum upp till 50 m²VattenfilterDisplay med touchkontrollTimerfunktion med 3 inställningarAutomatisk avstängningLåg ljudnivåStällbar nivåVikt: 3,9kg Luftfuktare 3 3 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Klimat & AC
 3. Luftfuktare