Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Luftfuktare för en balanserad luftfuktighet

OBH Nordica Pure Comfort Total Contr.

  Art.nr: 195480
 • Lämplig för rum upp till 120 m3
 • Vattentank: 6 liter
 • Display med touchkontroll
 • Timerfunktion med 12 inställningar
 • Automatisk avstängning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(8 st)

 • LBK73 2016-03-20

  Svårinställd

  Inställningsknapparna med touchfunktion är värdelösa. Det krävs envishet och ett ihärdigt tryckande för att lyckas med inställningen. Har man väl lyckats med det så fungerar den bra.

  Eller
  Avbryt
 • SELXG 2016-02-25

  Hopplösa knappar

  Har använt denna snart ett år nu. På plus-sidan gör den bra ånga och är sovrumstyst. Men nån designer måste helt ha missat att tänka på användningen i sovrum. Dom blå lysdioderna är störande och om tanken blir tom så skriker den på hjälp... Men största missen är ändå knapparna: varje gång jag fyllt på tanken så måste jag kämpa med knapparna för att kunna ställa in önskad fuktnivå m.m. Har till slut bestämt mig för att reklamera den (vet en kompis som gjort samma sak med samma modell).

  Om du funderar på en luftfuktare - köp Wilfa Hue-6B i stället! Ungefär samma funktion men kostar hälften så mycket och har knappar som fungerar. Har kört en sån i arbetsrummet ett halvår och är jättenöjd!

  Eller
  Avbryt
 • Xrim 2016-01-31
  Topp 1000 skribent

  Hur bra som helst!!!

  Den har fått tuffa på i en vecka non stopp. Tyst, lätt att ställa in och ett fack för luktoljor (frun blev glad). Den är lätt att rengöra. Kalkfiltret omnämns inte i manualen men man hittar en bit "filt" i maskinen som vart helt täck med kalk. Detta rengjordes med ättikslösning, tillsammans med resten. Om nu detta är filterlösningen är denna genial, då man till skillnad till andra luftfuktare inte behöver pynta 300kr varannan månad (det dubbla för fuktare med samma kapacitet som denna).

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • JojoFarang 2015-03-05

  Värd de extra hundralapparna!

  Tillräckligt tyst för att ha i sovrummet nattetid, har använt nässpray många år men har nu nästan helt slutat, tvätta den enligt instruktion innan användning annars avger den en frän doft!! Min 7e luftfuktare, den första jag kunnat ha i sovrummet utan att störas av ett förbannat brummande!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • DryEyes 2014-11-07

  Bra luftfuktare

  Jag har besvärats av mycket torra ögon främst vid datorarbete på jobbet. Denna luftfuktare producerar mycket ånga och har hjälpt mig till en del. Den bästa hjälpen får jag dock fått av att lägga en liten sträng av salvan Oculentum simplex innanför det nedre ögonlocket.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Manualer och dokumentation
Manual

Produktbeskrivning

OBH Nordica Pure Comfort Total Control Ultrasonic

Luftfuktare som genom ultraljudsteknik alstrar varm eller kall ånga för ett optimalt inomhusklimat. En balanserad luftfuktighet lindrar torr hy och irriterade ögon samt hjälper till att minska damm och bakterier i hemmiljö.

Den inbyggda hygrostaten gör det enkelt att ställa in önskad nivå på luftfuktigheten (40–80%). På displayen med touchkontroll gör du lätt dina inställningar till dina precisa önskemål.

Luftfuktaren OBH Nordica 6164 har en timerfunktion där du kan välja mellan 12 olika inställningar för att köra den som på ett schema. Den har även automatisk avstängning så du aldrig behöver fundera på om du har stängt av den eller inte.

En luftfuktare skall alltid placeras på fukttåliga ytor.

Egenskaper

 • Lämplig för rum upp till 120 m3
 • Vattentank: 6 liter
 • Display med touchkontroll
 • Timerfunktion med 12 inställningar
 • Automatisk avstängning
 • Kalkfilter
 • Låg ljudnivå
 • Ställbar nivå

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

OBH Nordica OBH Nordica Pure Comfort Total Contr. 6164 OBH Nordica Pure Comfort Total Control UltrasonicLuftfuktare som genom ultraljudsteknik alstrar varm eller kall ånga för ett optimalt inomhusklimat. En balanserad luftfuktighet lindrar torr hy och irriterade ögon samt hjälper till att minska damm och bakterier i hemmiljö.Den inbyggda hygrostaten gör det enkelt att ställa in önskad nivå på luftfuktigheten (40–80%). På displayen med touchkontroll gör du lätt dina inställningar till dina precisa önskemål.Luftfuktaren OBH Nordica 6164 har en timerfunktion där du kan välja mellan 12 olika inställningar för att köra den som på ett schema. Den har även automatisk avstängning så du aldrig behöver fundera på om du har stängt av den eller inte.En luftfuktare skall alltid placeras på fukttåliga ytor.Egenskaper Lämplig för rum upp till 120 m3 Vattentank: 6 liter Display med touchkontroll Timerfunktion med 12 inställningar Automatisk avstängning Kalkfilter Låg ljudnivå Ställbar nivå Luftfuktare 3,6 8 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Klimat & AC
 3. Luftfuktare