Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Luftfuktare för rum på upp till hela 125 m²

Wilfa Hue-6B

  Art.nr: 177769
 • Lämplig för rum på upp till 125 m²
 • Ultrasonisk luftfuktare producerar varm eller kall ånga
 • Maximal luftfuktkapacitet på 400 ml/h
 • Timerfunktion, 1-12 timmar
 • Indikator för tom vattentank
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(27 st)

 • Yasmine 2016-07-11

  Gör sitt jobb

  Gör sitt jobb! Mycket bra och stilren luftfuktare. Lägenheten känns fräschare och lättare att andas i.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • HGFm 2015-12-03

  Kass fuktmätning

  Köpte en Wilfa Hue-6B. Jag ställde in den på: Relativ fuktigher = 60%; Ångmängd = steg 2; Värme = steg 1; Den reglerade fuktigheten någorlunda bra i knappt en vecka, då den inbyggda fuktmätningen låste sig i max-läget 80%, och därmed producerade den ingen ånga. Jag provade alternativa inställningar på relativ fuktigher, ångmängd och värme, men med samma resultat. Jag tömde den på vatten och lät den stå en dag och provade igen, men det hjälpte inte. Jag fick den utbytt mot en likadan, men den uppförde sig likadant. Den interna fuktmätning fungerar inte, och denna luftfuktare kan bara regleras manuellt.
  Jag bytte ut den mot en OBH Nordica 6164, som fungerar bra.
  Heder åt Netonnets kundservice som hanterade reklammationerna utan argumentation.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Rand 2015-11-23

  Varning trasig år 2 och läcker. Köp inte.

  Jag har en sån här köpt för ett år sedan. Efter rengöring och förvaring över sommaren var det dags för återstart nu i november. Vid första försöket lät den illa, men det gick över efter någon timma. Vid andra fyllningen slutade den inte när tanken var tom och maskinen kändes varm (körde med kall ånga). Fyllde på igen och startade. Denna gång producerade den ingen ånga alls och efter en stund upptäckte jag ett ganska stort läckage. Det här är naturligtvis fullständigt oacceptabelt och jag måste varna alla för produkten. Jag har mycket mjukt vatten och har därför inte haft problem att hålla den kalkfri.

  Eller
  Avbryt
 • donut 2015-11-17
  Topp 500 skribent

  Mycket nöjd med denna produkt

  Lätt att använda, lagom storlek
  Helt ok design, smälter in fint.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Maartin 2015-04-08

  Helt okej luftfuktare för ett sådant pris.

  Jag har märkt av en del negativa aspekter:
  - Det kan vara tungt att fylla om man är väldigt gammal/har nedsatt funktion i händerna.
  - Den har 3 olika nivåer där den sprutar olika mängder vatten, 1, 2 och 3 varav 1 är den lägsta. Jag har prövat att sätta den på olika höjder men oavsett vad jag än gör så blir det alltid blött där den "sprutar" efter ett tag OM jag kör på 2 och 3. 1an fungerar bra.
  - Hyffsat starkt neonljus som kan vara irriterande om man har den i sovrummet.
  - Hygrometern visar felaktig luftfuktighet vilket gör att funktionen där du ställer in den att behålla en viss luftfuktighet inte fungerar.
  - Vattentanken håller inte alls lika länge som jag läst på faktabladen, när jag kör konstant på lägsta så håller det inte ens 24 timmar = blir en del vattenbyten om du ska ha den på varje dag.

  Positiva aspekter:
  - Låg ljudnivå
  - Kan du ha den igång i flera timmar (t.ex. medan du går till jobbet) så räcker det att ha den på 1an tills du kommer hem. Den har täckt ca 40m2 för mig och har blivit som en tropisk djungel om jag kört den på 1an varje dag medan jag är på jobbet.
  - Haft väldigt problem med torrhet i halsen denna vinter men denna vara hjälpte otroligt mycket för det.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Wilfa HUE-6B är en luftfuktare som justerar luftfuktighetsnivå i rum på upp till 125 kvadratmeter. Maskinen har en digital display med touchpanel för full översikt av fuktnivån och maskinens funktioner.

Wilfa HUE-6B är en ultrasonisk luftfuktare som kan producera både varm (400ml/h) och kall ånga (300 ml/h). Inbyggd hygrostat gör det enkelt att ställa in önskad nivå av fuktighet.

Maskinen har en inbyggd indikator för om vattentanken går tom. Dessutom har den inbyggd jonisering som tar död på bakterier.

Godkänd av NEMKO.

Mått: 338x244x380
Volym vattenbehållare: 6 liter
Märkeffekt kall ånga: 30W
Märkeffekt varm ånga: 130W

Klicka här för att ladda ner bruksanvisning till Wilfa HUE-6B luftfuktare (.pdf, ca 0,5MB)

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Wilfa Wilfa Hue-6B 601202 Hue-6B Wilfa HUE-6B är en luftfuktare som justerar luftfuktighetsnivå i rum på upp till 125 kvadratmeter. Maskinen har en digital display med touchpanel för full översikt av fuktnivån och maskinens funktioner.Wilfa HUE-6B är en ultrasonisk luftfuktare som kan producera både varm (400ml/h) och kall ånga (300 ml/h). Inbyggd hygrostat gör det enkelt att ställa in önskad nivå av fuktighet.Maskinen har en inbyggd indikator för om vattentanken går tom. Dessutom har den inbyggd jonisering som tar död på bakterier.Godkänd av NEMKO.Mått: 338x244x380Volym vattenbehållare: 6 literMärkeffekt kall ånga: 30WMärkeffekt varm ånga: 130WKlicka här för att ladda ner bruksanvisning till Wilfa HUE-6B luftfuktare (.pdf, ca 0,5MB) Luftfuktare 3,9 27 899 SEK 899 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Klimat & AC
 3. Luftfuktare