Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Luftrenare för en bättre inomhusmiljö

Wilfa Ap-4

  Art.nr: 177758
 • Avancerat aktivt filtersystem
 • Bra mot astma och allergier
 • 4-stegs fläkthastighet
 • Låg ljudnivå

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Norrbotten123 2016-01-21

  Wilfa AP-4

  Köpte denna och kört den någon vecka och märker betydlig bättre luftkvalitet, tar bort matos vid ozonläge, kör den ett par timmar varje dag Rekommenderar denna luftrenare.
  Synd bara att filter är väldigt dyra, minus för de

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Goggalor 2014-11-09

  Man märker skillnad

  Jag köpte den här luftrenaren eftersom min dotter har astma och jag kan tänka mig att prova på vad som helst för att få henne att andras bättre.

  Man kom igång rätt så fort med den, men manualen är lite konstigt strukturerad. Jag avvek från manualen och testade att bara trycka på de olika knapparna för att se vad som hände. Nu har jag koll på den och låter den bara stå och surra hela dagarna.

  Kvalitetsintrycket tyckte jag var sådär. Knapparna känns plastiga och billiga, den stora plastluckan på framsidan känns också billig. Men men, det spelar inte så stor roll på det stora hela.

  Jag har ställt den nära sovrummen så jag drar ner fläkthastigheten till lägsta på natten. Då tycker jag knappt att jag hör den, även fast den bara står några meter från mitt huvud. Jag är iofs inte särskilt känslig för ljud när jag ska sova.

  Jag ställde den på övervåningen och man känner direkt när man går upp för trappan att luften är annorlunda på övervåningen. Speciellt när man har kört ozon-läget ett tag.

  Jag skulle kunna tänka mig att köpa fler och ställa ut lite överallt i huset, just eftersom luften blir så mycket fräschare. Vi bor i ett gammalt hus med fuktig källare och jag-vet-inte-vad i golv och väggar. Då känns det skönt att rena luften, speciellt när man har småbarn.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Amistad 2013-02-11

  Mycket bra

  Efter tre veckor användning: ljudlös på 1 läge, skön bris (icke störande fläktljud!) på 2ans och hörs på 3an, men då är det riktigt drag vid utblåsgallret. Ozonfunktionen märks nästan direkt, ger en viss känsla av luften efter åskan, fast mycket tydligare. Antagligen fungerar jonisering och UV lika bra. Filterytorna är stora och kvalité hög. Lätt att flytta från rum till rum, trevlig display. Då jag gillar knappar och blink är designen viktig för mig och den är tilltalande.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Dålig luft är inte bara otrevligt, det kan i förlängningen leda till hälsoskador, även om du sedan tidigare inte har astma eller är allergisk. Luften där du befinner dig kan du kanske inte göra så mycket åt, men Wilfa AP-4 luftrenare kan ge dig väsentligt bättre luft hemma eller på din arbetsplats.

Wilfa AP-4 luftrenare har ett aktivt filtersystem med 3 filter: förfilter, HEPA och aktivt kolfilter. Det avancerande filtersystemet filtrerar ut allergener, skadliga gaser och ultrafina partiklar som inkluderar bakterier, virus och lukt.

Luftrenaren har också en intelligent sensor som automatiskt registrerar gas och lukt och väljer passande hastighetsinställning för optimal luftkvalitet. Wilfa AP-4 har en tystgående ”sleep”-funktion, endast 22 dB, och 4-stegs fläkthastighet för att passa alla olika inomhusförhållanden. Lämpad för rum på upp till 46 kvadratmeter.

Godkänd av NEMKO.

Storlek: 610x345x215
Vikt: 7,5 kg
Längd nätkabel: 2,5 meter

Klicka här för att ladda ner bruksanvisning till Wilfa AP-4 luftrenare (.pdf, ca 3MB)

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Wilfa Wilfa Ap-4 601513 Ap-4 Dålig luft är inte bara otrevligt, det kan i förlängningen leda till hälsoskador, även om du sedan tidigare inte har astma eller är allergisk. Luften där du befinner dig kan du kanske inte göra så mycket åt, men Wilfa AP-4 luftrenare kan ge dig väsentligt bättre luft hemma eller på din arbetsplats.Wilfa AP-4 luftrenare har ett aktivt filtersystem med 3 filter: förfilter, HEPA och aktivt kolfilter. Det avancerande filtersystemet filtrerar ut allergener, skadliga gaser och ultrafina partiklar som inkluderar bakterier, virus och lukt.Luftrenaren har också en intelligent sensor som automatiskt registrerar gas och lukt och väljer passande hastighetsinställning för optimal luftkvalitet. Wilfa AP-4 har en tystgående ”sleep”-funktion, endast 22 dB, och 4-stegs fläkthastighet för att passa alla olika inomhusförhållanden. Lämpad för rum på upp till 46 kvadratmeter.Godkänd av NEMKO.Storlek: 610x345x215Vikt: 7,5 kgLängd nätkabel: 2,5 meterKlicka här för att ladda ner bruksanvisning till Wilfa AP-4 luftrenare (.pdf, ca 3MB) Luftrenare 4,7 3 2290 SEK 2290 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Klimat & AC
 3. Luftrenare