Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Smoothie-blender med två muggar att ta med

Andersson SMR 1.0

  Art.nr: 191078
 • Effekt: 250 W
 • 2st 500ml muggar
 • 2st lock till muggarna
 • Lätt att rengöra
 • Kompakt design
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(16 st)

 • Kickieree 2016-07-07

  Värd sitt pris!

  Då jagande har något att jämföra med. Så är denna verkligen prisvärd! Absolut inte haft några problem. Smoothies på yoghurt, bär,banan,kiwi och is är det vi gjort på änsålänge!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2016-01-05

  Dålig...

  Denna mixer är helt ärligt en av de sämsta jag någonsin har ägt! Har inte ägt den så länge men redan då jag fick den så krånglade den. Vid första användningen så mixtrades inte något som jag hade i även fast jag sedan testade med vätska men det blev inte så mycket bättre. Skulle absolut inte rekommendera denna vara till någon.

  Eller
  Avbryt
 • Adam87 2015-10-09

  Över förväntan

  Maskinen känns billig men den funkar än. Jag använder den väldigt ofta. Går väldigt enkelt att ha i yoghurt, banan, kiwi, och apelsinjuice och det blir supergott. Mycket bra muggar med ordentligt lock så man kan ta med sig eller ställa i kylen. Två saker att klaga på. Ibland kan det vara lite svårt att få fast muggen i maskinen och är den inte i så slirar motorn. Andra grejen som jag ser flera användare klagat på och som jag själv råkat ut för var att jag efter rengöring av kniven missade att tätningslisten hamnade snett och då läckte det ut när man körde maskinen. Men det har bara hänt en gång och det är bara att kolla att den inte lossnar så är det ingen fara

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • fatima07 2015-06-07

  Muggarna har dålig kvalitet.

  Jag tycker att det är jättebra jämfört med priset men det ända sak som jag inte gillade var att locket på muggarna har jättedålig kvalitet, och det det gick sönder efter en vecka. Så var lite besviken över muggarna annars själva mixer är bra, dock är inte så stark.

  Eller
  Avbryt
 • Anmershi 2015-01-20

  Inte det bästa jag köpt.

  Denna lilla sak höll i en vecka innan den började lukta bränt och sedan slutade fungera. Visst att den är billig, men jag trodde ju att den skulle hålla lite längre än så.
  När man skulle mixa så var jag tvungen att skära upp alr i pyttesmå bitar för att det skulle funka. Annars stod den bara still.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Tål muggar och locken att diskas i diskmaskin?

  GuzMalin 2015-02-03
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Det är inte rekommenderat att diska dessa i diskmaskin.

   SebastianNetOnNet 2015-02-11

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 250,0 Watt
Kapacitet 0,5liter
Antal hastigheter 1st
Steglös hastighet Nej
Skålmaterial Hårdplast
Pulsfunktion Nej
Iskross Nej
Övriga funktioner Smoothie-2-go
Dimensioner
Bredd 126,0 mm
Höjd 159,0 mm
Djup 126,0 mm
Vikt 0,8 kg
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör 2st smoothie muggar med lock

Produktbeskrivning

Smoothie blender med två muggar för dig som är på språng!

Smoothie blender med två stycken muggar vardera rymmer 500ml. Perfekt för dig som ständigt är på språng eller för dig som gör en smoothie till efter träningspasset. Mixa din smoothie, sätt på locket och ner i träningsväskan så är du redo.

Med den kraftfulla motorn på 250 Watt gör du snabbt och smidigt din smoothie att ta med. En säkerhetsanordning ser till att blendern inte kan starta utan att du har satt på delarna korrekt.

Delarna är enkla att rengöra. 

Titta även på

Andersson BLR 2.2/Stainless Steel
(4 st)
 • 500 W effekt
 • 5 hastigheter och pulsfunktion
 • 1,5-liters glaskanna

299:-

Andersson Andersson SMR 1.0 Smoothie blender med två muggar för dig som är på språng!Smoothie blender med två stycken muggar vardera rymmer 500ml. Perfekt för dig som ständigt är på språng eller för dig som gör en smoothie till efter träningspasset. Mixa din smoothie, sätt på locket och ner i träningsväskan så är du redo.Med den kraftfulla motorn på 250 Watt gör du snabbt och smidigt din smoothie att ta med. En säkerhetsanordning ser till att blendern inte kan starta utan att du har satt på delarna korrekt.Delarna är enkla att rengöra.  Blender 3,5 16 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskin
 3. Blender