Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bänkdiskmaskin med energiklass A+ och 6 olika program

Candy CDCF6/es

  Art.nr: 183994
 • Energiklass A+
 • Ljudnivå 55 dBa
 • Översvämningssäkring
 • 6 program
 • 5 temperaturer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • sebbe2k 2015-06-21

  Väldigt prisvärd!

  Väldigt prisvärd och enkel att använda!

  Enda som håller den från 5 stjärnor är att den är lite låg. Ikeas tallrikar går inte in då dom är för stora (27-28cm i diameter).

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • AmandaB 2015-02-25

  Väldigt nöjd!

  Mycket prisvärd, fungerar som den ska och låter inte så mycket! Används varje dag.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • asayk 2014-10-09

  Billig och ok

  Maskinen låter betydligt mer än min tidigare gamla modell (och den var GAMMAL). Så klart minus för ljudnivån. Den är ganska "låg i tak" så en vanlig mattallrik får jag mixtra lite med för att få in. Minus för placering av bestickkorg mitt i. På plussidan är att den har ett snabbprogram som hittills gjort rent precis allt, även äldre matrester som torkat, förvaringskärl mm. Det tar bara 30 minuter och kompenserar därmed en del av minuset för ljudnivån.

  Eller
  Avbryt
 • Tanker 2014-09-29

  Rymlig budgetmaskin

  Rymmer mycket disk för sin storlek och presterar väldigt bra.

  Olika program för olika sorters disk också vilket är ett stort plus.

  Det enda negativa med den är att den tar förvånansvärt lång tid på sig, 2 timmar för normalprogrammet.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • nilorac 2014-08-16
  Topp 500 skribent

  Prisvärt köp!

  Nu har jag haft diskmaskinen i några veckor och kört den 1-2 gånger per dag, känns som att det är dags för en recension.

  Nackdelar:
  - Utrymmet. Ingen större överraskning om man är van vid bänkdiskmaskiner, men det ryms inte jättemycket disk per omgång. Många tallrikar är dessutom för stora för att få plats inuti, så se till att ha ett gäng tallrikar mindre än 25 cm i diameter. Det vore dessutom smidigare om det gick att dra ut korgen mer, det kan bli lite bökigt när man ska plocka in och ut.
  - Pipandet. När man trycker på knapparna och när maskinen diskat klart piper diskmaskinen något fruktansvärt, har inte hittat något sätt att stänga av det på heller. Störigt men ingenting som påverkar funktionen såklart.
  - Inget sköljprogram. Jag saknar ett program med bara avsköljning, vilket brukar finnas på de flesta vanliga diskmaskiner.

  Fördelar:
  - Ljudvolymen. Jag blev förvånad över hur tyst den diskar. Det är knappt att man märker av den förrän disken är klar och pipandet sätter igång.
  - Bestickstället. Bestickstället är större än väntat, vilket passar underbart bra i mitt hushåll. Men behöver man inte det fullstora bestickstället så går det med lite pill att dela på det.
  - Luckan. Min senaste bänkdiskmaskin skulle väl i dagsläget vara närmare 10 år gammal så jämförelsen kanske inte är jätterelevant, men på den gick det i alla fall inte att ha luckan på glänt. Det kan man på denna, vilket är en superbra egenskap när du vill att disken ska torka och svalna lite utan att behöva begränsa framkomligheten i köket.
  - Diskmedelsluckan. Tillräckligt stor för att rymma vanliga diskmedelstabletter. Skönt att slippa dela eller använda pulver!
  - Priset. Den här diskmaskinen känns otroligt prisvärd. Jag kan inte tänka mig att en dyrare diskmaskin skulle göra något mer som vore värt de extra pengarna. Jag är så nöjd med denna lilla maskin.

  Om du velar mellan denna och en dyrare bänkdiskmaskin tycker jag du kan sluta vela och beställa hem den här direkt. Du kommer bli så nöjd. Så länge du inte förväntar dig att den kommer vara lika rymlig som en fullstor diskmaskin kommer du inte bli besviken. Mitt bästa köp på länge!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Candy CDCF 6 - Kompakt diskmaskin med Energiklass A+

Candy CDCF 6 är en smidig liten diskmaskin som är både energisnål och effektiv.  Den har översvämningssäkring för en säker användning, och med den fördröjda starten kan man ställa in diskmaskinen att starta 3, 6, 9 eller 12 timmar senare, för en smidigare vardag. Man kan välja bland flera program och temperaturer för att få det optimala resultatet.

Maskinen har bestickkorg och uppfällbara diskställningar för att kunna rymma större disk.

Låg energiförbrukning

Diskmaskinen Candy CDCF 6 har en låg energiförbrukning och har fått energiklassmärkningen A+. Den förbrukar endast 174kWh per år och har en vattenförbrukning på 1960 l per år.

Översvämningssäkring

Tack vare diskmaskinens översvämningssäkring behöver du inte oroa dig för vattenläckage inifrån diskmaskinen.

Program & temperaturer

Diskmaskinen kan ställas in på 6 olika program och med 5 olika temperaturer. Detta gör det möjligt att anpassa disk-programmen och temperaturerna efter hur smutsig disken är samt om disken exempelvis är ömtålig eller svår att rengöra. 

Anslutning

Diskmaskinen kräver att avloppsröret har en diameter på minst 4cm för att avloppsvattnet skall ledas bort utan att läcka.

Kallvattenslangen är en gängad anslutning på 3/4-tum

Egenskaper

Titta även på

Bosch SKS62E22EU
(16 st)
 • 6 st diskprogram
 • Energiklasss: A+
 • Självrengörande filtersystem

2 990:-

Candy Candy CDCF6/es 32000729 Candy CDCF 6 - Kompakt diskmaskin med Energiklass A+ Candy CDCF 6 är en smidig liten diskmaskin som är både energisnål och effektiv.  Den har översvämningssäkring för en säker användning, och med den fördröjda starten kan man ställa in diskmaskinen att starta 3, 6, 9 eller 12 timmar senare, för en smidigare vardag. Man kan välja bland flera program och temperaturer för att få det optimala resultatet. Maskinen har bestickkorg och uppfällbara diskställningar för att kunna rymma större disk. Låg energiförbrukning Diskmaskinen Candy CDCF 6 har en låg energiförbrukning och har fått energiklassmärkningen A+. Den förbrukar endast 174kWh per år och har en vattenförbrukning på 1960 l per år. Översvämningssäkring Tack vare diskmaskinens översvämningssäkring behöver du inte oroa dig för vattenläckage inifrån diskmaskinen. Program & temperaturer Diskmaskinen kan ställas in på 6 olika program och med 5 olika temperaturer. Detta gör det möjligt att anpassa disk-programmen och temperaturerna efter hur smutsig disken är samt om disken exempelvis är ömtålig eller svår att rengöra.  Anslutning Diskmaskinen kräver att avloppsröret har en diameter på minst 4cm för att avloppsvattnet skall ledas bort utan att läcka. Kallvattenslangen är en gängad anslutning på 3/4-tum Egenskaper Diskmaskin 3,9 7 2190 SEK 2190 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskin
 3. Diskmaskin