Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Juicemaskin i rostfritt stål med extra stort inmatningsrör

Philips Hr1871/00

  Art.nr: 178417
 • Effekt: 800W
 • Juicekanna: 1,5 liter
 • 2 hastigheter
 • XXL- inmatningsrör
 • Rostfritt stål

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(22 st)

 • Mre34 2014-09-30

  Superbra såsaftcentrifug

  Är supernöjd med denna produkt. Smidig att använda, och att rengöra. Går att köra många grönsaker och frukter med skal på, praktiskt. Smidig!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Carolinef 2014-09-10

  Värd varenda krona!

  Innan jag köpte den här juicemaskinen så satt jag i timmar och läste recension efter recension, jag tänkte att det kan väl inte BARA finnas bra recensioner..

  Nu har jag haft juicemaskinen i lite mer än en månad och jag ÄLSKAR den. Den är fantastiskt lätt att sätta ihop, använda och rengöra.

  Jag gör min Juice, rengör maskinen (det tar MAX 5 minuter om du handdiskar) sen njuter jag av min juice!

  Jag har bara ett råd, snåla inte. Den är värd pengarna!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Saftmaja 2014-06-23

  Bra grej

  Väldigt bra juicemaskin, stark och effektiv. Roligt att experimentera med olika råvaror.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Sol1 2014-06-05

  Min bästa hushållsmaskin!

  En helt underbar apparat att juica allt i! Stort inmatningsrör så man slipper dela allt i småbitar, juicar blad o kryddväxter lika bra som tomater, äpplen o rödbetor. Och väldigt lätt att både hantera o rengöra!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Juicer 2014-05-31

  Juice - numera ett måste

  Fantastisk tillskott till frukosten. Första veckan följde jag recepten i den medföljande "kokboken" (trivsam läsning). Men nu, efter en dryg månads daglig användning, beror innehåll och smak på vad som finns i kylskåpet. Dock är ingefäran ett måst.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Är det en press eller en centrifug?

  Jensah 2013-01-06
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Det är en råsaftscentrifug. Se bara till att blanda det du juicat innan du dricker då det annars kan upplevas lite skummigt.

   Shinjed 2013-01-09
  • En centrifug. Den "maler" sönder frukten/grönsaken och slungar ut juicen genom ett filter. Jämförbart med en tvättmaskin som centrigurerar.

   Snake81 2013-01-09
  • Centrifug som pressar ut allt från frukten

   ruzza 2013-08-28
  • En alldeles utmärkt centrifug!

   Capriona 2013-08-28
  • Centrifug

   appleblues 2013-09-08
  • Centrifug! Mycket mer effektiv än en vanlig juicepress!

   HelPet 2013-09-25

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 800,0 Watt
Antal hastigheter 2st
Behållare (fruktkött) 1,6liter
Behållare (juice) 1,5liter
Micromesh-filter Ja
Droppstopp Nej
Reverserande funktion Nej
Övriga funktioner -
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Rostfritt stål
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Philips HR1871 - Snygg juicemaskin i rostfritt stål

Philips HR1871 med 2 hastigheter för mjuka eller hårda frukter och grönsaker. Gör juice av de hårdaste ingredienserna med den kraftfulla motorn på 800 W. Tack vare fruktköttsbehållaren på 1,6 liter kan du göra upp till 2,5 liter juice på samma gång utan att tömma behållaren imellan. För att minimera fruktkött och kärnor i juicen har juicemaskinen utrustats med en sil som inte låter något annat än juice slippa igenom.
 

Fruktköttsbehållare

Allt fruktkött och kärnor samlas där det skall samlas, i fruktköttsbehållaren. Det innebär att du inte lägre behöver rensa fruktkött från andra delar i juicemaskinen t.ex. locket. De plana ytorna och den runda designen gör att fruktköttet är väldigt lätt att komma åt och att behållaren blir lättare att rengöra.
 

Innovativt juicesystem

Det innovativa juicesystemet med uppochnedvänd sil gör att du får ut upp till 10% mer juice med den här juicemaskinen. Beroende på vilken typ av frukt eller grönsak som används kan man göra upp till 2,5 l juice på en gång utan att behöva tömma fruktköttsbehållaren.
 

XXL- inmatningsrör

Ett extra stort inmatningsrör med en diameter på 80mm gör det möjligt att göra juice av stora frukter och grönsaker som äpplen, morötter och rödbetor utan att du behöver skära dem i mindre bitar.
 

Micromesh-filter

Tack vare mesh-nätet fastnar inte fruktens och grönsakernas fibrer så lätt i silen. Den är lätt att rengöra och räcker med en vanlig disksvamp för att få den ren och fräsch igen.
 

Lätt att rengöra

Ibland kan det va jobbigt att rengöra en juicemaskin på grund av alla små fruktköttsbitar som tenderar att fastna lite överallt och leta sig in imellan. Detta behöver du inte tänka på längre då alla löstagbara delar går att diska i diskmaskinen. Montera enkelt isär juicemaskinen och ställ in de löstagbara delarna i diskmaskinen och avnjut sedan ditt glas med juice.
 

Recepthäfte

Svårt att hitta inspiration och idéer till din dagliga juice? Ett recepthäfte medföljer så att du utan konstigheter får gjort en god nyttig färsk juice varje dag.
 

Egenskaper

 • Effekt: 800W
 • Juicekanna: 1,5 liter
 • 2 hastigheter
 • XXL- inmatningsrör
 • Rostfritt stål
 • Lätt att rengöra
 • Fruktköttsbehållare 1,6l
 • Integrerad sladdförvaring
 • Receptbok medföljer
 • Sladdlängd 1 meter
Philips Philips Hr1871/00 HR1871/00 Philips HR1871 - Snygg juicemaskin i rostfritt stål Philips HR1871 med 2 hastigheter för mjuka eller hårda frukter och grönsaker. Gör juice av de hårdaste ingredienserna med den kraftfulla motorn på 800 W. Tack vare fruktköttsbehållaren på 1,6 liter kan du göra upp till 2,5 liter juice på samma gång utan att tömma behållaren imellan. För att minimera fruktkött och kärnor i juicen har juicemaskinen utrustats med en sil som inte låter något annat än juice slippa igenom.   Fruktköttsbehållare Allt fruktkött och kärnor samlas där det skall samlas, i fruktköttsbehållaren. Det innebär att du inte lägre behöver rensa fruktkött från andra delar i juicemaskinen t.ex. locket. De plana ytorna och den runda designen gör att fruktköttet är väldigt lätt att komma åt och att behållaren blir lättare att rengöra.   Innovativt juicesystem Det innovativa juicesystemet med uppochnedvänd sil gör att du får ut upp till 10% mer juice med den här juicemaskinen. Beroende på vilken typ av frukt eller grönsak som används kan man göra upp till 2,5 l juice på en gång utan att behöva tömma fruktköttsbehållaren.   XXL- inmatningsrör Ett extra stort inmatningsrör med en diameter på 80mm gör det möjligt att göra juice av stora frukter och grönsaker som äpplen, morötter och rödbetor utan att du behöver skära dem i mindre bitar.   Micromesh-filter Tack vare mesh-nätet fastnar inte fruktens och grönsakernas fibrer så lätt i silen. Den är lätt att rengöra och räcker med en vanlig disksvamp för att få den ren och fräsch igen.   Lätt att rengöra Ibland kan det va jobbigt att rengöra en juicemaskin på grund av alla små fruktköttsbitar som tenderar att fastna lite överallt och leta sig in imellan. Detta behöver du inte tänka på längre då alla löstagbara delar går att diska i diskmaskinen. Montera enkelt isär juicemaskinen och ställ in de löstagbara delarna i diskmaskinen och avnjut sedan ditt glas med juice.   Recepthäfte Svårt att hitta inspiration och idéer till din dagliga juice? Ett recepthäfte medföljer så att du utan konstigheter får gjort en god nyttig färsk juice varje dag.   Egenskaper Effekt: 800W Juicekanna: 1,5 liter 2 hastigheter XXL- inmatningsrör Rostfritt stål Lätt att rengöra Fruktköttsbehållare 1,6l Integrerad sladdförvaring Receptbok medföljer Sladdlängd 1 meter Juicemaskiner 4,9 22 1590 SEK 1590 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskin
 3. Juicemaskiner