Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Köksmaskin inklusive köttkvarn och blender

Andersson KNM 2.2

  Art.nr: 182039
 • Stor skål 6,3 liter
 • Rymlig blender: 1,5 liter
 • Planetarisk blandning
 • Stark motor
 • Automatisk lyft av huvudet

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(13 st)

 • Lilith 2014-07-24

  värsta inköp någonsin

  har köpt i god tro, rekommenderad av vänner men fick lämna tillbaka två gånger pga dålig kvalité

  Eller
  Avbryt
 • medelbagaren 2014-07-23

  väldigt bra köksmaskin för degar

  Enormt bra köksmaskin, enda negativa saker är:
  -vid hög hastighet bör man se till att maskinen ej står nära kanten för den vibrerar och det är inga sugproppar i underkanten på maskinen som håller den fast i bordet/bänken.
  -den är ganska högljudd vid högre hastigheter

  Men den blandar degar enormt bra, motorn är stark och stabil, jag rekomenderar denna starkt, väldigt prisvärd maskin!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • A1A2 2014-05-27

  Lättanvänd

  Många funktioner. Lätt att använda. Lätt att rengöra. Stark maskin.Tvekar aldrig att använda den.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • PappiJO 2014-04-20

  Knådar, maler, mixar och vispar!

  Jag köpte denn maskin enbart för bakning och den lever upp till knådning utöver det vanliga.

  Jag kör mest tunga rågdegar/surdeg och maskinen har aldrig ballat ur eller krånglat.

  Sist kokade vi även grisa-trynen under mycket lång tid och malde dessa med köttkvarnen tillsammans med lever och späck, utmärkt resultat. Vi blandade allt med produktens blandare plus ströbröd. Den klarade både ströbröd, grisatryne, späck och lever.

  Trynkorven blev den bästa på länge, på vårt påskbord.

  Varför då inte full pott. Maskinen har börjat läka ollja efter 6 månader. Lite tidigt kanske vad vert jag.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • annakjell 2014-03-26
  Topp 1000 skribent

  överträffar förväntning

  mycket bra maskin .sett på flera innan köp och de var mycket dyrare och hade inte de tillbehören. Nackdelen är att den låter lite mer men det går att justera höjden på visp , krok mm vrid den motsols. Baka bröd går på nolltid arbetet tar nästan inget tid . Jag är mycket nöjd,Maskinen är verkligen prisvärd

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Vilket material är själva maskinen i?

  Millalu 2014-05-08
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Plåt.

   Fogelberg 2014-06-06
  • Aluminium.

   ArgaBagaren 2014-06-30
 • Finns nytt lock till bunken att köpa och andra tillbehör om de behöver ersättas? Finns det riv- och skivtillbehör att köpa till?

  purk 2014-03-15
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Nej, dessvärre har vi inga tillbehör till den här modellen för tillfället. / Samuel

   Samuelh 2014-04-02
 • Finns det rivtillsats eller rivjärn i de tillbehör som ingår?

  zyrzan 2014-02-16
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 1200,0 Watt
Display Nej
Antal hastigheter 6st
Steglös hastighet Ja
Degkapacitet 2,0kg
Torrkapacitet 6,30liter
Vätskekapacitet 6,30liter
Planetarisk blandarrörelse Ja
Volym bunke 6,3liter
Antal kraftuttag 3st
Övriga funktioner Intelligent Circuit
Dimensioner
Bredd 365,0 mm
Höjd 350,0 mm
Djup 305,0 mm
Vikt 8300 gram
Övrigt
Färg Silver/Rostfri
Medföljande tillbehör Visp, degkrok, omrörningsspade, blender, köttkvarn, manual
Bruksanvisning för nedladdning -

Produktbeskrivning

Robust köksmaskin inklusive köttkvarn och blender

Andersson KNM 2.2 är en robust köksmaskin som snabbt blir din bästa vän i köket, oavsett vad uppgiften är. Med en rejäl och robust bunke på 6,3 liter i rostfritt stål har du gott om plats för bulldegen eller grädden till tårtan. Eftersom både köttkvarn och blender ingår kan du göra allt från att stoppa korv till att mixa barnmat, smoothies eller varför inte en milkshake?

Köksmaskinen är utrustad med sex hastigheter och pulsfunktion. Tack vare den starka motorn på 1200 Watt och något som kallas för "Intelligent circuit" bibehålls samma hastighet oavsett hur tufft eller tungt jobbet är.

På undersidan av köksmaskinen sitter det gummifötter som gör att den står stabilt på arbetsytan oavsett hastighet eller arbetsbelastning. Stänkskyddet på skålen säkerställer att det inte skvätter på bänken.

Klarar hög belastning

Den rejäla bunken i rostfritt stål på 6,3 liter gör köksmaskinen idealisk för både små och stora jobb. Den planetariska blandningen och en jämn arbetshastighet oberoende av belastning ger ett perfekt resultat varje gång!

Köttkvarn

Med köttkvarnen som ingår mal du enkelt ditt eget kött, stoppar din egna korv. 3st malskivor i storlekarna 3mm, 5mm och 7mm medföljer. Ingår gör även stöt, matarskruv och mutter. 

Tillbehör

- Visp för vispning av ex ägg, vispgrädde, pannkakssmet, sockerkassmet, sufflé.
- Degkrok för knådning av ex pizzadeg, bröddeg eller bulldeg.
- Omrörnings tillbehör för ex potatosmos, kakdeg, kakfyllningar, glasyr etc.
- Blender 1,5 liter för mixning av barnmat, smoothies, sopper eller milkshake
- Köttkvarn med korvstoppningshorn

Mångsidig användning

Andersson KNM 2.2 klarar allt, knåda smaskiga bulldegar, vispa äggvitor till marängen eller fixa pankakssmeten till torsdagsmiddagen t.ex. Den har en steglös hastighetsinställning och automatiskt lyft av mixerhuvudet, du kan enkelt lyfta maskinens huvud bakåt för snabbt byte av tillbehör eller urtagning av bunken. och med stänkskyddet slipper det skvätta på arbetsytan.

Blender

Med Andersson KNM 2.2 får du en blender i robust glas så att du kan mixa smoothies, soppor eller varför inte milkshakes.

Andersson Andersson KNM 2.2 Robust köksmaskin inklusive köttkvarn och blenderAndersson KNM 2.2 är en robust köksmaskin som snabbt blir din bästa vän i köket, oavsett vad uppgiften är. Med en rejäl och robust bunke på 6,3 liter i rostfritt stål har du gott om plats för bulldegen eller grädden till tårtan. Eftersom både köttkvarn och blender ingår kan du göra allt från att stoppa korv till att mixa barnmat, smoothies eller varför inte en milkshake? Köksmaskinen är utrustad med sex hastigheter och pulsfunktion. Tack vare den starka motorn på 1200 Watt och något som kallas för "Intelligent circuit" bibehålls samma hastighet oavsett hur tufft eller tungt jobbet är.På undersidan av köksmaskinen sitter det gummifötter som gör att den står stabilt på arbetsytan oavsett hastighet eller arbetsbelastning. Stänkskyddet på skålen säkerställer att det inte skvätter på bänken. Klarar hög belastningDen rejäla bunken i rostfritt stål på 6,3 liter gör köksmaskinen idealisk för både små och stora jobb. Den planetariska blandningen och en jämn arbetshastighet oberoende av belastning ger ett perfekt resultat varje gång! KöttkvarnMed köttkvarnen som ingår mal du enkelt ditt eget kött, stoppar din egna korv. 3st malskivor i storlekarna 3mm, 5mm och 7mm medföljer. Ingår gör även stöt, matarskruv och mutter.  Tillbehör- Visp för vispning av ex ägg, vispgrädde, pannkakssmet, sockerkassmet, sufflé.- Degkrok för knådning av ex pizzadeg, bröddeg eller bulldeg.- Omrörnings tillbehör för ex potatosmos, kakdeg, kakfyllningar, glasyr etc.- Blender 1,5 liter för mixning av barnmat, smoothies, sopper eller milkshake- Köttkvarn med korvstoppningshorn Mångsidig användningAndersson KNM 2.2 klarar allt, knåda smaskiga bulldegar, vispa äggvitor till marängen eller fixa pankakssmeten till torsdagsmiddagen t.ex. Den har en steglös hastighetsinställning och automatiskt lyft av mixerhuvudet, du kan enkelt lyfta maskinens huvud bakåt för snabbt byte av tillbehör eller urtagning av bunken. och med stänkskyddet slipper det skvätta på arbetsytan. BlenderMed Andersson KNM 2.2 får du en blender i robust glas så att du kan mixa smoothies, soppor eller varför inte milkshakes. Köksassistent 4 13 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskin
 3. Köksassistent