Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Mångsidig köksassistent med dubbla skålar

Electrolux EKM4000

  Art.nr: 193489
  • Effekt: 1000 W
  • 10 hastigheter
  • Dubbla skålar
  • Kapacitet: 4,8 liter
  • Ballongvisp, degkrok, blandare och skyddslock medföljer
2 490:-

Delbetala från 208:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 1000,0 Watt
Display Nej
Antal hastigheter 10st
Steglös hastighet Nej
Degkapacitet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Torrkapacitet 4,80liter
Vätskekapacitet 4,80liter
Planetarisk blandarrörelse Ja
Volym bunke 4,8liter
Antal kraftuttag Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga funktioner -
Dimensioner
Bredd 370,0 mm
Höjd 360,0 mm
Djup 210,0 mm
Vikt -
Övrigt
Färg Röd
Medföljande tillbehör Degkrok, visp, blandare, stänkskydd
Bruksanvisning för nedladdning -

Produktbeskrivning

Electrolux EKM4000 - Köksassistent i modern snygg design

Köksassistent i nytt utförande. Modern snygg design samt fantastisk att jobba med. Två skålar i olika storlek medföljer samt visp, degkrok, blandare och skyddlock. 

Du kan lita på Kitchen Assistent för enastående resultat varje gång du gör en läcker tårta, vispar en välsmakande maräng eller förbereder flera limpor av färskt bröd på en gång. Denna mångsidiga köksmaskin är helt i metall och stark nog för att hjälpa dig i köket i många år framöver.

Kraftfull

Ska du laga mat för en stor familj eller en trevlig middag med dina vänner? Närhelst du behöver mer än två händer, erbjuder Köksassistenten från Electrolux en kraftfull1000 W motor som kan göra allt det jobbiga som att knåda, vispa, mosa och mycket mer, så att du inte behöver göra det.

10 olika hastigheter

Du kan justera Kitchen Assistent till olika inställningar som passar dina behov, oavsett om du lagar mat till en person eller förbereder en fest för tjugo. Den har två olika stora skålar och 10 hastighetsinställningar, vilket gör att du kan kontrollera allt med lätthet.

Tillbehör

EKM4000 levereras komplett med en degkrok, en visp och en blandare för att göra processen kort med att knåda degen tills den är klibbig, eller för att mosa potatis, vispa grädde eller röra kaksmeten tills den är slät. Oavsett vad du vill göra och för hur många gäster, gör Kitchen Assistent det åt dig.

Stänkskydd

Electrolux skickar med ett stänkskydd för skålen så att du kan hälla i ingredienser under tiden du blandar, knådar eller vispar, utan risk för att det skall skvätta på din arbetsyta.

Electrolux Electrolux EKM4000 EKM4000 Electrolux EKM4000 - Köksassistent i modern snygg designKöksassistent i nytt utförande. Modern snygg design samt fantastisk att jobba med. Två skålar i olika storlek medföljer samt visp, degkrok, blandare och skyddlock. Du kan lita på Kitchen Assistent för enastående resultat varje gång du gör en läcker tårta, vispar en välsmakande maräng eller förbereder flera limpor av färskt bröd på en gång. Denna mångsidiga köksmaskin är helt i metall och stark nog för att hjälpa dig i köket i många år framöver.KraftfullSka du laga mat för en stor familj eller en trevlig middag med dina vänner? Närhelst du behöver mer än två händer, erbjuder Köksassistenten från Electrolux en kraftfull1000 W motor som kan göra allt det jobbiga som att knåda, vispa, mosa och mycket mer, så att du inte behöver göra det.10 olika hastigheterDu kan justera Kitchen Assistent till olika inställningar som passar dina behov, oavsett om du lagar mat till en person eller förbereder en fest för tjugo. Den har två olika stora skålar och 10 hastighetsinställningar, vilket gör att du kan kontrollera allt med lätthet.TillbehörEKM4000 levereras komplett med en degkrok, en visp och en blandare för att göra processen kort med att knåda degen tills den är klibbig, eller för att mosa potatis, vispa grädde eller röra kaksmeten tills den är slät. Oavsett vad du vill göra och för hur många gäster, gör Kitchen Assistent det åt dig.StänkskyddElectrolux skickar med ett stänkskydd för skålen så att du kan hälla i ingredienser under tiden du blandar, knådar eller vispar, utan risk för att det skall skvätta på din arbetsyta. Köksassistent 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskin
  3. Köksassistent