Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Svensktillverkad kolsyremaskin i snövit färg

AGA AQVIA Balance

  Art.nr: 185750
 • Svensktillverkad kolsyremaskin
 • Inklusive 1 petflaska 1l
 • "Bäst i test" i SVT Plus
 • Levererar kolsyrat vatten via ett enkelt knapptryck
 • Flaska med hermetisk försegling
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(21 st)

 • fogty 2016-05-22

  Prisvärd

  Helt ok. mycket bättre pris än övriga.
  lite kolsyra=tryck kortare tid
  mycket kolsyra=tryck längre tid.
  Har man två fungerande händer så är det inga problem att få dit flaskan.
  ska köpa en till svärmor också
  det enda minuset är dess lätta vikt
  men för det priset. kanon!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Janme 2016-09-06

   En mycket prisvärd maskin, kolsyrepatronen räcker längre än med min tidigare maskin, tycker som någon annan att den gärna kunnat vara lite tyngre och därmed stabilare.

  • ENGI 2016-09-25

   Den första maskinen jag köpte var kass ;-(. Den beställde jag direkt från hemsidan. Fick sedan åka till en av era affärer och byta den. Så det var inte någon bra början. Men bytet var det inga problem med. Produkten fungerade ju inte som den skulle så jag fick en ny. Den fungerar OK - men inte mer. Flaskan är lite bökig få på plats och det blir ingen riktig fart på kolsyran. Nästa gång kommer jag att lägga till lite för att få en riktigt bra maskin, Denna är dessvärre bara halvbra. Kan inte rekommendera den och förstår inte hur den har kunnat få det höga betyg som den har.

 • Olyckan 2016-05-10

  Inte den bästa maskinen

  Hur kan denna ha tilldelats bäst i test? Måste vara det billiga priset i förhållande till vad den levererar. Och man får väl det man betalar för. Fastsättning av flaska till maskin är något som bänglar till det för en del i familjen. Blir halvkass kolsyra. Men den duger om du vill komma åt en billig kolsyremaskin.

  Eller
  Avbryt
 • Stjunne 2016-04-11

  Fantastisk

  Jag säger bara en sak, fantastisk maskin till ett fantastiskt pris! Hatten af

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Friherren 2016-01-24

  Kolsyremaskin Aqua Balance vit

  Fungerade bra första veckorna. Har haft en del egenheter, Den har inte släppt ut kolsyra förrän vid 3:dje tryckningen i någon vecka men återgått till normal funktion. Vägrade över huvud taget ge ifrån sig kolsyra från en nyladdad patron.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Malouliam 2015-01-20

  Aga

  Mkt för pengarna! har haft 3 andra märken,men denna slår alla.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Lotsen2 2014-02-28
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Nej, ska vara agas plastflaskor, men sodastreams gas funkar

   Loisan 2014-03-13
 • Passar andra patroner eller måste man köpa en AGA-patron och kan man använda PET-flaskor som passar till en SodaStream?

  kingosc 2014-01-14
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Alla patroner funkar, detta är en Standard! Men flaskorna passar inte, du måste köpa AGA's flaskor som har "öron" Lycka till!

   Pryltoken 2014-01-31
  • Man kan använda gaspatron från AGA och Sodastream, men plastflaskorna måste vara AGA.

   Loisan 2014-03-13
  • ja det gör dom

   zarre1 2014-04-04
  • andra passar

   Ove77 2014-09-19

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Aqvia Balance - Svensktillverkad kolsyremaskin i stilren design

AGA Aqvias stilrena kolsyremaskiner är mycket enkla att hantera. De ger dig kolsyrat vatten via ett enkelt knapptryck. Vill du ha mer kolsyra? Tryck några gånger till.

Allt du behöver för att göra läsk, bubbelvatten och lätt smaksatt bordsvatten hemma är vanligt kranvatten, en AQVIA-maskin en gaspatron samt en smak. Slipp släpandet av tunga flaskor ifrån affären och slipp böket med att panta!

Att göra sitt eget kolsyrade vatten är bra för både hälsan och miljön. En liter köpt kolsyrat vatten kräver 500 gånger mer energi än samma mängd vatten ur egen kran.

Bäst i test

AGA Aqvia balance fick bäst i test i SVT PLUS. Mer finns att läsa om testet på myaga.se

Tåliga flaskor

Flaskan till din kolsyremaskin görs med en process som garanterar den genomskinliga PET-plastens styrka. Flaskan har en kork med hermetisk försegling som behåller dryckens kolsyra länge. Flaskan kan rengöras i varmt vatten med en flaskborste och lite vanligt diskmedel vid behov. Diska inte flaskorna i diskmaskin, eftersom flaskornas elasticitet försvagas vid extrem värme.

OBS! Glöm ej att köpa till kolsyrepatron!

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

AGA Exclusive Stripped
(3 st)
 • Svensktillverkad kolsyremaskin
 • Färg: Silver
 • Bäst i test, SVT Plus och Wiseguide 2013.

699:-

AGA AGA AQVIA Balance 332086 Aqvia Balance - Svensktillverkad kolsyremaskin i stilren designAGA Aqvias stilrena kolsyremaskiner är mycket enkla att hantera. De ger dig kolsyrat vatten via ett enkelt knapptryck. Vill du ha mer kolsyra? Tryck några gånger till.Allt du behöver för att göra läsk, bubbelvatten och lätt smaksatt bordsvatten hemma är vanligt kranvatten, en AQVIA-maskin en gaspatron samt en smak. Slipp släpandet av tunga flaskor ifrån affären och slipp böket med att panta!Att göra sitt eget kolsyrade vatten är bra för både hälsan och miljön. En liter köpt kolsyrat vatten kräver 500 gånger mer energi än samma mängd vatten ur egen kran.Bäst i testAGA Aqvia balance fick bäst i test i SVT PLUS. Mer finns att läsa om testet på myaga.seTåliga flaskorFlaskan till din kolsyremaskin görs med en process som garanterar den genomskinliga PET-plastens styrka. Flaskan har en kork med hermetisk försegling som behåller dryckens kolsyra länge. Flaskan kan rengöras i varmt vatten med en flaskborste och lite vanligt diskmedel vid behov. Diska inte flaskorna i diskmaskin, eftersom flaskornas elasticitet försvagas vid extrem värme.OBS! Glöm ej att köpa till kolsyrepatron! Kolsyremaskin 4,1 21 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskin
 3. Kolsyremaskin