Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Party Cooler - För läskande kylda drycker

Andersson PYC 3.1

  Art.nr: 204910
 • Kapacitet: 50 liter
 • Temperatur: 0-16 grader
 • Plats för 85 st 33 cl burkar
 • 2st hyllor + 2 korgar
 • Energiklass A+

Recensioner

Snittbetyg
(29 st)

 • Tjockis 2016-07-19

  Hur gjorde vi innan...?

  Kikade på flera innan vi köpte denna på NetOnNet. Många såg exakt likadana ut med samma tekniska specifikation fast flera tusen dyrare (??)!
  Vi har vår i uterummet, ställt temperaturen på 2 grader. Drickan känns ISKALL, trots att det ibland kan vara 50 grader varmt i uterummet.
  Ljudvolymen när kompressorn går låter som en tyst diskmaskin modell dyrare.
  Vissa saker har man svårt att leva utan. Denna Partycooler hör absolut till dessa ting.
  Mitt betyg på kvalité (3), beror på att vi bara haft den en månad. Utmärkt hittills, men kvalitén får man väl bedöma om 5 år. För det förväntar jag mig. Håller den tre kommer jag nog köpa en till i alla fall.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • mangex 2016-07-17

  party cooler gör sitt jobb.

  En bra cooler som kyler mycket bra, dom externa hyllorna som följer med kan man kasta direkt dom är konvexa saknar kant å lutar dessutom nedåt så ställer man något på dem kan det bara gå på ett sätt. Som sagt som kylare funkar den mycket bra trots att det är en "andersson". Skyddsplasten som täcker extern plåt var rätt svår att få bort då alla yttre detaljer vad ditmonterade över den. Men det är en mycket prisvärd kyl som gjort sitt jobb väl!

  Kvalitet (2/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Upos 2016-07-13

  Klockren kyl.

  Har nu kört kylen ett par veckor hade dock önskat att den höll kylan lika kall i hela kylen. Men man får vad man betalar för. Annars e jag nöjd ölen o botten och drickan till tösen i den översta korgen. Skål å hej.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Lubbis 2016-03-29

  Bra extrakyl

  Köpte denna inför somamrsäsongen 2015 när det var extrapris. Mycket bra att ha på altanen laddad med öl och dricka. Korgarna förpassades dock snabbt till förrådet. Kör på 4 grader som är perfekt för öl. Lägger man i rumsvarm öl blir den snabbt kall. Efter sommarsäsongne blev jag bortskämd med att ha detta extra kylutrymme så den står numera i vardagsrummet och fungerar ypperligt. Enda minuset är att den kan vara lite högt resonansljud. Brukar sluta om man skakar den lite (ligger väl emot någonstans vid kompressorn)

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • limal 2016-02-03

  Bra kyl

  Bra kyl som är till glädje både för maken (öl) och barnen (läsk och festis). :) Slagsmål om utrymmet dock. Rymmer mycket mer än vad vi trodde och håller kylan bra.

  Om jag ska hitta något minus så är våran lite väl högljudd tycker jag.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • fagerhultarn 2016-05-23
  Avbryt
 • Jag987654 2016-05-12
  Avbryt
 • Gummilisten.

  2016-04-29
  Avbryt
 • Hur många decibel låter kylen?

  Kevelinex 2015-12-21
  Avbryt
 • Hej! Om omgivningstemperaturen är över 25 grader, hur låg temperatur kan då coolern komma ner i?

  Elinajhn 2015-06-01
  Avbryt

  Svar

  • Hej, temperatursomfånget för PYC 3.1 är 0-16 °C. Detta beror givetvis på omgivande temperatur. Men vid rumstemperatur ska denna kunna kyla ner till dessa temperaturer utan problem. //Sebastian

   SebastianNetOnNet 2015-06-04
  • Jag har den inne och det är mellan 22-24 grader. Med en platta öl kommer den lätt ner till 2 grader :D

   MrDaniel 2015-06-23

Produktbeskrivning

Andersson PYC 3.1

En party cooler är ett måste för varje terrass när du ställer till med grillkväll. Med en kapacitet att kyla ner och hålla 85 st 33cl burkar kalla på samma gång blir den snabbt oumbärlig för terrassen. Tillverkad i rostfritt stål för att hålla hög kvalité.

I Andersson PYC 3.1 går det även bra att förvara övriga kylvaror till middagsbordet såsom t.ex vitlökssmör, bordsmargarin, kött eller grönsaker som ska grillas eller varför inte en kall sås? Möjligheterna blir många och du behöver inte springa mellan grillen och kylskåpet utan har allt på plats ute redan.

Andersson PYC 3.1 är utrustad med 4st hjul på undersidan så att man enkelt kan flytta på den när den inte används. Detta gör den smidigare att använda till skillnad mot en traditionell vinkyl.

Ställbar temperatur

Temperaturen går att ställa in från 16 grader ända ner till 0 grader så att du kan få riktigt kall dryck. Du ställer enkelt in temperaturen med på kontrollpanelen med en knapptryckning.

Två avlastningshyllor

Party coolern är utrustad med två stycken avtagbara hyllor man kan använda som avlastningsyta om du t.ex skall blanda en drink eller hälla upp dricka.

Två korgar

Om du inte vill fylla hela party coolern så får du med två stycken korgar du hänger inuti party coolern för att enklare komma åt dina kylda drycker eller mat.

OBS! Party Cooler får ej ligga ned utan måste transporteras samt förvaras stående. Låt den även stå upprätt i 12 timmar innan den startas första gången.

Specifikationer

 • Strömkälla: 220 V
 • Energiklass A+
 • Säkring: 3.15 A
 • Total effekt: 0,1 kW
 • Energiförbrukning: 172,5 W
 • Köldmedium: R134a, C5H10,65g
 • Material: Aluminium + ABS (botten)
 • Vikt: 24 kg
 • Innermått Djup: 43,3 cm, Diameter: 36,8 cm
 • Yttermått: Höjd: 85 cm, Bredd: 51 cm
Andersson Andersson PYC 3.1 Andersson PYC 3.1En party cooler är ett måste för varje terrass när du ställer till med grillkväll. Med en kapacitet att kyla ner och hålla 85 st 33cl burkar kalla på samma gång blir den snabbt oumbärlig för terrassen. Tillverkad i rostfritt stål för att hålla hög kvalité.I Andersson PYC 3.1 går det även bra att förvara övriga kylvaror till middagsbordet såsom t.ex vitlökssmör, bordsmargarin, kött eller grönsaker som ska grillas eller varför inte en kall sås? Möjligheterna blir många och du behöver inte springa mellan grillen och kylskåpet utan har allt på plats ute redan.Andersson PYC 3.1 är utrustad med 4st hjul på undersidan så att man enkelt kan flytta på den när den inte används. Detta gör den smidigare att använda till skillnad mot en traditionell vinkyl.Ställbar temperaturTemperaturen går att ställa in från 16 grader ända ner till 0 grader så att du kan få riktigt kall dryck. Du ställer enkelt in temperaturen med på kontrollpanelen med en knapptryckning.Två avlastningshyllorParty coolern är utrustad med två stycken avtagbara hyllor man kan använda som avlastningsyta om du t.ex skall blanda en drink eller hälla upp dricka.Två korgarOm du inte vill fylla hela party coolern så får du med två stycken korgar du hänger inuti party coolern för att enklare komma åt dina kylda drycker eller mat.OBS! Party Cooler får ej ligga ned utan måste transporteras samt förvaras stående. Låt den även stå upprätt i 12 timmar innan den startas första gången.Specifikationer Strömkälla: 220 VEnergiklass A+Säkring: 3.15 ATotal effekt: 0,1 kWEnergiförbrukning: 172,5 WKöldmedium: R134a, C5H10,65gMaterial: Aluminium + ABS (botten)Vikt: 24 kgInnermått Djup: 43,3 cm, Diameter: 36,8 cmYttermått: Höjd: 85 cm, Bredd: 51 cm Kylskåp/Vinkyl 4,4 29 1790 new PreOrder
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskin
 3. Kylskåp/Vinkyl