Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Exklusiv vattenkokare i glasdesign

Andersson WRK 3.1

  Art.nr: 174438
 • Effekt: 2200W
 • Unik glasdesign
 • Kapacitet: 1,7 liter
 • 360º kontaktplatta
 • Löstagbart filter
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(26 st)

 • Cillae1 2016-03-24

  Slutade fungera

  Helt plötsligt fungerade det inte att trycka ner knappen och det kommer och går.

  Eller
  Avbryt
 • varmlandsk 2015-12-29

  Blev sönder!!

  Har den för ca. ett år. Fungerade utmärkt tills knappen blev sönder. Bra design dock och även uppvärmer snabbt. Ok för pengarna.

  Eller
  Avbryt
 • Johanlm 2014-12-29

  bra

  En snygg model som ser trevlig ut i köket både under och efter användning. Kräver löpande avkalkning då alla eventuella avlagringar syns direkt, men samtidigt bör det i längden öka på livslängden då du tvingas sköta om den. Effektful med blått ljus som lyser upp bubblor när vattnet kokar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • LukasK 2014-12-09

  Snygg men kortlivad

  Mycket snygg och i glas (vi vill inte ha någon i plast). Börjar dock beläggas med kalk(?) både vid locket och längs med skarvarna på diverse ställen. Efter cirka ett år började den läcka vatten redan under kokning (vi hade hela tiden en vattenpöl på bottenplattan).

  Har nu slängt denna och investerat i en från KitchenAid. Får se om den investeringen lönade sig, men hittills har våra KitchenAid-produkter hållt en otroligt hög kvalité.

  Andra dåliga saker som vi märkte med denna när vi nu kan jämföra med KitchenAids är följande:
  Denna låter EXTREMT mycket i jämförelse och konstruktionen känns - trots att bägaren är i glas - plastigare och klenare jämfört med KitchenAids.

  Eller
  Avbryt
 • Hesva 2014-09-18

  Användarvänlig

  Snabba kok, mycket användarvänlig och snygg design.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 2200,0 Watt
Kapacitet 1,7liter
Temperaturkontroll Nej
Torrkokningsskydd Ja
Autoavstängning Ja
360º kontaktplatta Ja
Dimensioner
Bredd 160,0 mm
Höjd 243,0 mm
Djup 220,0 mm
Vikt 1,2 kg
Övrigt
Färg Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Medföljande tillbehör Svensk Manual
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Andersson WRK 3.1 - Exklusiv vattenkokare i glasdesign

Andersson WRK 3.1 är en exklusiv vattenkokare designad i glas och rostfritt stål. Handtaget är utformat på ett sätt som gör det bekvämt att hålla i och enkelt att hälla upp vatten från vattenkokaren.

Andersson WRK 3.1 har en 360º graders kontaktplatta vilket gör att det är enkelt att ställa på och lyfta av vattenkokaren mellan användningarna. Den har en snygg blå LED-lampa som indikerar när vattenkokaren är igång.

Vattenkokaren har en kapacitet på hela 1,7 liter vilket gör att du kan koka stora mängder vatten på samma gång och inte behöver koka två omgångar för att göra tevatten till flera stycken.

För bästa säkerhet är vattenkokaren Andersson WRK 3.1 utrustad med automatisk avstängning. När vattnet kokat klart slår den automatisk av sig. Det löstagbara filtret gör det enkelt att rengöra vattenkokaren. Torka av filtret med jämna mellanrum med en fuktig trasa. 

Titta även på

Wilfa WSWKB
(1 st)
 • Ställbar temperatur
 • Effekt: 2200W
 • Kapacitet: 1 liter

799:-

Andersson Andersson WRK 3.1 Andersson WRK 3.1 - Exklusiv vattenkokare i glasdesign Andersson WRK 3.1 är en exklusiv vattenkokare designad i glas och rostfritt stål. Handtaget är utformat på ett sätt som gör det bekvämt att hålla i och enkelt att hälla upp vatten från vattenkokaren. Andersson WRK 3.1 har en 360º graders kontaktplatta vilket gör att det är enkelt att ställa på och lyfta av vattenkokaren mellan användningarna. Den har en snygg blå LED-lampa som indikerar när vattenkokaren är igång. Vattenkokaren har en kapacitet på hela 1,7 liter vilket gör att du kan koka stora mängder vatten på samma gång och inte behöver koka två omgångar för att göra tevatten till flera stycken. För bästa säkerhet är vattenkokaren Andersson WRK 3.1 utrustad med automatisk avstängning. När vattnet kokat klart slår den automatisk av sig. Det löstagbara filtret gör det enkelt att rengöra vattenkokaren. Torka av filtret med jämna mellanrum med en fuktig trasa.  Vattenkokare 4,1 26 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskin
 3. Vattenkokare