Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Robotvalp - nästan som en riktig hund

Teksta Puppy Blue ANV EJ!!!

  Art.nr: 187399
Teksta är din nya robotvalp som reagerar på din röst och dina gester. Få Teksta att gå, sitta, skälla och göra bakåtvolter, programmera den till att lära sig nya saker med gratisappen från Apple store eller Google Play.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • techmum 2014-01-19

  Rolig robothund med många funktioner

  Mycket mångsidig och rolig robothund som kan gå, slå volter, sitta på kommando osv. Kul för hela familjen och ett alternativ till vanliga husdjur.

  Eller
  Avbryt
 • iknajb 2013-12-30

  Klarade endast av att göra ett fåtal tricks

  Följde instruktionerna noga och valpen kunde endast fullgöra att sitta och hoppa 5 ggr. Nu går den bara, skäller och låter när man klappar den. Fungerar EJ med att sitta och hoppa. Vi kommer reklamera varan. Väldigt besvikna då detta var en efterlängtad julklapp som inte höll måttet.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Teksta - Robotvalpen

Teksta är din nya robotvalp som reagerar på din röst och dina gester. Få Teksta att gå, sitta, skälla och göra bakåtvolter, och se på Teksta's ögon vilket humör den är på. Teksta kan också röra sina öron, huvud och viftar på svansen, och reagerar när du klappar den huvudet. Har du en smartphone eller en surfplatta, kan du hämta Tekstas egen app som kan användas för att styra och ge den kommandon.

Du kan programmera Teksta så att den kan lära sig nya kommandon eller nya saker att göra. Robotvalpen reagerar på röstkommandon samt dina handrörelser. Den har även "touch"-sensorer som gör att den känner av beröring från dig. Klappa Teksta precis som en riktig hund!

Med Teksta kommer ett hundben samt en boll som den kan bära runt på eller apportera.

Med en nerladdningsbar app kan Teksta videochatta med sina vänner på en iPad. Du använder även iPad eller Android-plattor för att programmera Teksta att lära sig nya saker.

Teksta Teksta Puppy Blue ANV EJ!!! 68369 Teksta - Robotvalpen Teksta är din nya robotvalp som reagerar på din röst och dina gester. Få Teksta att gå, sitta, skälla och göra bakåtvolter, och se på Teksta's ögon vilket humör den är på. Teksta kan också röra sina öron, huvud och viftar på svansen, och reagerar när du klappar den huvudet. Har du en smartphone eller en surfplatta, kan du hämta Tekstas egen app som kan användas för att styra och ge den kommandon. Du kan programmera Teksta så att den kan lära sig nya kommandon eller nya saker att göra. Robotvalpen reagerar på röstkommandon samt dina handrörelser. Den har även "touch"-sensorer som gör att den känner av beröring från dig. Klappa Teksta precis som en riktig hund! Med Teksta kommer ett hundben samt en boll som den kan bära runt på eller apportera. Med en nerladdningsbar app kan Teksta videochatta med sina vänner på en iPad. Du använder även iPad eller Android-plattor för att programmera Teksta att lära sig nya saker. Radiostyrt 3 2 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Leksaker & Hobby
 3. Radiostyrt