Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bakmaskin med 12 program och timer, nybakt bröd varje morgon

Andersson BDM 1.0

  Art.nr: 172712
 • 12 förinställda program
 • Tydlig LCD-display
 • Timer upp till 13 timmar
 • Två brödstorlekar
 • Rostfritt stål

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • FormyZee 2014-01-26

  Bra maskin för pengarna

  Har kört denna lite över ett år varje vecka och har till dags datum inte fått ett enda misslyckat bröd.
  Bakar oftast på Quick och får på detta sätt gott nyttigt bröd på under 2 timmar. Även gjort bananbröd mm med samma fina resultat. Inga klagomål övht, kanon maskin, lätt värt pengarna och lite till.
  Skall jag hitta något att vara lite kritisk i mot, så skulle det väl möjligen vara att ibland fastnar degkroken i bröden istället för att stanna i bunken. Men det är mer ett lätt irritationsmoment än ett problem.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Elison 2013-08-28
  Topp 500 skribent

  Andersson BDM 1.0

  Jag köpte denna för några månader sedan och den fungerar jättebra! Finns ingen mening med att köpa dyrare, den fungerar utmärkt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Ella1 2013-08-25

  kompakt bröd, ingen färg

  Minus:
  Jäsning och gräddning fungerar inte bra. Skulle kunna vara så att gräddningstemperaturen i denna maskin är för låg initialt. Inte ens på programmet "French" blir brödet luftigt. Och det kommer ut utan färg även om man väljer "dark" inställningen.
  .

  Plus:
  Den blandar degen bra. Bunken är lätt att rengöra. Bröd och degkrok lossar lätt efter gräddning.

  Eller
  Avbryt
 • Kinnis 2012-12-25

  Julbak

  Kanonmaskin för det priset,bakat mkt inför jul.rekommenderas varmt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Lägger man bara i mjöl, vatten jäst och sånt? eller måste man göra en egen deg först? Följer det med recept?

  PeterE 2013-04-12
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Man lägger alla ingredienserna i maskinen så sköter den resten själv. Det följer med några recept i bruksanvisningen.

   mamo74 2013-11-18
  • Man mäter bara upp ingredienserna och dumpar rakt ner i maskin & trycker på knappen..Ditt bidrag till bakningen tar max 2 minuter, sen gör maskinen resten. Det medföljer ett häfte med diverse recept, men jag surfade ut på nätet, finns massor av bra receptsajter där folk delar sina favoriter till bakmaskin.

   FormyZee 2014-01-26

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 580,0 Watt
Kapacitet 750g / 1000g
Non-stickyta Ja
Bakprogram 12st
Display Ja
Timer Ja
Varmhållningsfunktion Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 253,0 mm
Höjd 307,0 mm
Djup 340,0 mm
Vikt 4,9 kg
Övrigt
Färg Silver, svart
Medföljande tillbehör Manuel, brödform
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Andersson BDM 1.0 - Vakna med färskt bröd och doften av nybakt

Med Andersson BDM 1.0 kan du smidigt och enkelt baka ditt favoritbröd och kakor, men även deg och sylt. Njut av den oemotståndliga doften av varmt, nybakat bröd varje morgon! Ställ bara timern kvällen innan, så bakar maskinen brödet åt dig medan du sover, och du får nybakat bröd direkt när du stiger upp eller vid något annat tillfälle som du själv väljer. Via den lättanvända kontrollpanelen väljer du program och gör inställningar för typ av bröd, gräddning och storlek.

12 olika program

Bakmaskinen har 12 förinställda program för att baka perfekt bröd av alla slag. Du kan också använda den för att göra utsökta degar för pasta, pizza, kakor och bakverk – och dessutom för att göra sylt. Om du har bråttom finns ett snabbprogram för att baka bröd på mindre än en timme.

Timer upp till 13 timmar

Andersson BDM 1.0 har timerfunktion på upp till 13 timmar så att du kan vakna till nybakat, färskt bröd. Ställ bara timern kvällen innan, så bakar maskinen brödet åt dig medan du sover, och du får nybakat bröd direkt när du stiger upp eller vid något annat tillfälle som du själv väljer.

Lättanvänd kontrollpanel och tydlig LCD-display

Bakmaskinens funktionsknappar är intuitivt ordnade, vilket gör det enkelt att ställa in programmen. Alternativen du valt visas på den tydliga LCD-skärmen.

Möjlighet att välja brödstorlek

Du behöver inte bekymra dig för att ha för mycket bröd, eller för att inte ha tillräckligt med bröd om du skulle få ett par gäster till. Du har möjlighet att ställa in stor eller liten brödstorlek på 750g eller 1000g.

Visningsfönster

I visningsfönstret kan du se bakmaskinen i arbete med att knåda, blanda och baka – detta är idealiskt om du vill kontrollera läget och se till att allt går som du planerat.

Minnesfunktion

Om strömmen bryts medan maskinen är igång, startar den automatiskt på nytt om strömmen inte varit borta mer än 10 min. Har strömmen varit av mer än 10 min så måste maskinen och program startas om.

Non-stick beläggning

Non-stick beläggningen hindrar degen från att fastna, vilket underlättar rengöringen och tillagningen blir hälsosammare. Non-stick beläggningen skyddar ytan och ger den en längre livslängd.

Egenskaper

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson BDM 1.0 Andersson BDM 1.0 - Vakna med färskt bröd och doften av nybakt Med Andersson BDM 1.0 kan du smidigt och enkelt baka ditt favoritbröd och kakor, men även deg och sylt. Njut av den oemotståndliga doften av varmt, nybakat bröd varje morgon! Ställ bara timern kvällen innan, så bakar maskinen brödet åt dig medan du sover, och du får nybakat bröd direkt när du stiger upp eller vid något annat tillfälle som du själv väljer. Via den lättanvända kontrollpanelen väljer du program och gör inställningar för typ av bröd, gräddning och storlek. 12 olika program Bakmaskinen har 12 förinställda program för att baka perfekt bröd av alla slag. Du kan också använda den för att göra utsökta degar för pasta, pizza, kakor och bakverk – och dessutom för att göra sylt. Om du har bråttom finns ett snabbprogram för att baka bröd på mindre än en timme. Timer upp till 13 timmar Andersson BDM 1.0 har timerfunktion på upp till 13 timmar så att du kan vakna till nybakat, färskt bröd. Ställ bara timern kvällen innan, så bakar maskinen brödet åt dig medan du sover, och du får nybakat bröd direkt när du stiger upp eller vid något annat tillfälle som du själv väljer. Lättanvänd kontrollpanel och tydlig LCD-display Bakmaskinens funktionsknappar är intuitivt ordnade, vilket gör det enkelt att ställa in programmen. Alternativen du valt visas på den tydliga LCD-skärmen. Möjlighet att välja brödstorlek Du behöver inte bekymra dig för att ha för mycket bröd, eller för att inte ha tillräckligt med bröd om du skulle få ett par gäster till. Du har möjlighet att ställa in stor eller liten brödstorlek på 750g eller 1000g. Visningsfönster I visningsfönstret kan du se bakmaskinen i arbete med att knåda, blanda och baka – detta är idealiskt om du vill kontrollera läget och se till att allt går som du planerat. Minnesfunktion Om strömmen bryts medan maskinen är igång, startar den automatiskt på nytt om strömmen inte varit borta mer än 10 min. Har strömmen varit av mer än 10 min så måste maskinen och program startas om. Non-stick beläggning Non-stick beläggningen hindrar degen från att fastna, vilket underlättar rengöringen och tillagningen blir hälsosammare. Non-stick beläggningen skyddar ytan och ger den en längre livslängd. Egenskaper Bakning 3,8 4 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Bakning